2017 Eylül Anneleri

Benim keyifçi de çok zor gösterdi :) merdiven inip çıktım, sağa sola döndüm durdum sürekli. Allah sağlıkla kavuştursun

Benim keyifçi de çok zor gösterdi :) merdiven inip çıktım, sağa sola döndüm durdum sürekli. Allah sağlıkla kavuştursun
amin canım hepimizi kavuştursun sağ salim inşallah yüz üstü kapanmış tepki veriyo ama dönmedi el ayak kıpırdatıyo pozisyon değiştirmedi bi :) 3 hafta sonra inşallah gösterir

Merhaba arkadaşlar.Bebeğini kaybedenler inanın çok üzüldüm Allah sabır versin. Bende kahverengi lekelenme yaşadım.Hemen acile koştuk iğne yapıldı.Şimdi ilaca devam ediyorum ve sırt üstü yatıyorum.

Benim de geç döllenme. O kötü birşey değil ki merak etme. Yumurtlaması bir hafta geç olmuş. SAT ı hesaplarken sadece bir hafta geç olduğu için normal tarihine göre hesaplamayacaksın da 1 hafta ileriden SAT olmuş gibi hesaplayacaksın. Yani bebeğin geri değil bir hafta SAT'ın ileri Sıkıntı etme sağlıkla kucağımıza alıcaz allahın izniyle

canım benım şimdi okudum. çok şaşırdım ve üzüldüm. sabır diliyorum.
kürtaj cok basıt sonrasıda cok basıt hıc korkma . bır yerde sormussun ya o yuzden yazdım.
Sağol cnm kürtaj oldum sıra kendimi toparlamada, doktor korunmayla ilgili bişey dememiş adet olunca gelin demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…