2017 Eylül anneleri ve bebeklerinin cinsiyeti

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Kız

OY: 15 46,9%
  • Erkek

OY: 16 50,0%
  • Bir kız bir erkek

OY: 0 0,0%
  • İki kız

OY: 0 0,0%
  • İki erkek

OY: 1 3,1%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
dktorumuz cinsiyetini sölemedi ya merakta ettim ama sizde yorumlarmısınız :)

Eklentiler

• 20170310_105550.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 132
Ooyy maşallah bebise neden söylemedi doktorunuz biraz baksa görüne bilirmiş nub teorisi topigi var oraya bi sor istersen ama uzantısı yok gibi erkek olabilir :)
Banada erkek gibi gldi cok hızlı dondu pipi gbi bişi gördüm sanki ama doktorda emin olmadan sölemedi :/:)

En son 22 şubatta gittim ikili tarama testinde tahminde bulundu doktorum kız dedi ama yanılma payı var kendini kaptırma 1 ay sonra kesin söyleyeceğim dedi :) o an nasıl heyecanlandım gözlerim doldu Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin ama gönlüm o kadar kız istiyordu ki 22 martta gideceğim ve gün sayıyorum çok heyecanlıyım hayırlısı neyse o olsun

Ben de 21 martta gideceğim doktor a kesinleşir o zaman dedi :) Rabbim gonlunuzdekini hayırlısıyla versin inşallah

Kizlar bende eylul 26 dogum yapacagim insallah persembe gunu 2li tarama testim var doktorum %90 o zaman cinsiyetini soylerim demisti ayyy cok heycanli birsey çin takvimine gore erkek cikiyor sizin ne cikiyor tutuyor mu sizce cin takvimi

Selam kızlar, benim doktor randevum 22 sindeydi fakat yarına aldım sabrederim dayanırım diyordum ama yokk dayanmak ne mümkün :) meraktan çıldırmak üzereyim rüyalarıma giriyor artık yarın Allahın izniyle öğreneceğim cinsiyetini çoook heyecanlıyım

Kizlar bende eylul 26 dogum yapacagim insallah persembe gunu 2li tarama testim var doktorum %90 o zaman cinsiyetini soylerim demisti ayyy cok heycanli birsey çin takvimine gore erkek cikiyor sizin ne cikiyor tutuyor mu sizce cin takvimi
Bende tuttu kızım olacak Allah'ın izniyle doktor kesin olmamakla kiza benziyor dedi minik meleğim kız erkek fark etmiyor sağlıklı ve hayırlı olsun yeter

Bende senin gibiyim cok merakliyim saglikli olsunlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…