• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

kalp atışını duymuştuk tabı leke şeklinde kanamam oluştu doktora gıdıncede kalp atışının durduğunu öğrendik :KK43: ılk gebeliğim olduğu ıcınde kürtaj olmaması ıcın direttim daha doğrusu korttum dört günlük kanamadan sonra bebek kendiliğinden düştü:KK43:
canım çok çok geçmiş olsun aynı durumu nisanda bende yaşamıştım lekelenmelerim oluyodu kalp atışı vardı ikinci gittiğimde durmuştu zor bi süreç ama inan ona tekrar kavuşma hevesiyle atlatıyorsun. Şuan tekrar hamileyim rabbim birdaha kimseye yaşatmasın. Sağlıklı evlatlarımız olur inşallah dua edelim:dua:

kalp atışını duymuştuk tabı leke şeklinde kanamam oluştu doktora gıdıncede kalp atışının durduğunu öğrendik :KK43: ılk gebeliğim olduğu ıcınde kürtaj olmaması ıcın direttim daha doğrusu korttum dört günlük kanamadan sonra bebek kendiliğinden düştü:KK43:
kırmızı kan mı cnm kahverengi mi :( bende çok korktum şimdi :(

cumartesi doktora gittiğimde 11+1 dedi doktor o kadar hareketliydiki izlemeye doyamadım, el salladı resmen bize cinsiyeti sordum haftaya söylicem net olur dedi bence gördü söylemedi:) bu hafta ikili testimiz var migrenim olduğu için çok baş ağrısı çekiyorum sadece minoset içebilirimişim.

canım çok çok geçmiş olsun aynı durumu nisanda bende yaşamıştım lekelenmelerim oluyodu kalp atışı vardı ikinci gittiğimde durmuştu zor bi süreç ama inan ona tekrar kavuşma hevesiyle atlatıyorsun. Şuan tekrar hamileyim rabbim birdaha kimseye yaşatmasın. Sağlıklı evlatlarımız olur inşallah dua edelim:dua:
amın ıns.. kac ay ara verdın ıkıncı hamılelık ıcın daha doğrusu düşükten sonra kac ay korundun

cok teşekkürler oylesıne buyuk bır bosluktayımkı nasıl bır ruh halıdır tarıf edemiyorum:KK43: Rabbım hayırlısıyla herkeze bebegını kucağına almayı nasıp etsın
Sen tarif edemmiyorsun ama ben anliyorum..:(..Allah icini ferahlatsin.. Lokmman suresinin 31 32 33 .ayetlerini mealini oku..beni cok ferahlatmisti...Tekrardan basin sagolsun canim...

Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.

¢anim benim ya.... Ne diyecegimi bilmiyorum cok tarifsiz.... Ya güzelim.. Rabbim sabir versin..otur üzül agla ama ne olur kendini cok yipratmamaya calis... Dua edecegim sana.. Lütfen meal oku Allaha sigin...cok zor biliyorum... Allah yardimcin olsun.. Suan seni arayip senle aglamak istedim.... :(

Back