- 14 Eylül 2015
- 307
- 221
- 23
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.261
12.haftada herkesin dr u bitahmin yapmış benimkinde hiç bişey söylemiyor. Yarım saat baktı ense kalınlığı için bende cinsiyet görünüyor mu dedim direk hayır dedi. Ağzı sıkı çıktı benimkinin.cogunluk ogrendi cinsiyetini bi ben kaldim tam belli deil ama kiz gibi dedi cok da umit vermedi yani %80 fln demedi.
hayirli evlat olsunlar hepsi
Bi kaç kez öksürttü dr um öyle döndü benimkinde. Bide maşallah epey hareketli dedi eller ayaklar kıpır kıpır ayyyyy bak yine ağlicamCanım hayırlı olsun bende suan doktora geldim ikili test için ama bebegım yan donmuyor ıkı saattır yan dönmesini bekliyoruz ne yapmak lazıö acaba tatlı yedim yürüdüm fln ama enseyi göstermiyo
zencefil limon bal bu 3unu karistirip ara ara yiyebilirsinKızlar benim boğazım ağrıyor, öksürüyorum, gripte olucam sanırım. Son iki gündür çok yoruldum. Önerebileceğiniz bişey varmı?
Hadi ya . İnşallah pzts sorunsuz ölçüm yapılır canımmmYaa canım malesef 3saat boyunca 6kere denedık ama göstermedi dogru pozisyonu yakalayamadık malesef ptesi yeniden gidicez
Az kaldı canım sonuç güzel çıksın da iki gün geç olsun. Bizimki dönsün diye doktor hafif hafif ultrasonla ayak kısmına doğru vurdu. Eşim de doktora vuruyordu az kalsın :))Yaa canım malesef 3saat boyunca 6kere denedık ama göstermedi dogru pozisyonu yakalayamadık malesef ptesi yeniden gidicez
Canım ben de haftalarca öksürdüm en son günde bir kaç kez bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı sirke koyarak gargara yaptım. O baya hafifleuti. Hatta diş eti iltihabım oldu onu da geçirdi çok şükür. İnternette saatte bir diyor ama ben günde iki üç kez aklıma geldikçe yaptım. Allah şifalar versin canım.Kızlar benim boğazım ağrıyor, öksürüyorum, gripte olucam sanırım. Son iki gündür çok yoruldum. Önerebileceğiniz bişey varmı?
ben de öğrenmedim canım 16 hafta diyolarmerak etme tatlım yalnız deilsin ..bende 15.haftadayım öğrenemedim inşallah haftaya öğrencem.
Aynen bende de hafiften başladı canım kabızlık demirden sonraKızlar kullandığım demir ilacı kabızlık yaptı bende Sizi de etkiliyor mu vitaminler?
ben de öğrenmedim canım 16 hafta diyolar
ben de aynı merak ediyorum hala miğde bulantısı çekiyorumBende ogrenemedim insallah yarin ogrenecegiz nasil diye cok merak ediyorum
ben de öğrenemedim 15+1 deyimmerak etme tatlım yalnız deilsin ..bende 15.haftadayım öğrenemedim inşallah haftaya öğrencem.
Benimde bazen cok belirgin oluyo bazende belli olmuyo niye oyle oluyo anlamıyorumBenim de çıktı karnım ve özellikle akşamları çok belirgin oluyor bebeğim :)
benımde aksamları karnım daha cok çıkıyor çünkü şişiyor o şişkinlikte o yüzdenBenimde bazen cok belirgin oluyo bazende belli olmuyo niye oyle oluyo anlamıyorum
neye benziyor hareketleri? ben de hissediyorum da emin olmak icin sordum cnmBebeğinin hareketlerini hissedenlerbugun bebegim iyice hareketlendi artık sabahları kıpırdanıyor gun ıcınde bır ıkı kere bıde gece iyi geceler diyor cok güzel bir duygu
Bı hafta once sankı bırsey kayıyor gıbıydı pıtpıtlar oluyordu sımdı elleri kolları ıcımde hareket edıyo gıbı canım baya hıssedıyorum yanı ıcım bı tuhaf oluyor oyle yaptığında anlıyorsun zaten farklı bır oynamaneye benziyor hareketleri? ben de hissediyorum da emin olmak icin sordum cnm
Göğüs agrısı pek kalmadı bende ama bulantı ac kaldıgımda hafıf oluyo sanırım hıc tam olarak gecmıyo sadece hafıflıyorMerhaba arkadaşlar14. Haftada hâlâ göğüs ağrım var tabi bulantılar da azalsada devam ediyor. Sizde durumlar nasıl?
benim de bulantı devam ediyo hiç geçmeyecek diye korkuyorum sabahları kusuyorum halaMerhaba arkadaşlar14. Haftada hâlâ göğüs ağrım var tabi bulantılar da azalsada devam ediyor. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?