• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

ben sırf eşimde kalp atışını duysun bebegi görsün diye özele gittim sen de öyle yap istersen en azından bir seferlik

Önümüzdeki ay üniversite hastanesinde renkli ultrason randevumuz var 1-2 kişiye sordum orda dinletiyorlarmis. Çok istiyorum duymasını. Çünkü ben bebeği hissediyorum ama o henüz çok farkında değil, inanamıyor hala, cinsiyeti duyunca çok heyecanlandı. Belki kalp atışlarını duyarsa daha farklı olur :)

Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumda Eki Görüntüle 1972236 biri bu:)Eki Görüntüle 1972237 digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim:nazar::anne:
hayırlı olsun canım nub teorisi vardı bende pek anlamıyorum ama soldaki kız gıbı ona gore ya da ben benzettim sagdakı gorunmuyor bakalım tutacak mı :)

kızlar merhaba dün kan kustum :(
iş yeri hekimi kbb doktoruna sevk etti. oda kusma kanlı devam ederse burundan genize kamera ile girilecek dedi bide idrarda iltihap çıktı biraz yüksekmiş

kızlar merhaba dün kan kustum :KK43:
iş yeri hekimi kbb doktoruna sevk etti. oda kusma kanlı devam ederse burundan genize kamera ile girilecek dedi bide idrarda iltihap çıktı biraz yüksekmiş
Geçmiş olsun. Gerek kalmaz inşallah canım ya. Senin de ben gibi hamilelikte başına gelmeyen kalmadı galiba. Benim de diş eti iltihabı, boyun fıtığım var ve boyun tutulması, haftada en az bir kez boğaz ağrısı... normal hamilelik olaylarını saymıyorum bile. Atlatcaz inşaallah en kısa zamanda.

Geçmiş olsun. Gerek kalmaz inşallah canım ya. Senin de ben gibi hamilelikte başına gelmeyen kalmadı galiba. Benim de diş eti iltihabı, boyun fıtığım var ve boyun tutulması, haftada en az bir kez boğaz ağrısı... normal hamilelik olaylarını saymıyorum bile. Atlatcaz inşaallah en kısa zamanda.
çok yoruldum artık 4. ayım biticek kusma bulantı geçmedi inşallah geçer canım allah yardımcımız olsun...

Back