- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Evet canim ilk.. bu sene kimden duysak erkek :) masallah vallahi.. Allah herkesin bebegini bagislasin insallah..
Ooyy maşallah bebise neden söylemedi doktorunuz biraz baksa görüne bilirmiş nub teorisi topigi var oraya bi sor istersen ama uzantısı yok gibi erkek olabilir :)dktorumuz cinsiyetini sölemedi ya merakta ettim ama sizde yorumlarmısınız :)
Banada erkek gibi gldi cok hızlı dondu pipi gbi bişi gördüm sanki ama doktorda emin olmadan sölemedi :/:)Ooyy maşallah bebise neden söylemedi doktorunuz biraz baksa görüne bilirmiş nub teorisi topigi var oraya bi sor istersen ama uzantısı yok gibi erkek olabilir :)
Güzel anneler eylülde bebeğini kucağına almak için bekleyenler bebeklerinizin cinsiyeti belli oldu mu biz cuma günü tahmini cinsiyet için doktora gideceğiz :) burdan bebeklerimızin cinsiyetini paylaşalım
Ankette ikiz bekleyenler için de seçenek açtım bakalım eylül kız ayı mı olacak erkek ayı mi ? :)
Ben de 21 martta gideceğim doktor a kesinleşir o zaman dedi :) Rabbim gonlunuzdekini hayırlısıyla versin inşallahEn son 22 şubatta gittim ikili tarama testinde tahminde bulundu doktorum kız dedi ama yanılma payı var kendini kaptırma 1 ay sonra kesin söyleyeceğim dedi :) o an nasıl heyecanlandım gözlerim doldu Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin ama gönlüm o kadar kız istiyordu ki22 martta gideceğim ve gün sayıyorum çok heyecanlıyım hayırlısı neyse o olsun
Ben de 21 martta gideceğim doktor a kesinleşir o zaman dedi :) Rabbim gonlunuzdekini hayırlısıyla versin inşallah
Ben dayanamadığım zaman gidiyorum doktorum sağolsun anlayışlı istediğin zaman gel dedi :)aminn inşallahsizinde öyle olsun inşallah :) 22 şubattan beri gün sayıyorum elimde değil geçmiyor günler :))
Ben dayanamadığım zaman gidiyorum doktorum sağolsun anlayışlı istediğin zaman gel dedi :)
Bende tutmadı canimKizlar bende eylul 26 dogum yapacagim insallah persembe gunu 2li tarama testim var doktorum %90 o zaman cinsiyetini soylerim demisti ayyy cok heycanli birsey çin takvimine gore erkek cikiyor sizin ne cikiyor tutuyor mu sizce cin takvimi
Bakalim bende tutacak mi cok heycanliyimBende tutmadı canim
Bende tuttu kızım olacak Allah'ın izniyle doktor kesin olmamakla kiza benziyor dediKizlar bende eylul 26 dogum yapacagim insallah persembe gunu 2li tarama testim var doktorum %90 o zaman cinsiyetini soylerim demisti ayyy cok heycanli birsey çin takvimine gore erkek cikiyor sizin ne cikiyor tutuyor mu sizce cin takvimi
Rabbim sana bağışlasın canim meleginj sagliklica dunyayaya gelirler insallahBende tuttu kızım olacak Allah'ın izniyle doktor kesin olmamakla kiza benziyor dediminik meleğim kız erkek fark etmiyor sağlıklı ve hayırlı olsun yeter
Bende senin gibiyim cok merakliyim saglikli olsunlarsaSelam kızlar, benim doktor randevum 22 sindeydi fakat yarına aldım sabrederim dayanırım diyordum ama yokk dayanmak ne mümkün :) meraktan çıldırmak üzereyim rüyalarıma giriyor artık yarın Allahın izniyle öğreneceğim cinsiyetini çoook heyecanlıyım
Bende senin gibiyim cok merakliyim saglikli olsunlarsa
Gozun aydin canım sagkiklica kucagina almayida nasip etsin rabbimBugün öğrendim cinsiyetini bir kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?