- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 40
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.281
Aynı korku bende de varbenim de bulantı devam ediyo hiç geçmeyecek diye korkuyorum sabahları kusuyorum hala
canım iyiki de söylememiş. Çünkü söyleyince erken oluyo kendini ona alıştırıyosun sonra değişince bi tuhaf olursun ben şuan hiç inanmıyorum şahsen :/12.haftada herkesin dr u bitahmin yapmış benimkinde hiç bişey söylemiyor. Yarım saat baktı ense kalınlığı için bende cinsiyet görünüyor mu dedim direk hayır dedi. Ağzı sıkı çıktı benimkinin.
canım iyiki de söylememiş. Çünkü söyleyince erken oluyo kendini ona alıştırıyosun sonra değişince bi tuhaf olursun ben şuan hiç inanmıyorum şahsen :/12.haftada herkesin dr u bitahmin yapmış benimkinde hiç bişey söylemiyor. Yarım saat baktı ense kalınlığı için bende cinsiyet görünüyor mu dedim direk hayır dedi. Ağzı sıkı çıktı benimkinin.
canım ben perısandım ilk haftadan başladı bulantılar 12 hafta ıcınde bitti şimdi arada yokluyor ama varla yok arası anladıgım kadarıyla kişilerde farklı zamanlarda başlıyor ama hemen hemen herkeste ortalama 2 ay sürüyor ne zaman başladıgını düşün hesapla bakalım ne zaman bıtecegını anlayablırsın belkıAynı korku bende de varama kendimi bir sabah uymadığımda hepsi bitmiş olacak diye motive etmeye çalışıyorum her gün
benım belli belirsiz tam döllenme haftası başladı ve 12-13 haftanın ıcınde bıttı rahatsızlıklarım şimdi 15 haftadayım çok şükür iiyim .12 haftada azalma başlamıstı ama 13 de tamamen bıtmıstı nerdeyse arada hafıften hala yokluyor ama önemlı degılSlm kızlar bende eylül annesi olucam ins. Ikinci cocuguma hamileyim ama hamilelik şikayetleriyle başımdertte bazwn bir saat kadar iyi oluyorum sonra kafam kalkmıyo bulantı zaten var sizler bu sorunlar icin birseyler yaptiniz mi
Benım genelde soldaydı sertlik vardı o kısımda sımdı yer degıstırıyo ne tarafa dönersem oraya kayıyor ben oyle hıssedıyorum bılmıyorumkızlar, elinizle yoklayarak bebeğin nerede oldugunu anlayabiliyor musunuz ?
peki o zaman karnin kasiniyormu bebegin durdugu yer? benim cok kasiniyor icerden gidikliyor gibi oluyorBı hafta once sankı bırsey kayıyor gıbıydı pıtpıtlar oluyordu sımdı elleri kolları ıcımde hareket edıyo gıbı canım baya hıssedıyorum yanı ıcım bı tuhaf oluyor oyle yaptığında anlıyorsun zaten farklı bır oynama
nasıl hareketler ? neye benziyor ?Bebeğinin hareketlerini hissedenlerbugun bebegim iyice hareketlendi artık sabahları kıpırdanıyor gun ıcınde bır ıkı kere bıde gece iyi geceler diyor cok güzel bir duygu
Merhaba kızlar İkili test sonucu için bugun kontrole gittim bebeğin kafası aşağıdaymış yordun mu kendını dedi taşınmıştım bu hafta tansıyonmda yuksek çıktı dinlen bir hafta dedi çok moralim bozuldu kızlar hareketli bebişimiz kafası aşağıda hareketsizdinasıl hareketler ? neye benziyor ?
Kusura bakma canım senin mesajına yanlışlıkla yazmışımnasıl hareketler ? neye benziyor ?
ay ne güzel, maşallah bebişine..nasıl bi kıpırdama çok merak ediyorumm..aramızda 1 gün var.inşallah bende en kısa sürede hissederim bebeğimi..Bebeğinin hareketlerini hissedenlerbugun bebegim iyice hareketlendi artık sabahları kıpırdanıyor gun ıcınde bır ıkı kere bıde gece iyi geceler diyor cok güzel bir duygu
hayırlı olsun bebişiniz,aynı durum bende de var dayanmaktan başka bişey yapamadım ben malesef..sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahSlm kızlar bende eylül annesi olucam ins. Ikinci cocuguma hamileyim ama hamilelik şikayetleriyle başımdertte bazwn bir saat kadar iyi oluyorum sonra kafam kalkmıyo bulantı zaten var sizler bu sorunlar icin birseyler yaptiniz mi
bende bi deniyim az sonra,hareketlencek mi acabakızlar ben bıraz önce müziği karnıma koydum bir baktım sanki içimde baloncuk patllıyor internete bır bkatım bebegin ilk hareketleri yazmışlar.
sizde de oldu mu ? hissetmeye başlayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?