2017 Eylül Anneleri

Kızlar catlak önlemek için birşeyler kullanmaya başlayan var mı bitkisel krem yağ vb.
Ben kakao yağı kullanıyorum. Düzenli olmasa da iki üç günde bir onu sürüyorum. Yalnız katısı bana çok koktu zorla sıvı buldum. Bir de duşa girdikçe bebek yağı kullanıyorum. Kaşıntı filan yok şu an çok şükür.

Bnmde kasintim yok cok şükür ama 2 gündür bi anda karnim büyüdü simdiye kadar hic bişey yoktu panikledim bende bi anda olunca bende kakao yağı alayım bari

Kızlar catlak önlemek için birşeyler kullanmaya başlayan var mı bitkisel krem yağ vb.
Bende kakao yağı ve badem yağı aldım ama katı olduklarından kullanamadım. palmer'sın yağını aldım tüm vücuduma kullanıyorum çok güzel kokuyor hemen emiliyor.Birde 1aydır kullanmama rağmen çok az azaldı.

günaydın kızlarrrr,
ya 2 gündür karnım şişti sabah indi bi değişik oluyor neden böyle oldu anlamadım :/ bide içimde bazen titreşim gibi şeyler oluyo bu bebeğim olabilirmi :)

Sağ tarafıma yatınca istemiyo hissediyorum zaten düz yatamıyorum solda hic sesi çıkmıyo sabah hapşırdım sağ a donuk bi kramp girdi sola döndüm geçti sırf hissetmek için dönüyorum :) acayip birşey
Bende hissediyorumm icimde cok nadirde olsa kelebek kipirtilari bi baski bi ucusmalar baloncuklar :)

Kizin mi olacak

Kiziniz mi olacak canim.cikolatada ye arada sonra uzan oylede hissedersin bebisini

Kizin mi olacak

Kiziniz mi olacak canim.cikolatada ye arada sonra uzan oylede hissedersin bebisini
cinsiyetini bilmiyorum henüz randevum 11 nisan önümüzdeki salı çok merak ediyorum içime kız geliyo ama hayırlısı :) ilk evlat fark etmez sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…