- 6 Aralık 2016
- 115
- 58
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.981
canım çok çok geçmiş olsun aynı durumu nisanda bende yaşamıştım lekelenmelerim oluyodu kalp atışı vardı ikinci gittiğimde durmuştu zor bi süreç ama inan ona tekrar kavuşma hevesiyle atlatıyorsun. Şuan tekrar hamileyim rabbim birdaha kimseye yaşatmasın. Sağlıklı evlatlarımız olur inşallah dua edelimkalp atışını duymuştuk tabı leke şeklinde kanamam oluştu doktora gıdıncede kalp atışının durduğunu öğrendikılk gebeliğim olduğu ıcınde kürtaj olmaması ıcın direttim daha doğrusu korttum dört günlük kanamadan sonra bebek kendiliğinden düştü
kırmızı kan mı cnm kahverengi mikalp atışını duymuştuk tabı leke şeklinde kanamam oluştu doktora gıdıncede kalp atışının durduğunu öğrendikılk gebeliğim olduğu ıcınde kürtaj olmaması ıcın direttim daha doğrusu korttum dört günlük kanamadan sonra bebek kendiliğinden düştü
Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin canım, çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ama sen yine de şanslısın ki kürtaja gerek kalmamış. En kısa zamanda al yavrunu kucağına inşallahbebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
ılk gun adet oncesı gıbı lekelenmeyle başladı sonrasnda kırmızı kanama seklınde leke leke tabı varsa oyle bır durum kesınlıkle doktora gıtmelısınkırmızı kan mı cnm kahverengi mibende çok korktum şimdi
amın ıns.. kac ay ara verdın ıkıncı hamılelık ıcın daha doğrusu düşükten sonra kac ay korunduncanım çok çok geçmiş olsun aynı durumu nisanda bende yaşamıştım lekelenmelerim oluyodu kalp atışı vardı ikinci gittiğimde durmuştu zor bi süreç ama inan ona tekrar kavuşma hevesiyle atlatıyorsun. Şuan tekrar hamileyim rabbim birdaha kimseye yaşatmasın. Sağlıklı evlatlarımız olur inşallah dua edelim
canım nisan sonu kürtaj oldum eylüle kadar korundum. Eylülde tekrar düşündüm ocakta hamile olduğumu öğrendim. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla tekrardan nasip etsin. Moral çok önemli.amın ıns.. kac ay ara verdın ıkıncı hamılelık ıcın daha doğrusu düşükten sonra kac ay korundun
yaaaa Allah yardimcin olsun cnm senin ve pinar selma nin insallah en kisa zmanda yeniden olur uzuntun hafiflerBebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
Bende tam sana yazacaktım nasılsın diye..Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
canım ya cok üzüldüm geçmiş olsunBebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
Çok üzüldüm allah yardımcın olsunBebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrarını yaşatmasın,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bende ağustos ayında kürtaj olmuştum bebeğimin kalbinin durması nedeniyle.Zaman alıyor ama geçiyor...Tekrar geçmiş olsun...bebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
Belirti neydiÇok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrarını yaşatmasın,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bende ağustos ayında kürtaj olmuştum bebeğimin kalbinin durması nedeniyle.Zaman alıyor ama geçiyor...Tekrar geçmiş olsun...
Sen tarif edemmiyorsun ama ben anliyorum..cok teşekkürler oylesıne buyuk bır bosluktayımkı nasıl bır ruh halıdır tarıf edemiyorumRabbım hayırlısıyla herkeze bebegını kucağına almayı nasıp etsın
Hiç bir belirtim olmadı,10 haftalıkken kontrole gitmiştim bebeğin 6 haftada kaldığını öğrendim.Bu tür düşüğe 'missed abortus' deniliyor,geçikmiş düşük.Belirti neydi
Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
Amin hepimize inşallah:)Merhaba arkadaşlar. Bende 10 haftalik hamileyim. 30 eylul görünüyo doğumum. Bebegini kaybedenlere sabır diliyorum( hamile olanlara saglikla kucaklarina almak nasip olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?