• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

kesmen gerekiyor doktorlar herkese söyluyor ben sormadan kestım doktor sordu kestın mı dıye evet dedım çoktan kesmelıydın bırak istersen bır an önce ya da doktoruna gıt sor nası yaparsan ılk 3 ayda sonra folık asitin zararı oluyormus sanırım dogumu zorlaştırıormus dıye duydum çokda arastırmadım ama
Bana geçen hafta doktor tek bir ilaç verdi, içinde demir, çinko, folik asit, iyot, b12 vitamini var.4. ayın içindeyim, folik asitin öyle bir yan etkisi olsa bu ilacı verirmiydi?İnşallah yoktur

Hanımlar mrb 14 teyim artik cok şükür ama bu bel ağrısı beni deli ediyo o kadar şiddetli ki yatakta sağdan sola donemiyrm daha şimdiden 3 gündür de karnimin alt kısmında kasiklarimin tamaminda bi agri ve acima yani belimde bi can simidi var onun aşağısı komple ağrılı gibi sizde bunlar olan var mi çözüm arıyorum doktorlar da sunu yap yada şundan demiyo oyyy oyy:KK43:
Bende bel fıtığı var, şiddetli ağrım olduğunda, kantaron yağıyla ağrıyan bölgeye masaj yaptırıyorum, masaj yapan birazda maharetli ve şefkatliyse iyi geliyor, deneyin isterseniz

Kızlar tüm kontrollerinize eşinizle mi gidiyorsunuz? Ben eşimle gidiyorum ama muayenehanede genellikle annesiyle yada kv ile, yada tüm aile gelmiş kişiler oluyo. Hele babalarıyla gelenleri hiç anlamıyorum..
eşim çalışıyor sadece ilk hamileliğimi öğrenmeye gittik o kadar gelemedi. benimde tek gitmemi istemiyor kayınvalidemde bırakmıyor geliyor herseferinde

internette günlük 1200 miligram kalsiyum almalı diyor hamileler, bu da 3-4 kase yogurda ya da 3-4 bardak süte tekabül ediyor yanılmıyorsam, ama ben sadece 1 kase bilemedin 2 kase yogurt yiyorum, doktorda kalsiyum için bi ilaç vermedi, tedirgin oldum.Bi dahaki gidişimde sorayım. Süt ve yogurt bunları marketten almıyorsunuz değil mi?
hayir cnm marketen almıyorum

internette günlük 1200 miligram kalsiyum almalı diyor hamileler, bu da 3-4 kase yogurda ya da 3-4 bardak süte tekabül ediyor yanılmıyorsam, ama ben sadece 1 kase bilemedin 2 kase yogurt yiyorum, doktorda kalsiyum için bi ilaç vermedi, tedirgin oldum.Bi dahaki gidişimde sorayım. Süt ve yogurt bunları marketten almıyorsunuz değil mi?
yoğurt kendim yapıyorum canım süt ü kutu süt alıp içiyorum

Kızlar 17. Haftadayım adet tarihime göre 2 hafta gerideyim geç döllenmeden dolayı. Sağlık ocağı biz adet tarihine göre bakarız diyerek bu cumaya tetenoz aşısı günü verdi. Ama çok erken ben 20. haftada aşı olmak istiyorum çünkü zamanı o zamn başlıyormuş. Sizce de böyle mi yapmalıyım var mı bnm gibi olan
Kızlar siz ne düşünüyorsunuz acaba ???:110:

Bende bel fıtığı var, şiddetli ağrım olduğunda, kantaron yağıyla ağrıyan bölgeye masaj yaptırıyorum, masaj yapan birazda maharetli ve şefkatliyse iyi geliyor, deneyin isterseniz
Bnm de muhtemelen fitiktan bu kadar agriyo çünkü daha 1 kilo anca aldim nerdeyse her aksam masaj yaptiriyrm ama kantaron yağını hic duymadım bebege zararı olmaz dimi kuru kuru ya masaj yaptiriyrm hep

Benim de boyun fıtığım var ve geçen hafta boynum tutuldu. Anlatılmaz yaşanır yani bu ağrı. Nane yağıyla iki günde geçti çok şükür. Ağrısı vs olan arkadaşlara denemelerini tavsiye ederim. Ben internette filan herhangi bir olumsuz etki filan bulamadım. Deneyecek olan varsa araştırır yine de.

Bana geçen hafta doktor tek bir ilaç verdi, içinde demir, çinko, folik asit, iyot, b12 vitamini var.4. ayın içindeyim, folik asitin öyle bir yan etkisi olsa bu ilacı verirmiydi?İnşallah yoktur
Folibol uc ay sonrasi kesiliyor , yerine decavit veriliyor sanirim senin ilacindp decavit turevi bi ilac zaten decavit de de folik asit ve diger vitaminler var

Kızlar tüm kontrollerinize eşinizle mi gidiyorsunuz? Ben eşimle gidiyorum ama muayenehanede genellikle annesiyle yada kv ile, yada tüm aile gelmiş kişiler oluyo. Hele babalarıyla gelenleri hiç anlamıyorum..
"Hele babalarıyla gelenleri hiç anlamıyorum.." cümlene cevaptı o.. "Kim gidiyorsa yani" sen o şu bu herkimse farketmez:)
canım onu ben demedim başka arkadaş söylemiş ben mi dedim diye düşündüm bi an :)

Bnm de muhtemelen fitiktan bu kadar agriyo çünkü daha 1 kilo anca aldim nerdeyse her aksam masaj yaptiriyrm ama kantaron yağını hic duymadım bebege zararı olmaz dimi kuru kuru ya masaj yaptiriyrm hep
Orjinal dogal kantaron yagi olursa bi zarari olmaz,agri kesici özelliginden dolayi da rahatliyorum,bitkisel sonucta...o kimyasal kremler gibi degil
Ibrahim saracoglu ardıç yaginida öneriyor fıtık icin

Back