- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.001
Kanama falan da olmadı anlaşılan. Dr ayda bir çağırıyor. İkinci benim ama insan merak ediyor allah korusun hepsini.Hiç bir belirtim olmadı,10 haftalıkken kontrole gitmiştim bebeğin 6 haftada kaldığını öğrendim.Bu tür düşüğe 'missed abortus' deniliyor,geçikmiş düşük.
Çok sağol cnm kürtaj zormu çok korkuyorum¢anim benim ya.... Ne diyecegimi bilmiyorum cok tarifsiz.... Ya güzelim.. Rabbim sabir versin..otur üzül agla ama ne olur kendini cok yipratmamaya calis... Dua edecegim sana.. Lütfen meal oku Allaha sigin...cok zor biliyorum... Allah yardimcin olsun.. Suan seni arayip senle aglamak istedim....
¢anim benim dur özelden yazayi ben sanaÇok sağol cnm kürtaj zormu çok korkuyorum
Hayır olmadı.Ama ben çok korkuyordum böyle bir şeyi yaşamaktan,o yüzden hep olumlu düşünmek lazımmış cidden ve dua etmek. Hepimizin yavrusu Rabbime emanet...Kanama falan da olmadı anlaşılan. Dr ayda bir çağırıyor. İkinci benim ama insan merak ediyor allah korusun hepsini.
Sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah tekrarını yaşatmasın.Kürtaj korkulacak bir şey değil için rahat olsun.Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
allah yardımcın olsun. inşallah sağlıklı bir bebeğe yakın zamanda kavuşursun. rabbim sabır versin.Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
Rabbim sabır versin canım.. Çok üzüldüm sanki kendi yaşadıklarım canlandı gözümde.. Cennette şefaatçimiz olsun yavrularımız inşallah..Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
Hiç korkma zaten narkoz veriyor bişey hissetmiyorsun. Ben uyanıp odaya alındığımda eşime sarılıp ağlamıştım.. Psikolojik tarafı kötü.. Rabbim dayanma gücü versin inşallah..Çok sağol cnm kürtaj zormu çok korkuyorum
çok üzüldüm tatlım, Allah sabır versin..inşallah en kısa sürede toparlanıp tekrar hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallahBebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
cok sevindim canim Darisi basima ben de yarin gidecegim 2 li test icin doktora cok merak ediyorum gormek istiyorum bebisi :)kızlar bugün 2'li test sonucunu aldık, şükürler olsun risk çıkmadı, darısı herkesin başına. inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi
Canım gecmıs olsun ya ne oldu böylebebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
Banada doktorum onu verdi çok iyi bi ilaç bi kaç gün kullandıktan sonra resmen duzeldim arada bulantım oldukça içiyorum hemen geciyo:)İnş söylememde bi sakınca yoktur. Premesis hapın adı. İlaç değil folikasid vitamin içeriği. Doktorunuza eczacınıza mutlaka sorun. Ben 2haftada 2tane içtim sadece.
bebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
kalp atışını duymuştuk tabı leke şeklinde kanamam oluştu doktora gıdıncede kalp atışının durduğunu öğrendikılk gebeliğim olduğu ıcınde kürtaj olmaması ıcın direttim daha doğrusu korttum dört günlük kanamadan sonra bebek kendiliğinden düştü
Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
gözün aydınBiz bugün doktora gittik :) bebişim kendini göstermemek için çok uğraştı onun yüzünden hastanenin merdivenlerini indim çıktım defalarca. Cinsiyetini de öğrendik erkek :) keşke evde ultrason cihazı olsa açıp açıp baksak çok güzeldi
gecmıs olsun canım. düşük mü yaptın ne oldu ?bebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
Teşekkür ederim canımgözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?