- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 63
- 39
- Konu Sahibi mehtappathem
-
- #1.221
Evet doktora göre değişiyor galiba. Şeker yüklemesi 24-28 arası yapılıyor zaten demek ki doktorunuz risk görmemiş ondan söylememiştir. Bizim ailede de olunca direk aday oldum zaten..Maaşallah kujuya
Ben de şeker yüklemesi muhabbeti hiç yapmadı doktor, bu saatten sonra da yapmaz herhalde:))
ben 32+1 de gıdecektım ama 31+5 te falan da verebılırım dedı doktorlara kalıyor galıba bıraz.
Maşallah minnoşa :) aramızda tam 1 hafta var biz de 27+0 olduk bugün. İnşallah sağlıkla gelsinler bütün kuzucuklar...Güzel anneler vakit daralıyor gibi geliyor bana acaba alışveriş durumlarınız nasıl? Ağırlaştıkça gezip bakması zor mu olur acaba şimdiden alıp hazırlamak mı gerek?Slm kızlar bende pazartesi günü doktora gittim yani 27+2 de 940 grm olmuş boyuda 34 cm :) şuan 28 haftalık olduk çok çok şükür :)
Ben haftaya alıcam inşallah neyden ne kadar aldıgımı yazarım size kızlar ama bazende diyorum ki acaba eylüle mi kalsa ağustos sıcaklarını atlatmış oluruzMaşallah minnoşa :) aramızda tam 1 hafta var biz de 27+0 olduk bugün. İnşallah sağlıkla gelsinler bütün kuzucuklar...Güzel anneler vakit daralıyor gibi geliyor bana acaba alışveriş durumlarınız nasıl? Ağırlaştıkça gezip bakması zor mu olur acaba şimdiden alıp hazırlamak mı gerek?
Ben de bir taraftan öyle düşünüyorum sıcaklarda zor oluyor gerçekten dolaşmak..eylül daha rahat olabilir.Ben haftaya alıcam inşallah neyden ne kadar aldıgımı yazarım size kızlar ama bazende diyorum ki acaba eylüle mi kalsa ağustos sıcaklarını atlatmış oluruz
Çok güzelmiş :))
Bayıldım benımkı de boyle sayılır
Hahhah aynen benim de böyle :))
Maşallah minnoşa :) sıcaklarla başım dertte benim artık serinleseydi de rahatlasaydık keşke..merhabalar guzel bayanlar,
nasılsınız? Ben gecen cuma 32. hafta için muayene ve rapor almaya gıttım. Tosuncuk 1 hafta buyuk gozukuyor dedı. 31+5 olması gerekırken 33 cıktı. 2 kilo olmus , boyu ıyı dedı. Allahtan izne 35 te cıkıyorum da ne olur ne olmaz:)) 37 yı bekleyıp te bır de erken gelırse ızın haftam yanmasınDDD
Aynen havalar çok sicak dayanilmiyorMaşallah minnoşa :) sıcaklarla başım dertte benim artık serinleseydi de rahatlasaydık keşke..
Canım ben gemı fleksılı magnet yaptırıyorum oglusumun adıyla "Levent 2017" yazacak, 100 tane. Yanına kucuk kolonya sıselerinden aldım, annem susluycek o da 100 tane. Çikolata sıparısı verecegız. Bir de kutahya nın çikolatalı leblebisi meshurdur rengarenk onlardan tul keseye koyup verıcem.Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak..doğumdan sonra ziyarete gelenlere hediyelik ve çikolata gibi birşeyler hazırlamayı düşünüyor musunuz? Hazırlayan var mı? Ne gibi şeyler yapılıyor fikir almak istedim.
Canım ben gemı fleksılı magnet yaptırıyorum oglusumun adıyla "Levent 2017" yazacak, 100 tane. Yanına kucuk kolonya sıselerinden aldım, annem susluycek o da 100 tane. Çikolata sıparısı verecegız. Bir de kutahya nın çikolatalı leblebisi meshurdur rengarenk onlardan tul keseye koyup verıcem.Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak..doğumdan sonra ziyarete gelenlere hediyelik ve çikolata gibi birşeyler hazırlamayı düşünüyor musunuz? Hazırlayan var mı? Ne gibi şeyler yapılıyor fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?