2017 Eylül Anneleri

Hiç bir belirtim olmadı,10 haftalıkken kontrole gitmiştim bebeğin 6 haftada kaldığını öğrendim.Bu tür düşüğe 'missed abortus' deniliyor,geçikmiş düşük.
Kanama falan da olmadı anlaşılan. Dr ayda bir çağırıyor. İkinci benim ama insan merak ediyor allah korusun hepsini.

Çok sağol cnm kürtaj zormu çok korkuyorum

Kanama falan da olmadı anlaşılan. Dr ayda bir çağırıyor. İkinci benim ama insan merak ediyor allah korusun hepsini.
Hayır olmadı.Ama ben çok korkuyordum böyle bir şeyi yaşamaktan,o yüzden hep olumlu düşünmek lazımmış cidden ve dua etmek. Hepimizin yavrusu Rabbime emanet...

Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
Rabbim sabır versin canım.. Çok üzüldüm sanki kendi yaşadıklarım canlandı gözümde.. Cennette şefaatçimiz olsun yavrularımız inşallah..
Çok sağol cnm kürtaj zormu çok korkuyorum
Hiç korkma zaten narkoz veriyor bişey hissetmiyorsun. Ben uyanıp odaya alındığımda eşime sarılıp ağlamıştım.. Psikolojik tarafı kötü.. Rabbim dayanma gücü versin inşallah..

kızlar bugün 2'li test sonucunu aldık, şükürler olsun risk çıkmadı, darısı herkesin başına. inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi
cok sevindim canim Darisi basima ben de yarin gidecegim 2 li test icin doktora cok merak ediyorum gormek istiyorum bebisi :)

İnş söylememde bi sakınca yoktur. Premesis hapın adı. İlaç değil folikasid vitamin içeriği. Doktorunuza eczacınıza mutlaka sorun. Ben 2haftada 2tane içtim sadece.
Banada doktorum onu verdi çok iyi bi ilaç bi kaç gün kullandıktan sonra resmen duzeldim arada bulantım oldukça içiyorum hemen geciyo:)

bebeğimi kaybettim hanımlar maalesef

Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.

Büyük geçmiş olsun, Allah sabır versin her ikinize de..

Ben de aynı süreci yaşadım malesef.. Önce kahverengi akıntı ertesi gün azıcık kanama. Doktora gittim hemen. Kalp atışı alamadılar, bebek gelişimi de 6. haftada kalmış (12.haftamda olmama karşın). Düşük yaparsınız muhtemelen dediler, iki gün sonra da düşük yaptım..

Bu süreçte en önemli şey kendimizi suçlamamamız. Çünkü elimizden geleni yaptık. Bebek büyük ihtimalle kromozom sorunu nedeniyle belki de sağlıksız doğacaktı. Bana doktor böyle söyledi. O yüzden vücut bebeğin gelişimini desteklemiyor ve gebeliği sonlandırıyor.

İnanın yediğimiz içtiğimiz yaptığımız değil asla sebep, olmayınca olmuyor. Nasip değilmiş bu bebeğin doğması. Allah başka bebekler nasip eder inşallah hepimize.

İlk gebeliğinde kayıp yaşayanların durumu daha zor, ama içinizi ferah tutun arkadaşlar, bu benim ikinci hamileliğimdi. İlkinde çok şükür sağsalim doğurmuştum kızımı, üstelik çok daha ağır geçmişti hamileliğim, ilk 4 ay doğru düzgün yemek yememiştim. Yani bu durum asla sizi ümitsizliğe sevk etmesin, doğurganlığınızı sorgulatmasın.
Sevgiler

Kızlar bugün 2li test için gittim gördüm bebeğimi ama cinsiyeti göremedi birşey söylemedi 16 hafta cinsiyet dedi yüz üstü yatmış ultrasonu oynattı doktor amcamız tepki verdi ama dönmedi Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize çok güzel bi duygu :) bütün isteyenlere en kısa zaman da nasip olsun inşallah :)

Kızlar benmde ikinci gebeligim adete göre 10 +5 im doktor baktıgında bi hafta geri geç döllenme diyo ilk gebeligimde kalp atısı durmuştu genetik test yaptırdım pıhtılaşma çıktı onunda korkusu var suan herşey yolunda ama yinede korkuyorum bi hafta geride olmasaydı iyiydi kaybedenleri çok iyi anlıyorm çok üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…