- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 63
- 39
- Konu Sahibi mehtappathem
-
- #1.201
Bence gayet normalsin çünkü önünde daha en çok kilo alınan son 2 ay var. Asıl çok kilo almak sağlıksız ben 12 aldım daha 26 dayım ve önümüzdeki hafta şeker yüklemesinde şeker çıkacak diye korkuyorum. Keşke az kilo alabilseydim ama inanılmaz açıldı iştahım ve sanırım hareket azaldığından dolayı eskiye göre çabuk kilo aldım.Kızlar merhaba, ben 29. Haftamın içindeyim daha 4,5 kilo aldım çok üzülüyorum. Başlarda mide bulantısı yüzünden zayıflamıştım. Sonra da gebelik şekeri çıktı diyetisyen desteği alıyorum. Dr bebeğin kilosu çok iyi diyor ama çok korkuyorum besleyemiyorum bebeğimi diyeVarmı benim durumumda olanlar
Liste süper ben de faydalanırım :) yan yatırma yastığı bir de reflü yastığını da listeye ekledim benBende 61le başladım 72 yim daha 26. Haftayım bakalım daha ne kadar alıcam bu arada haftaya alışverişe çıkıcam alışveriş listeni sizinlefr paylaşayım belki fikir olur
Aynen onları bende eklıyorum :) göğüsucu kremi orkid ve göğüspedide var :)Liste süper ben de faydalanırım :) yan yatırma yastığı bir de reflü yastığını da listeye ekledim ben
Bir de göğüs kalkanı var galiba nasıl kullanıldığını tam anlayamasam da :)Aynen onları bende eklıyorum :) göğüsucu kremi orkid ve göğüspedide var :)
GünaydınGünaydın güzel anneler nasılsınız herkesin keyfi yerinde mi? Sıcaklarla nasıl başa çıkıyorsunuz neler yapıyorsunuz?
Alisveris listen iyi fikir oldu canm tesekkurler. Kizlar gogus kremi yerine kantaron yagi aldim cogu kisinin tavsiyesi uzerineBende 61le başladım 72 yim daha 26. Haftayım bakalım daha ne kadar alıcam bu arada haftaya alışverişe çıkıcam alışveriş listeni sizinlefr paylaşayım belki fikir olur
Bildigim kadariyla yag tek sürülüyor. Genellikle yara icin sürülür.galiba gogus yarasi icin denilmis. Bence temizleyip oyle sürülmesi gerekir dedigin gbi zararlı olabilir. Bnde cogu kisiden duymustum. Bide emzirmeden once sogan koyuyorlar gogus ucunaKantaron yağı direk mi kullanılıyor yoksa başka bi kremle filan karıştırarak mı? Bir de göğüs kremi veya yağ sürdükten sonra emzirmek zararlı olmaz mı bebek için? Yıkayıp emzirmek gerekir değil mi?
Cnm diyetisyene yönlendirir doktorun sana özel diyet listesiyle şekerini düşürürler hamur işleri kızartmalar ve tatlılardan uzak durmanı tavsiye ederimMerhaba güzel anneler nasılsınız? Size bir sorum olacak 50 g şeker yüklemesi yaptırıp da şekeri yüksek çıkan var mı acaba aranızda? Benim şeker yüksek çıktı 166 çıktı 140 ın altında olması gerekiyormuş. Henüz doktora gösteremedim sonucu ama merak ediyorum nasıl bir yol izleniyor acaba?
Canım ben de okudum 1 tane. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 1. Yi ben okudum kaldı 40 tane okuyanlar okudum yazarsa sevinirim bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun
Merhaba ben de bu hafta kontrole gittim henüz 1000 g minnoşum :) şeker çıktı haftaya yeniden yükleme vs yapılacak onu bekliyorum umarım yine yüksek çıkmaz. 32 hafta raporunu ben eylülde alacağım. 32 nin dolması mı gerekiyor vermeleri için yoksa 31+4 de filan gidince de alabiliyor muyuz acaba?Merhabalar kızlar nasılsınız?
Çarşamba günü oğluşumun kontrolü vardı. kilosu 1800 olmuş , boyu da 38 santımmuş, biraz uzun normale gore, iyi dedı.
Ayrıntılı ultrasonda yuz pozu vermeyen oglum bu sefer çok guzel yatmıs yuzu açık bize bakıyordu kereta:)) NST cıhazına da gırdım, 30-34 arası rısklı donem olabiliyormus erken dogum falan, o yuzden bakıyorum dedı. Çok sukur gızlı sancı falan cıkmadı.. haftaya cuma kan tahlılı ve ıdrar ıstıycem hem de 32. hafta calısabılır raporunu da verırım dedı.
Amin inşallah cnm ALLAH razı olsunCanım ben de okudum 1 tane. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Maaşallah kujuyaMerhaba ben de bu hafta kontrole gittim henüz 1000 g minnoşum :) şeker çıktı haftaya yeniden yükleme vs yapılacak onu bekliyorum umarım yine yüksek çıkmaz. 32 hafta raporunu ben eylülde alacağım. 32 nin dolması mı gerekiyor vermeleri için yoksa 31+4 de filan gidince de alabiliyor muyuz acaba?
Maaşallah kujuya
Ben de şeker yüklemesi muhabbeti hiç yapmadı doktor, bu saatten sonra da yapmaz herhalde:))
ben 32+1 de gıdecektım ama 31+5 te falan da verebılırım dedı doktorlara kalıyor galıba bıraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?