• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

aslında fark etmyor ama gec kalmamakta fayda var. diyelim bir sıkıntı cıktı en azından sure dolmadan baska doktora gıtme sansı var. herkesın bebegı saglıklı olsun inşallah
Sen yaptrmsmiydn cnm ?bnm kan sonucu daha cikmadi ense kalinligi 1 mm cikti dr normal dedi senin ne kdr cikmsti

• Beğen
Reactions: iiz
Benim d vitamini eksiğim vardi devit3 verdi bana dr.um. ama bu hafta elevite basladim. 1 hafta daha ic sonra birak devit3 u dedi. Gerek yok dedi. Vitamin kullaniyor musunuz?
kızlar bende de sadece d vitamını eksikliği çıktı. ilaçda almadım havalar güzelleşti güneşte açtım kollarımı bilekten alınıyormus kan verdım d vitamını normale gelmiş ayrıca bebeğimiz için sorun teşkil etmiyormus d vitamini eksikliği

Sen yaptrmsmiydn cnm ?bnm kan sonucu daha cikmadi ense kalinligi 1 mm cikti dr normal dedi senin ne kdr cikmsti
yaptırdım . ense kalınlıgı 0.9 çıktı . ıyı dedı doktor. kan sonucum cıktı 1 saate kadar doktorda olacagım. kendım baktım ınternetten anladıgım kadarıyla ıyı görünüyor

canımmm çok gecmıs olsun. çok sasırdım gercekten de. şimdi nasılsın ?
İyiyim cnm iyi olmaya çalışıyorum.ama bir boşlukta gibiyim isyerime gidip rica ettim 10 gün rapordan sonra 45 günlük ücretsiz izin aldım kendimi toparlar, umreye gidip geliriz diye dusundum.Rabbim ins sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder her birinize.umarim yine hamile kalırım en kısa zamanda, sağlıklı bir hamilelik.hic korunmak ara vermek istemiyorum.ama rahim dinlenmesi sanırım.

İyiyim cnm iyi olmaya çalışıyorum.ama bir boşlukta gibiyim isyerime gidip rica ettim 10 gün rapordan sonra 45 günlük ücretsiz izin aldım kendimi toparlar, umreye gidip geliriz diye dusundum.Rabbim ins sağlıklı sıhhatli bebekler nasip eder her birinize.umarim yine hamile kalırım en kısa zamanda, sağlıklı bir hamilelik.hic korunmak ara vermek istemiyorum.ama rahim dinlenmesi sanırım.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı gebelik geçirmeyi evladını kucağına almayı genel de 3 ay diyorlar sanırım

cok teşekkürler oylesıne buyuk bır bosluktayımkı nasıl bır ruh halıdır tarıf edemiyorum:KK43: Rabbım hayırlısıyla herkeze bebegını kucağına almayı nasıp etsın
Canim bende ilk bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum seni cok iyi anliyorum ama bi an once kendini toparlamalisin yeni bi hamilelige kendini hazirlamak icin zpr1bi durum çünkü insan o annelik duygusuna kaptiriyo hemencik baglaniyo bebisine ama uzulme bak ben şimdi tekrar hamileyim 12 haftalik oldu inan 3 ay korundum ve korunmayi biraktigim ay hamile kaldim sende oyle olucaksin bol bol dua et kendinede iyi bak

atlatmak zaman alıyor ama dıyecek bır sey yok . bazen hayatımızın zor zamanları oluyor bu da öyle bır zaman. allah sabır versın. geldiği gibi gecsın inşallah. dünyaya gelmesi gereken gelecek buna bız kara veremıyoruz . öyle olması gerekıyormus demeye calıs canım . allah kuluna dayanamayacagı acı vermezmıs. bazı şeyler bizi aşar üzülsekte aşar . allah yardımcın olsun

atlatmak zaman alıyor ama dıyecek bır sey yok . bazen hayatımızın zor zamanları oluyor bu da öyle bır zaman. allah sabır versın. geldiği gibi gecsın inşallah. dünyaya gelmesi gereken gelecek buna bız kara veremıyoruz . öyle olması gerekıyormus demeye calıs canım . allah kuluna dayanamayacagı acı vermezmıs. bazı şeyler bizi aşar üzülsekte aşar . allah yardımcın olsun
Amin cnm Allah razı olsun

• Beğen
Reactions: iiz
Back