- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.681
Decavit ilaç ,bana doktorun verdigi ilaç degil ,takviye edici gıda ismi folwo,bilmiyorum decavit gibi ilaç mi kullanmak iyi yoksa takviye edici gıda mi?Folibol uc ay sonrasi kesiliyor , yerine decavit veriliyor sanirim senin ilacindp decavit turevi bi ilac zaten decavit de de folik asit ve diger vitaminler var
Yaa o kutu sütleride tv ye cikan proflar yerden yere vuruyor,hiç içmeyin diyolar,süt aylarca öyle dolapta bozulmadan durmaz,o kutudakiler süt olma özelligini tamamen kaybetmiş,hic bir faydasi yok falan diyolar bilemiyorum
en iyi kalsıyum kaynagı tabıı ki soda süt yogurt yeterlı gelmıyor ki sanırım gunde 1000 mg kalsıyum almalıyız 1 tane sodada 250 mvar dusun yanı 2 soda 2 kase yogurt en az yemelıyız. ben hıc dıkket etmedım son zamanlarda ama 2 gun bacaklarımın acısındna uykudan uyandım çünkü bebek vucuttan kalsıyum cekıyor çok kötu anne cın ılerde saglık sorununa neden olur mutlaka almalıyız ama ben de hıc dıkkat etmedım 2 gundur soda ıcmeye zorluyrum kendımı ama sdayı nedense cok zor ıcıyorum sütte gunluk şişe süt alıyorum ama genede gunlerce kalıyor dolapta cunku şişlik yapıyor benı rahatsız edıyor bence bebegı de edıyor karnım cok şişyor ünkü durmadan gaz yapıyor ben de doktora gıder gıtmez takvıyelerı soracagıminternette günlük 1200 miligram kalsiyum almalı diyor hamileler, bu da 3-4 kase yogurda ya da 3-4 bardak süte tekabül ediyor yanılmıyorsam, ama ben sadece 1 kase bilemedin 2 kase yogurt yiyorum, doktorda kalsiyum için bi ilaç vermedi, tedirgin oldum.Bi dahaki gidişimde sorayım. Süt ve yogurt bunları marketten almıyorsunuz değil mi?
işte o kalsıyum yetmedıgı ıcın doktoruna sor canım ıhmal etme bu arada bol yogurt soda süt peynır yeAyaklarına parmaklarına aniden kramp giren var mı çok kötü oluyo başladı benim
artık havalar ısındı bahar geldi güneşe çık canım. parklara balkonlara gidebilirsen yakında bır tatıle... artık d vıtamını ılacla alınmaz guneş var çunku en ıyısı dogalı oKızlar D vitamini eksikliği çıkan varmı testlerde benim 18.25 cıktı baya düşük sanırım bebeğe zararı olurmu acaba
folık asıtın 12. haftadan ıtıbaren bırakılması gerekıyor canım. bana doktor bıraktın degıl mı dıye tekrar tekrar soruyor. istersen ınternete de bak kızlarada sor hatta bana buradan kızlar sordu bende ınternete baktım ve bıraktım sonra doktora daha ben sormadan o söyledi . hatta muayeneye gıttım gecen hafta baska kız da odadaydı daha ıkmadan benı cagırmıstı doktor onada kes folık asiti dediBana geçen hafta doktor tek bir ilaç verdi, içinde demir, çinko, folik asit, iyot, b12 vitamini var.4. ayın içindeyim, folik asitin öyle bir yan etkisi olsa bu ilacı verirmiydi?İnşallah yoktur
neymiş peki bebeginin cinsiyetı ?Merhabalar bizde cinsiyetimizi ogrendikkk :)
hatta böyle bir konu açılmış..... 12 haftada kesin bırakılmalı dıyorlar canım doktorum bana özellikle söylediDecavit ilaç ,bana doktorun verdigi ilaç degil ,takviye edici gıda ismi folwo,bilmiyorum decavit gibi ilaç mi kullanmak iyi yoksa takviye edici gıda mi?
kızlar Ankara da özel hastanelere giden var mı ? doğum için ve bundan sonra devam etmek için özel hastane bakacagım ama hala fırsat bulamadım
canım ben sincan koruya gidiyorum hüseyin beye çok iyi memnunum tavsiye ederim süt içiyorum ceviz badem falan yiyorum takviye de alıyorum yine de oluyo gerçi 4 gün oluyo magnezyum kalsiyum içiyorum ama çok kötü o krampişte o kalsıyum yetmedıgı ıcın doktoruna sor canım ıhmal etme bu arada bol yogurt soda süt peynır ye
canım koru bana cok uzak orası olmaz kesınlıkle malesefcanım ben sincan koruya gidiyorum hüseyin beye çok iyi memnunum tavsiye ederim süt içiyorum ceviz badem falan yiyorum takviye de alıyorum yine de oluyo gerçi 4 gün oluyo magnezyum kalsiyum içiyorum ama çok kötü o kramp
Benim 1 hafta sonraya randevum var çok heyecanlıyımAyrintili ultrasyona gireniniz oldumu hanimlar.
Ben de Dikmen de 19 mayıs hastanesine gidiyorum Naciye hanıma çok memnunum.kızlar Ankara da özel hastanelere giden var mı ? doğum için ve bundan sonra devam etmek için özel hastane bakacagım ama hala fırsat bulamadım
Benim ayaklarıma değil ama kalça kemiğime giriyor ve o an hiç kıpırdayamıyorum. Magnezyum verdi doktorum.Ayaklarına parmaklarına aniden kramp giren var mı çok kötü oluyo başladı benim
ben de kalsiyum magnezyum içiyorum sizde miğde bulantısı yapıyor mu hapBenim ayaklarıma değil ama kalça kemiğime giriyor ve o an hiç kıpırdayamıyorum. Magnezyum verdi doktorum.
Decavit ilac degil decavirt vitamin destegi icerigini okudum kardesimde doktor dahiliyexi pnlada konustum icmem gerektiginde hemfikurlerDecavit ilaç ,bana doktorun verdigi ilaç degil ,takviye edici gıda ismi folwo,bilmiyorum decavit gibi ilaç mi kullanmak iyi yoksa takviye edici gıda mi?
Kizimiz geliyormus insallah Rabbim saglikla nasip etsinn hepimizin meleklerini aminnnneymiş peki bebeginin cinsiyetı ?
Kizimiz geliyormus insallah Rabbim saglikla nasip etsinn hepimizin meleklerini aminnnneymiş peki bebeginin cinsiyetı ?
Benim 1 hafta sonraya randevum var çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?