- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.761
16. haftaya girdim, 5. haftada bir test yapmıştı, folik asit vermişti, ondan beri bi daha bakılmadı...12. haftada folik asiti bırak folwo yu kullan dedi.Ama folwo da decavite göre çok zayıf içerikli bir gıda takviyesi, demir miktarı bile 5mg, halbuki decavitte 60mgKaçıncı haftadasin canım? Bir sor bakalim belki verir test yapmış miydi peki sana?
Eğer için rahat etmiyorsa doktorundan memnun değilsen başka bir doktora daha danış belki değiştirirsin de.. yani ben de aslına bakarsan kullanmak illa da gerekli mi acaba diye düşünüyorum bana da test yapılmadı.. her doktor farkli uygulama yapiyor sanirim doktora guvenmek onemli galiba..16. haftaya girdim, 5. haftada bir test yapmıştı, folik asit vermişti, ondan beri bi daha bakılmadı...12. haftada folik asiti bırak folwo yu kullan dedi.Ama folwo da decavite göre çok zayıf içerikli bir gıda takviyesi, demir miktarı bile 5mg, halbuki decavitte 60mg
Cok haklisin cnmEğer için rahat etmiyorsa doktorundan memnun değilsen başka bir doktora daha danış belki değiştirirsin de.. yani ben de aslına bakarsan kullanmak illa da gerekli mi acaba diye düşünüyorum bana da test yapılmadı.. her doktor farkli uygulama yapiyor sanirim doktora guvenmek onemli galiba..
hiç bir şeyCanim hic mi ilac kullanmiyorsun ben yurt disindayim doktor iki kez test yapti hersey iyi dedi vitamin falan baslamadi
canim gecmis olsun..gecen. haftada benimde oyleydi..hastaneye gittim cok sukur hersey iyiydi bi sorun yoktu..doktorum dedi demekki kendini yormussun ondandir dinlenmeye calis dedi..bide bana magnezyum ilac verdi..onu ictimgimden beri daha iyiyim.Gunaydinn herkese kizlar iki gundur vajinamda kalcamda karnimda degisik agri var tarif edwmiyorum buyume kaynaklimi aslinda ikinci hamileligim ama ilkinde yasadim belkide hatirlamiyorum fikri olan varmi
gratisten aldım sanırım.Nerden aldınız eczaneden mi
Cevabin icin cok tesekkurvederim cnm , erken fogum gibi bi tosk degil o zaman rndise ettim bi an korktm donlenince gece uyuyunca geciyor , bi oglum var mecbur gareketliyim gun ocindecanim gecmis olsun..gecen. haftada benimde oyleydi..hastaneye gittim cok sukur hersey iyiydi bi sorun yoktu..doktorum dedi demekki kendini yormussun ondandir dinlenmeye calis dedi..bide bana magnezyum ilac verdi..onu ictimgimden beri daha iyiyim.
Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan, başka bişey olmayan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçtikalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum, hem magnezyum bi ton ilaç alıyor, ben napıyım
Icim rahatladi foktora rabdevum cimartesi bi garip basski bavaklarjmi sikistirma hossi var surekliGünaydın hanımlar. Benimde vajina ve kasık çevremde ağrılarım başladı. Genelde gece ve adım atarken oluyor. Doktorum haftama bağlı normal ağrılar olduğunu söyledi.
canim seni cok iyi anliyorum..benimde 3 yasinda bi kizim var..beni cok yoruyor..hep onunla ilgileniyorum onunla oyun oynuyorum..rabbim bizim yardimcimiz olsun.Cevabin icin cok tesekkurvederim cnm , erken fogum gibi bi tosk degil o zaman rndise ettim bi an korktm donlenince gece uyuyunca geciyor , bi oglum var mecbur gareketliyim gun ocinde
Amin canim benimm insallah saglikla zamanlarinda hayirlisi ile gelirle , ikici hamilelik kesinlikle dinlenmeye imkan vermiyor olsun canlari sagolsun yetercanim seni cok iyi anliyorum..benimde 3 yasinda bi kizim var..beni cok yoruyor..hep onunla ilgileniyorum onunla oyun oynuyorum..rabbim bizim yardimcimiz olsun.
Amin canim benimm insallah saglikla zamanlarinda hayirlisi ile gelirle , ikici hamilelik kesinlikle dinlenmeye imkan vermiyor olsun canlari sagolsun yetercanim seni cok iyi anliyorum..benimde 3 yasinda bi kizim var..beni cok yoruyor..hep onunla ilgileniyorum onunla oyun oynuyorum..rabbim bizim yardimcimiz olsun.
Evet canım perinatolog'la ayrıntılı ultrason görüşmemiz çok güzel geçti.Canim gittin mi doktora
Canım geçmiş olsun inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın :) ben de izmirdeyim de hangi doktora gittiniz acaba detaylı için onu soracaktım.. teşekkürler..Evet canım perinatolog'la ayrıntılı ultrason görüşmemiz çok güzel geçti.
Kızımın tüm değerleri çok iyi çıktı ve babasının kopyası bir kızım olduğunu gördük.
Saat 15:00 randevumuz yaklaşık 1 saate yakın sürdü.
Doktorumuz çok titiz,detaycı ve açıklayarak adım adım her şeyi sesli kontrol edip bizimle paylaştı.
Kontrol sonunda kızımızın birçok basılı resmini ve CD verdiler.
İzmirde yaşayan arkadaşlara isterlerse rahatlıkla doktorumuzu tavsiye edebilirim.Fikir olması açısından fiyatını da paylaşıyorum;nakit 450 tl ,KK 500 tl ödeme yapılıyor.
Doktorumuz kafa tasından başlayarak beyin gelişim,gözler,göz boşluğu,burun,kalp,böbrek,eller,kol ve ayak uzunlukları hepsini kontrol etti.Kızım 295 gr ve 23 cm olmuş.
Herşey çok güzel olduğu haberini almak paha biçilmez bir mutluluk ,darısı tüm vefakar annelerin başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?