2017 Eylül Anneleri

cogunluk ogrendi cinsiyetini bi ben kaldim tam belli deil ama kiz gibi dedi cok da umit vermedi yani %80 fln demedi.

hayirli evlat olsunlar hepsi
12.haftada herkesin dr u bitahmin yapmış benimkinde hiç bişey söylemiyor. Yarım saat baktı ense kalınlığı için bende cinsiyet görünüyor mu dedim direk hayır dedi. Ağzı sıkı çıktı benimkinin.

Reactions: mik
Canım hayırlı olsun bende suan doktora geldim ikili test için ama bebegım yan donmuyor ıkı saattır yan dönmesini bekliyoruz ne yapmak lazıö acaba tatlı yedim yürüdüm fln ama enseyi göstermiyo
Bi kaç kez öksürttü dr um öyle döndü benimkinde. Bide maşallah epey hareketli dedi eller ayaklar kıpır kıpır ayyyyy bak yine ağlicam

Yaa canım malesef 3saat boyunca 6kere denedık ama göstermedi dogru pozisyonu yakalayamadık malesef ptesi yeniden gidicez
Az kaldı canım sonuç güzel çıksın da iki gün geç olsun. Bizimki dönsün diye doktor hafif hafif ultrasonla ayak kısmına doğru vurdu. Eşim de doktora vuruyordu az kalsın :))

Kızlar benim boğazım ağrıyor, öksürüyorum, gripte olucam sanırım. Son iki gündür çok yoruldum. Önerebileceğiniz bişey varmı?
Canım ben de haftalarca öksürdüm en son günde bir kaç kez bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı sirke koyarak gargara yaptım. O baya hafifleuti. Hatta diş eti iltihabım oldu onu da geçirdi çok şükür. İnternette saatte bir diyor ama ben günde iki üç kez aklıma geldikçe yaptım. Allah şifalar versin canım.

neye benziyor hareketleri? ben de hissediyorum da emin olmak icin sordum cnm
Bı hafta once sankı bırsey kayıyor gıbıydı pıtpıtlar oluyordu sımdı elleri kolları ıcımde hareket edıyo gıbı canım baya hıssedıyorum yanı ıcım bı tuhaf oluyor oyle yaptığında anlıyorsun zaten farklı bır oynama

Merhaba arkadaşlar 14. Haftada hâlâ göğüs ağrım var tabi bulantılar da azalsada devam ediyor. Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…