• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Arkadaşlar bebişlerinizin alışverişleri bittimi biz daha hiç birşey almadık haftaya alışverişe gidicez cok heyecanlıyım minicik aşkımıza minicik şeyler alcaz o günü iple çekiyorum

Bizim ikinci erkekimiz olunca abiden bir suru seyımız var
ara ara yıne kucuk kucuk bakıyorum da. Ben dogum da verılecek hedıye kapı susu su ara onlara yogunlastım

Arkadaşlar bebişlerinizin alışverişleri bittimi biz daha hiç birşey almadık haftaya alışverişe gidicez cok heyecanlıyım minicik aşkımıza minicik şeyler alcaz o günü iple çekiyorum
Ben ufak tefek birşeyler aldım ama taşınacağım için asıl alışverişi taşınma sonrasına bıraktım. Mothercare de indirim varmış bu ara internetten biraz baktım da çok şirin şeyler var almamak için kendimi zor tuttum :)

Meraba arkadaşlar bebeklerin iz cinsiyeti ne acaba merak ettim de kaç topik te arkadaşlar var hepsinin oğlu oluyor belki 30 kişi sadece ben ve bir arkadaşın daha kızı olacak :halay::halay:bu yıl erkek yılı diyorlar merak ettim gerçekten

Meraba arkadaşlar bebeklerin iz cinsiyeti ne acaba merak ettim de kaç topik te arkadaşlar var hepsinin oğlu oluyor belki 30 kişi sadece ben ve bir arkadaşın daha kızı olacak :halay::halay:bu yıl erkek yılı diyorlar merak ettim gerçekten
Benim de kız. Ayrıca çevremdeki hamile arkadaşlarımın hepsininki de kız ben tam tersi bu sene kız yılı mı acaba diye düşünüyordum :)

Şimdi gördüm bende ekim de doğum yapacam Allahın izniyle Allah Hepimize Hayırlı Sağlıklı Evlatlar Nasip etsin Rabbim bizi bi sancida kurtulmayi Nasıp etsin inşallah

Amin amin artık daha heyecanlı zamanlarımız olacak sanırım alışverişler odası hazırlıklar derken su 3 ayı hızlı bi
Şekilde atlatırız umarım

Kızlar merhaba, ben 29. Haftamın içindeyim daha 4,5 kilo aldım çok üzülüyorum. Başlarda mide bulantısı yüzünden zayıflamıştım. Sonra da gebelik şekeri çıktı diyetisyen desteği alıyorum. Dr bebeğin kilosu çok iyi diyor ama çok korkuyorum besleyemiyorum bebeğimi diye:KK43: Varmı benim durumumda olanlar

Kızlar merhaba, ben 29. Haftamın içindeyim daha 4,5 kilo aldım çok üzülüyorum. Başlarda mide bulantısı yüzünden zayıflamıştım. Sonra da gebelik şekeri çıktı diyetisyen desteği alıyorum. Dr bebeğin kilosu çok iyi diyor ama çok korkuyorum besleyemiyorum bebeğimi diye:KK43: Varmı benim durumumda olanlar
Canım merak etme yakınımdaki çoğu işi asıl son 8 hafta kala çok kilo aldıklarını söylüyorlar :)

Back