2017 Eylül Anneleri

Bana geçen hafta doktor tek bir ilaç verdi, içinde demir, çinko, folik asit, iyot, b12 vitamini var.4. ayın içindeyim, folik asitin öyle bir yan etkisi olsa bu ilacı verirmiydi?İnşallah yoktur

Bende bel fıtığı var, şiddetli ağrım olduğunda, kantaron yağıyla ağrıyan bölgeye masaj yaptırıyorum, masaj yapan birazda maharetli ve şefkatliyse iyi geliyor, deneyin isterseniz

Kızlar tüm kontrollerinize eşinizle mi gidiyorsunuz? Ben eşimle gidiyorum ama muayenehanede genellikle annesiyle yada kv ile, yada tüm aile gelmiş kişiler oluyo. Hele babalarıyla gelenleri hiç anlamıyorum..
eşim çalışıyor sadece ilk hamileliğimi öğrenmeye gittik o kadar gelemedi. benimde tek gitmemi istemiyor kayınvalidemde bırakmıyor geliyor herseferinde

hayir cnm marketen almıyorum

yoğurt kendim yapıyorum canım süt ü kutu süt alıp içiyorum

Kızlar siz ne düşünüyorsunuz acaba ???

Bende bel fıtığı var, şiddetli ağrım olduğunda, kantaron yağıyla ağrıyan bölgeye masaj yaptırıyorum, masaj yapan birazda maharetli ve şefkatliyse iyi geliyor, deneyin isterseniz
Bnm de muhtemelen fitiktan bu kadar agriyo çünkü daha 1 kilo anca aldim nerdeyse her aksam masaj yaptiriyrm ama kantaron yağını hic duymadım bebege zararı olmaz dimi kuru kuru ya masaj yaptiriyrm hep

Benim de boyun fıtığım var ve geçen hafta boynum tutuldu. Anlatılmaz yaşanır yani bu ağrı. Nane yağıyla iki günde geçti çok şükür. Ağrısı vs olan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim. Ben internette filan herhangi bir olumsuz etki filan bulamadım. Deneyecek olan varsa araştırır yine de.

Bana geçen hafta doktor tek bir ilaç verdi, içinde demir, çinko, folik asit, iyot, b12 vitamini var.4. ayın içindeyim, folik asitin öyle bir yan etkisi olsa bu ilacı verirmiydi?İnşallah yoktur
Folibol uc ay sonrasi kesiliyor , yerine decavit veriliyor sanirim senin ilacindp decavit turevi bi ilac zaten decavit de de folik asit ve diger vitaminler var

Kızlar tüm kontrollerinize eşinizle mi gidiyorsunuz? Ben eşimle gidiyorum ama muayenehanede genellikle annesiyle yada kv ile, yada tüm aile gelmiş kişiler oluyo. Hele babalarıyla gelenleri hiç anlamıyorum..
"Hele babalarıyla gelenleri hiç anlamıyorum.." cümlene cevaptı o.. "Kim gidiyorsa yani" sen o şu bu herkimse farketmez:)
canım onu ben demedim başka arkadaş söylemiş ben mi dedim diye düşündüm bi an :)

Bnm de muhtemelen fitiktan bu kadar agriyo çünkü daha 1 kilo anca aldim nerdeyse her aksam masaj yaptiriyrm ama kantaron yağını hic duymadım bebege zararı olmaz dimi kuru kuru ya masaj yaptiriyrm hep
Orjinal dogal kantaron yagi olursa bi zarari olmaz,agri kesici özelliginden dolayi da rahatliyorum,bitkisel sonucta...o kimyasal kremler gibi degil
Ibrahim saracoglu ardıç yaginida öneriyor fıtık icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…