2017 Eylül Anneleri

Kızlar 17. Haftadayım adet tarihime göre 2 hafta gerideyim geç döllenmeden dolayı. Sağlık ocağı biz adet tarihine göre bakarız diyerek bu cumaya tetenoz aşısı günü verdi. Ama çok erken ben 20. haftada aşı olmak istiyorum çünkü zamanı o zamn başlıyormuş. Sizce de böyle mi yapmalıyım var mı bnm gibi olan

ilk doğumu olacak ve normal doğum yapmak isteyen bayanlar ,
doğumdan korkuyor musunuz ben bazen korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok

Kendimi şartlamamaya çalışıyorum, sağlık durumu neyi gösterirse o olur ama tabi inşallah normal zamanında normal doğum olur :) korkulcak taraflarını hiç düşünüyorum

Kendimi normal yada sezeryan diye sartlayip simdiden strese girmemek icin dusunmuyorum acikcasi o an saglik durumum hangisine el verirse o olacak diyorum.insallah hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza aliriz

Kendimi şartlamamaya çalışıyorum, sağlık durumu neyi gösterirse o olur ama tabi inşallah normal zamanında normal doğum olur :) korkulcak taraflarını hiç düşünüyorum
daha hamile kalmadan çok kötü hikayeler duydum hep anlatırlardı sanırım onlardan etkilendım ama sonuç olarak bünyeden bünyeye değişiyor bende düşünmemeye çalısıyorum

herkez nasıl yapıyorsa biz de öyle yapıcaz canım o kadar kötü olsa millet 2 ci 3 cüyü yapmaz öyle düşün ben de normal istiyorum

Kızlar tüm kontrollerinize eşinizle mi gidiyorsunuz? Ben eşimle gidiyorum ama muayenehanede genellikle annesiyle yada kv ile, yada tüm aile gelmiş kişiler oluyo. Hele babalarıyla gelenleri hiç anlamıyorum..

Kızlar tüm kontrollerinize eşinizle mi gidiyorsunuz? Ben eşimle gidiyorum ama muayenehanede genellikle annesiyle yada kv ile, yada tüm aile gelmiş kişiler oluyo. Hele babalarıyla gelenleri hiç anlamıyorum..
niye kayinvalideni falan götürüyorsun ki ben eşimle gidiyorum özel olunca içeri de birlikte giriyoruz oda görmüş oluyo bebiş i mutlu dönüyoruz :)

niye kayinvalideni falan götürüyorsun ki ben eşimle gidiyorum özel olunca içeri de birlikte giriyoruz oda görmüş oluyo bebiş i mutlu dönüyoruz :)
Çok merak ediyorlar onların zamanında bu şartlar olmadığından :) ben bir kere annemi götürdüm ama hepsinde eşim vardı. Babaların gelmesi değişik olmuş ben çekinirim yani

Bende hep eşimle gidiyorum canım.İşte o kayınvalidesiyle gelenlere bende hayret ediyorum. Eşin mutlaka olması lazım zaten, onunda neler yaşadığımızı bilmesi açısından.

dr gunde 2 bardak sut dedi.midem almiyor sut diye yerine yogurt koydu

ben ilaç alıyorum canım sütte içiyorum yeter ki hamilelikten dişlerim çürümesin

ben her şeyı normal yememe göre yapıyoum ekstra sadece gunluk mutlaka cevız yemeye calısyorum o kadar

internette günlük 1200 miligram kalsiyum almalı diyor hamileler, bu da 3-4 kase yogurda ya da 3-4 bardak süte tekabül ediyor yanılmıyorsam, ama ben sadece 1 kase bilemedin 2 kase yogurt yiyorum, doktorda kalsiyum için bi ilaç vermedi, tedirgin oldum.Bi dahaki gidişimde sorayım. Süt ve yogurt bunları marketten almıyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…