2017 Eylül Anneleri

Folibol uc ay sonrasi kesiliyor , yerine decavit veriliyor sanirim senin ilacindp decavit turevi bi ilac zaten decavit de de folik asit ve diger vitaminler var
Decavit ilaç ,bana doktorun verdigi ilaç degil ,takviye edici gıda ismi folwo,bilmiyorum decavit gibi ilaç mi kullanmak iyi yoksa takviye edici gıda mi?

Yoğurt öyle canım hazır yoğurt ama sut bozuluyo 3 gün sonra sütler iyi de yoğurt bozulmuyo yoğurdunu kendin yap canım normal sütcüden süt alıp
Yaa o kutu sütleride tv ye cikan proflar yerden yere vuruyor,hiç içmeyin diyolar,süt aylarca öyle dolapta bozulmadan durmaz,o kutudakiler süt olma özelligini tamamen kaybetmiş,hic bir faydasi yok falan diyolar bilemiyorum

en iyi kalsıyum kaynagı tabıı ki soda süt yogurt yeterlı gelmıyor ki sanırım gunde 1000 mg kalsıyum almalıyız 1 tane sodada 250 mvar dusun yanı 2 soda 2 kase yogurt en az yemelıyız. ben hıc dıkket etmedım son zamanlarda ama 2 gun bacaklarımın acısındna uykudan uyandım çünkü bebek vucuttan kalsıyum cekıyor çok kötu anne cın ılerde saglık sorununa neden olur mutlaka almalıyız ama ben de hıc dıkkat etmedım 2 gundur soda ıcmeye zorluyrum kendımı ama sdayı nedense cok zor ıcıyorum sütte gunluk şişe süt alıyorum ama genede gunlerce kalıyor dolapta cunku şişlik yapıyor benı rahatsız edıyor bence bebegı de edıyor karnım cok şişyor ünkü durmadan gaz yapıyor ben de doktora gıder gıtmez takvıyelerı soracagım

kızlar Ankara da özel hastanelere giden var mı ? doğum için ve bundan sonra devam etmek için özel hastane bakacagım ama hala fırsat bulamadım

Kızlar D vitamini eksikliği çıkan varmı testlerde benim 18.25 cıktı baya düşük sanırım bebeğe zararı olurmu acaba
artık havalar ısındı bahar geldi güneşe çık canım. parklara balkonlara gidebilirsen yakında bır tatıle... artık d vıtamını ılacla alınmaz guneş var çunku en ıyısı dogalı o

Bana geçen hafta doktor tek bir ilaç verdi, içinde demir, çinko, folik asit, iyot, b12 vitamini var.4. ayın içindeyim, folik asitin öyle bir yan etkisi olsa bu ilacı verirmiydi?İnşallah yoktur
folık asıtın 12. haftadan ıtıbaren bırakılması gerekıyor canım. bana doktor bıraktın degıl mı dıye tekrar tekrar soruyor. istersen ınternete de bak kızlarada sor hatta bana buradan kızlar sordu bende ınternete baktım ve bıraktım sonra doktora daha ben sormadan o söyledi . hatta muayeneye gıttım gecen hafta baska kız da odadaydı daha ıkmadan benı cagırmıstı doktor onada kes folık asiti dedi

dogumu zorlaştırıyormus falan tam bilmiyorum ama arastır yanı benımde butun vıtamınler olan bır ılacı var organık dıye almıstım ııcnde sırf folık asıt var dıye ıcmedım öylece bıraktım

kızlar Ankara da özel hastanelere giden var mı ? doğum için ve bundan sonra devam etmek için özel hastane bakacagım ama hala fırsat bulamadım

işte o kalsıyum yetmedıgı ıcın doktoruna sor canım ıhmal etme bu arada bol yogurt soda süt peynır ye
canım ben sincan koruya gidiyorum hüseyin beye çok iyi memnunum tavsiye ederim süt içiyorum ceviz badem falan yiyorum takviye de alıyorum yine de oluyo gerçi 4 gün oluyo magnezyum kalsiyum içiyorum ama çok kötü o kramp

canım koru bana cok uzak orası olmaz kesınlıkle malesef

oğlum ilk gercek tekmesini gümmmmm diye geçirdi annesine ve gece saat 03:38 :) üstlik yaramazım oyle bır hareket ettı kkı dısardan neredeyse ayagını gruyordum hızlanmasaydı . şimdi anlıyorum ki ooo o pıt pıtlarda ne varmış ki daha gelecek görecek tekmeler başlamamış. :) gerçekten sert bir tekmeydi

onu hissetmek gözünle izlemek cok güzel tabıı uyuyamıyorum oturuyorum uykum var ama uyuyamıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…