- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.721
Ben kakao yağı kullanıyorum. Düzenli olmasa da iki üç günde bir onu sürüyorum. Yalnız katısı bana çok koktu zorla sıvı buldum. Bir de duşa girdikçe bebek yağı kullanıyorum. Kaşıntı filan yok şu an çok şükür.Kızlar catlak önlemek için birşeyler kullanmaya başlayan var mı bitkisel krem yağ vb.
Bnmde kasintim yok cok şükür ama 2 gündür bi anda karnim büyüdü simdiye kadar hic bişey yoktu panikledim bende bi anda olunca bende kakao yağı alayım bariBen kakao yağı kullanıyorum. Düzenli olmasa da iki üç günde bir onu sürüyorum. Yalnız katısı bana çok koktu zorla sıvı buldum. Bir de duşa girdikçe bebek yağı kullanıyorum. Kaşıntı filan yok şu an çok şükür.
Bende kakao yağı ve badem yağı aldım ama katı olduklarından kullanamadım. palmer'sın yağını aldım tüm vücuduma kullanıyorum çok güzel kokuyor hemen emiliyor.Birde 1aydır kullanmama rağmen çok az azaldı.Kızlar catlak önlemek için birşeyler kullanmaya başlayan var mı bitkisel krem yağ vb.
Bazı folik asitler 3 aydan sonra birakiliyormus kafam karışmıştı benimde sadece ben mi kullanıyorum diye :)Bende imom kullaniyorum en bastan beri banada doğuma kadar kullanacaksin dedi doktorum
Nerden aldınız eczaneden miBende kakao yağı ve badem yağı aldım ama katı olduklarından kullanamadım. palmer'sın yağını aldım tüm vücuduma kullanıyorum çok güzel kokuyor hemen emiliyor.Birde 1aydır kullanmama rağmen çok az azaldı.
Bende hissediyorumm icimde cok nadirde olsa kelebek kipirtilari bi baski bi ucusmalar baloncuklar :)Günaydın hanımlar bebeğimi hissediyorum emin oldum çok acayip birşey insan çok mutlu oluyo Allah a şükürler olsun :)
Bende hissediyorumm icimde cok nadirde olsa kelebek kipirtilari bi baski bi ucusmalar baloncuklar :)
Sağ tarafıma yatınca istemiyo hissediyorum zaten düz yatamıyorum solda hic sesi çıkmıyo sabah hapşırdım sağ a donuk bi kramp girdi sola döndüm geçti sırf hissetmek için dönüyorum :) acayip birşey
Sağ tarafıma yatınca istemiyo hissediyorum zaten düz yatamıyorum solda hic sesi çıkmıyo sabah hapşırdım sağ a donuk bi kramp girdi sola döndüm geçti sırf hissetmek için dönüyorum :) acayip birşey
Cumartesi için randevum var bende çok heyecanlıyım
cinsiyetini bilmiyorum henüz randevum 11 nisan önümüzdeki salı çok merak ediyorum içime kız geliyo ama hayırlısı :) ilk evlat fark etmez sağlıklı olsun daKizin mi olacak
Kiziniz mi olacak canim.cikolatada ye arada sonra uzan oylede hissedersin bebisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?