- 5 Şubat 2017
- 266
- 186
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #2.701
Kizimiz geliyormus insallah Rabbim saglikla nasip etsinn hepimizin meleklerini aminnn
Gozunuz aydin canim rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizimiz geliyormus insallah Rabbim saglikla nasip etsinn hepimizin meleklerini aminnn
en iyi kalsıyum kaynagı tabıı ki soda süt yogurt yeterlı gelmıyor ki sanırım gunde 1000 mg kalsıyum almalıyız 1 tane sodada 250 mvar dusun yanı 2 soda 2 kase yogurt en az yemelıyız. ben hıc dıkket etmedım son zamanlarda ama 2 gun bacaklarımın acısındna uykudan uyandım çünkü bebek vucuttan kalsıyum cekıyor çok kötu anne cın ılerde saglık sorununa neden olur mutlaka almalıyız ama ben de hıc dıkkat etmedım 2 gundur soda ıcmeye zorluyrum kendımı ama sdayı nedense cok zor ıcıyorum sütte gunluk şişe süt alıyorum ama genede gunlerce kalıyor dolapta cunku şişlik yapıyor benı rahatsız edıyor bence bebegı de edıyor karnım cok şişyor ünkü durmadan gaz yapıyor ben de doktora gıder gıtmez takvıyelerı soracagım
bugün gittim doktora zorla kalsiyum yazdırdım, benim kemiklerim ve dişlerim güçlü değil, günde de bir iki kase yogurt anca yiyorum o da yetmiyordur, yazın lütfen dedim, iyice bezdirdim adamı, suya atılıp içilen tabletten yazdı, şimdide acaba içmesem mi, ya kalsiyum fazlalığı olurda bebeğe zarar verir miyim diyorum, ne halt yemeye çalıştığımı bende bilmez oldumen iyi kalsıyum kaynagı tabıı ki soda süt yogurt yeterlı gelmıyor ki sanırım gunde 1000 mg kalsıyum almalıyız 1 tane sodada 250 mvar dusun yanı 2 soda 2 kase yogurt en az yemelıyız. ben hıc dıkket etmedım son zamanlarda ama 2 gun bacaklarımın acısındna uykudan uyandım çünkü bebek vucuttan kalsıyum cekıyor çok kötu anne cın ılerde saglık sorununa neden olur mutlaka almalıyız ama ben de hıc dıkkat etmedım 2 gundur soda ıcmeye zorluyrum kendımı ama sdayı nedense cok zor ıcıyorum sütte gunluk şişe süt alıyorum ama genede gunlerce kalıyor dolapta cunku şişlik yapıyor benı rahatsız edıyor bence bebegı de edıyor karnım cok şişyor ünkü durmadan gaz yapıyor ben de doktora gıder gıtmez takvıyelerı soracagım
doktora bunuda sordum, doğurana kadar içinde folik asit, iyot, demir, çinko, b12 bulunan takviye edici gıdayı içeceksin dedi, ne diyim? Daha fazla ısrar etmedim, etsem bu kez diyecek ki, çok biliyosunda niye bana geliyosun?folık asıtın 12. haftadan ıtıbaren bırakılması gerekıyor canım. bana doktor bıraktın degıl mı dıye tekrar tekrar soruyor. istersen ınternete de bak kızlarada sor hatta bana buradan kızlar sordu bende ınternete baktım ve bıraktım sonra doktora daha ben sormadan o söyledi . hatta muayeneye gıttım gecen hafta baska kız da odadaydı daha ıkmadan benı cagırmıstı doktor onada kes folık asiti dedi
dogumu zorlaştırıyormus falan tam bilmiyorum ama arastır yanı benımde butun vıtamınler olan bır ılacı var organık dıye almıstım ııcnde sırf folık asıt var dıye ıcmedım öylece bıraktım
ben yanlış biliyorum o zaman,doktorda diyorsa öyledirDecavit ilac degil decavirt vitamin destegi icerigini okudum kardesimde doktor dahiliyexi pnlada konustum icmem gerektiginde hemfikurler
Kızlar bende imom omega kullanıyorum doktorum doğuma kadar devam ediceksin dedi
Of evet bir de Demir var o aç karnına mahvediyor beni ben de aralarda içiyorum artık. Çünkü ilaç içmesem de bulantılarım oluyorben de kalsiyum magnezyum içiyorum sizde miğde bulantısı yapıyor mu hap
Anlatırım tabiki :)Benimde ayin 24 unde randevum merak ediyorum.ayrintili ultrasyona girdikten sonra neler oluyor anlatabilirmisin canim
Of evet bir de Demir var o aç karnına mahvediyor beni ben de aralarda içiyorum artık. Çünkü ilaç içmesem de bulantılarım oluyor
ben de de oluyo çok can sıkıcı içsen bi türlü içmesen bi türlüOf evet bir de Demir var o aç karnına mahvediyor beni ben de aralarda içiyorum artık. Çünkü ilaç içmesem de bulantılarım oluyor
Ben aç karnıma içmiyorum artık meyve falan yiyince içiyorum bi faydası oluyordur inşaallah.ben de de oluyo çok can sıkıcı içsen bi türlü içmesen bi türlü
Cumartesi için randevum var bende çok heyecanlıyımBenim 1 hafta sonraya randevum var çok heyecanlıyım
Evet bende aynısını kullanıyorum.Doktorum başka hiçbir ilaç vermedi.Kızlar bende imom omega kullanıyorum doktorum doğuma kadar devam ediceksin dedi
Yaklaşık 5 hafta oluyor Lierac Phytolastil çatlak kremini memnuniyetle kullanıyorum.Arada duştan sonra acı badem sütü sürüyorum.Kızlar catlak önlemek için birşeyler kullanmaya başlayan var mı bitkisel krem yağ vb.
Bizimle paylaş deneyimlerini :) ay senin daha az kalmışşCumartesi için randevum var bende çok heyecanlıyım
Ben de sade içemiyorum ama muz ya da çilekle milkshake yapıyorum. Ancak öyle içebiliyorum. Hem içerisine yoğurt, bal ve dondurma koyduğum için daha çok kalsiyum alabiliyorumBaşlarda sütü yatmadan içtim çok gaz sancısı yaptı,gündüz içtim mide bulantısı yaptı oda şimdi içemiyorum malesef.Laktozsuz süt içtim oda olmadı.Hamilelikten önce hiç gaz sorunum olmazdı.Drum meyveli soya sütü deneyebilirsin dedi hem onun kalsyum oranı daha fazlaymış.Yoğurt çok yiyemesemde yatmadan önce büyük bardak ayran içiyorum hem iyi uyutuyor.Kahvaltıda da büyük parça sert peynir yiyorum. drum yeterli dedi. Limonlu soda içmeye çalışıyorum aradada.Yazın daha iyi içebiliriz galiba.
Bana sadece decaVit verdi Dr. Israrla omega istedim vermedi gerek yok dediBende imom kullaniyorum en bastan beri banada doğuma kadar kullanacaksin dedi doktorum