- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Canım hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin Rabbim cinsiyet için erken biraz ben 10. Haftada gittim doktorum 12. Haftada gel tahmin yapalım dedi.Merhaba aranıza yeni katıldım. Sessiz sessiz takip ediyordum daha önce :) Ben de Eylül ayında anne olacağım şuan bebeğim 9+5 günlük. Çok merak ediyorum tecrübeli anneler cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1958887
Maşallah ya ne kadar çabuk söylemiş doktor benimki önümüzdeki ay söyleyeyim dedi. Ben kız istiyorum hayırlısıyla. İki tane paşam var çok şükür. Sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah.Ben bugün erkek olduğunu öğrendim :)
Rabbim gönlünüze göre versin :) inşallah kısa zamanda öğrenirsinizMaşallah ya ne kadar çabuk söylemiş doktor benimki önümüzdeki ay söyleyeyim dedi. Ben kız istiyorum hayırlısıyla. İki tane paşam var çok şükür. Sağlıkla kucağımıza almak da nasip olsun inşallah.
Amin inşallah cümlemizin hayırlısıyla artık 16 haftalık olunca gideceğim kontrole o zaman öğrenirim inşallahRabbim gönlünüze göre versin :) inşallah kısa zamanda öğrenirsiniz
Tahminde bulundu doktorum bazı doktorlar erken söylüyorCinsiyet için erken değil mi bana daha belli değil dedi bugün doktorum haftaya ikili test var belli olur mu ki acaba
Benim doktorum tahminde etmedi kuzenim hemşire o doktor geç söylüyor cinsiyeti dedi doktor değiştireceğim sanırım ozele gidiyordum devlete döneceğimTahminde bulundu doktorum bazı doktorlar erken söylüyor
İçine sinen güvendiğin bi doktor olsun bi de ultrason iyi olsun çok önemli :) inşallah istediğin gibi doktor bulursunuzBenim doktorum tahminde etmedi kuzenim hemşire o doktor geç söylüyor cinsiyeti dedi doktor değiştireceğim sanırım ozele gidiyordum devlete döneceğim
Devlette de doktorum vardı özelde de ikisi de iyi ama ozeldeki acele etmesi cinsiyet konusunda ikili test tahlil olayları da biraz pahalı geldi salı günü özelde test yaptırıp devletteki doktoruma geçiş yapacağım iyi olur inşallahİçine sinen güvendiğin bi doktor olsun bi de ultrason iyi olsun çok önemli :) inşallah istediğin gibi doktor bulursunuz
Aramızda da fazla fark yokmuş 4 gün var :) kız erkek fark etmiyor sırf alış veriş için istiyorum cinsiyetini ogrenmekİçine sinen güvendiğin bi doktor olsun bi de ultrason iyi olsun çok önemli :) inşallah istediğin gibi doktor bulursunuz
Ben de alışveriş için istiyordum hatta dayanamadım öğrenmeden önce zibin aldım kız ve erkek ortak renklerinde :)Aramızda da fazla fark yokmuş 4 gün var :) kız erkek fark etmiyor sırf alış veriş için istiyorum cinsiyetini ogrenmek
Bir erkek daha :) maşallah ya bebislere Rabbim korusun yavrularımızı ilk hamileliğiniz mi ?Kizlarrrrr bende eylulun basinda insallah kucagima alicam :) doktorum tahmini olarak erkek dedi çıkıntısı var dedi oyyyy kurbannn olurummmmmm ben ona annesinin sevgilisiiiiiiii herseyiiiiiiii :) kesin olarak ise bir dahaki kontrolde belli olur dedi ama buyuk ihtimal erkek dedi.. hepimiz icin hayirlisi olsun..
Evet canim ilk.. bu sene kimden duysak erkek :) masallah vallahi.. Allah herkesin bebegini bagislasin insallah..Bir erkek daha :) maşallah ya bebislere Rabbim korusun yavrularımızı ilk hamileliğiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?