• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kızlar bugün 2li test için gittim gördüm bebeğimi ama cinsiyeti göremedi birşey söylemedi 16 hafta cinsiyet dedi yüz üstü yatmış ultrasonu oynattı doktor amcamız tepki verdi ama dönmedi Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize çok güzel bi duygu :) bütün isteyenlere en kısa zaman da nasip olsun inşallah :)
Benim keyifçi de çok zor gösterdi :) merdiven inip çıktım, sağa sola döndüm durdum sürekli. Allah sağlıkla kavuştursun

Benim keyifçi de çok zor gösterdi :) merdiven inip çıktım, sağa sola döndüm durdum sürekli. Allah sağlıkla kavuştursun
amin canım hepimizi kavuştursun sağ salim inşallah yüz üstü kapanmış tepki veriyo ama dönmedi el ayak kıpırdatıyo pozisyon değiştirmedi bi :) 3 hafta sonra inşallah gösterir

Merhaba arkadaşlar.Bebeğini kaybedenler inanın çok üzüldüm Allah sabır versin. Bende kahverengi lekelenme yaşadım.Hemen acile koştuk iğne yapıldı.Şimdi ilaca devam ediyorum ve sırt üstü yatıyorum.

Kızlar benmde ikinci gebeligim adete göre 10 +5 im doktor baktıgında bi hafta geri geç döllenme diyo ilk gebeligimde kalp atısı durmuştu genetik test yaptırdım pıhtılaşma çıktı onunda korkusu var suan herşey yolunda ama yinede korkuyorum bi hafta geride olmasaydı iyiydi kaybedenleri çok iyi anlıyorm çok üzüldüm gerçekten
Benim de geç döllenme. O kötü birşey değil ki merak etme. Yumurtlaması bir hafta geç olmuş. SAT ı hesaplarken sadece bir hafta geç olduğu için normal tarihine göre hesaplamayacaksın da 1 hafta ileriden SAT olmuş gibi hesaplayacaksın. Yani bebeğin geri değil bir hafta SAT'ın ileri ;) Sıkıntı etme sağlıkla kucağımıza alıcaz allahın izniyle ;)

canım benım şimdi okudum. çok şaşırdım ve üzüldüm. sabır diliyorum.
kürtaj cok basıt sonrasıda cok basıt hıc korkma . bır yerde sormussun ya o yuzden yazdım. :KK43:
Sağol cnm kürtaj oldum sıra kendimi toparlamada, doktor korunmayla ilgili bişey dememiş adet olunca gelin demiş.

Back