2017 Eylül Anneleri

Bende Rabbim nasip ederse eylul annesi olucamm , yanliz 13.hafrasa gecen hafta kahverengu akintim basladi ara ara da devan ediyir dojtira gittim hersey yolunda dedi ,stres oluyorum ger gordukce

gavıscon diye bır şurup aldım ben o mide yanmasına ıyı gelıyr . yanı bana normalde hıcbır sey ıyı gelmıyor ordan düşün ve bence sende dene
Deniycem canım 12.haftamin tamamlamasını bekliyorum. Cuma dolacak. Doktor kontrolum var. Gunde kac kez içiliyor

Reactions: iiz
Bende Rabbim nasip ederse eylul annesi olucamm , yanliz 13.hafrasa gecen hafta kahverengu akintim basladi ara ara da devan ediyir dojtira gittim hersey yolunda dedi ,stres oluyorum ger gordukce
hayırlı olsun bebeğiniz.doktor herşey yolunda dediyse öyledir boşuna stres yapmayın bence.. stres de bebek için tehlikeli ..sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

sağlıklı ve hayırlı olsun oğluşunuz..bu sene erkek bebek yılı sanırım.

Ben son günlerde çok pimpirikleniyorum kızlar. eve ultrason alıcam nerdeyse.

Açlık konusunda bende muzdaribim.3saat gelmeden mutlaka bi çorba,ekmek arası bişeyler şart yani.günde bir türk kahvesi içiyorum hem tok tutuyor hem midemi bastırıyor.Normal açık çay içiyorum günde 5-6 bardak iyi geliyor oda. çekirdek bende yiyordum ama çok sivilce yaptı.Leblebi yanımdan ayırmıyorum. Bulantılarımada kolonya yada ıslak mendil.böyle dkkat edersem bulantım olmuyor.12. haftadayım sanırım artık bitiyorlar.

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…