- 5 Ocak 2017
- 527
- 490
- 53
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.021
Benim keyifçi de çok zor gösterdi :) merdiven inip çıktım, sağa sola döndüm durdum sürekli. Allah sağlıkla kavuştursunKızlar bugün 2li test için gittim gördüm bebeğimi ama cinsiyeti göremedi birşey söylemedi 16 hafta cinsiyet dedi yüz üstü yatmış ultrasonu oynattı doktor amcamız tepki verdi ama dönmedi Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize çok güzel bi duygu :) bütün isteyenlere en kısa zaman da nasip olsun inşallah :)
amin canım hepimizi kavuştursun sağ salim inşallah yüz üstü kapanmış tepki veriyo ama dönmedi el ayak kıpırdatıyo pozisyon değiştirmedi bi :) 3 hafta sonra inşallah gösterirBenim keyifçi de çok zor gösterdi :) merdiven inip çıktım, sağa sola döndüm durdum sürekli. Allah sağlıkla kavuştursun
Aslında hep kıpır kıpırlarmış ama hissedemiyoruz henüz :)amin canım hepimizi kavuştursun sağ salim inşallah yüz üstü kapanmış tepki veriyo ama dönmedi el ayak kıpırdatıyo pozisyon değiştirmedi bi :) 3 hafta sonra inşallah gösterir
öyle tabi canım inşallah hissedeceğiz :)Aslında hep kıpır kıpırlarmış ama hissedemiyoruz henüz :)
Gozun aydın canım saglıkla gelsın oglus :)Evet canım 2. Oğluşum geliyor
11 14 hafta arasi her hangj bir gun yapilabiliyor demi degisiklik olmaz sanirm :/11+4 ydi randevum o zaman yapildi 2li testim
Faek ediyormuymus canim 11 14 hafta arasi her hangi bir gun gdlseben bugn gıttım 12+4 bır kac gun önce gıdecektım ama cok rahatsızdım zor gıttım o yuzden 12. haftanın basıda gıtmekte fayda var
İnşallah Can'ım tek dileğim sağlıklı olmasıGozun aydın canım saglıkla gelsın oglus :)
Benim de geç döllenme. O kötü birşey değil ki merak etme. Yumurtlaması bir hafta geç olmuş. SAT ı hesaplarken sadece bir hafta geç olduğu için normal tarihine göre hesaplamayacaksın da 1 hafta ileriden SAT olmuş gibi hesaplayacaksın. Yani bebeğin geri değil bir hafta SAT'ın ileriKızlar benmde ikinci gebeligim adete göre 10 +5 im doktor baktıgında bi hafta geri geç döllenme diyo ilk gebeligimde kalp atısı durmuştu genetik test yaptırdım pıhtılaşma çıktı onunda korkusu var suan herşey yolunda ama yinede korkuyorum bi hafta geride olmasaydı iyiydi kaybedenleri çok iyi anlıyorm çok üzüldüm gerçekten
aslında fark etmyor ama gec kalmamakta fayda var. diyelim bir sıkıntı cıktı en azından sure dolmadan baska doktora gıtme sansı var. herkesın bebegı saglıklı olsun inşallahFaek ediyormuymus canim 11 14 hafta arasi her hangi bir gun gdlse
banada söylemedı canım yarın test sonucumu göstermeye gıdecegım tekrar soracagımBaba doktor daha çok küçük dedi söylemedi Cinsiyetini
canım benım şimdi okudum. çok şaşırdım ve üzüldüm. sabır diliyorum.Bebeğimin kalbi durmuş.cok uzgunum.
Sağol cnm kürtaj oldum sıra kendimi toparlamada, doktor korunmayla ilgili bişey dememiş adet olunca gelin demiş.canım benım şimdi okudum. çok şaşırdım ve üzüldüm. sabır diliyorum.
kürtaj cok basıt sonrasıda cok basıt hıc korkma . bır yerde sormussun ya o yuzden yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?