- Konu Sahibi mehtappathem
-
- #1.181
Ben ufak tefek birşeyler aldım ama taşınacağım için asıl alışverişi taşınma sonrasına bıraktım. Mothercare de indirim varmış bu ara internetten biraz baktım da çok şirin şeyler var almamak için kendimi zor tuttum :)Arkadaşlar bebişlerinizin alışverişleri bittimi biz daha hiç birşey almadık haftaya alışverişe gidicez cok heyecanlıyım minicik aşkımıza minicik şeyler alcaz o günü iple çekiyorum
Benim de kız. Ayrıca çevremdeki hamile arkadaşlarımın hepsininki de kız ben tam tersi bu sene kız yılı mı acaba diye düşünüyordum :)Meraba arkadaşlar bebeklerin iz cinsiyeti ne acaba merak ettim de kaç topik te arkadaşlar var hepsinin oğlu oluyor belki 30 kişi sadece ben ve bir arkadaşın daha kızı olacakbu yıl erkek yılı diyorlar merak ettim gerçekten
Bende o kadar kişiden erkek duyunca bir benim mi kızım oluyor dedim acabaBenim de kız. Ayrıca çevremdeki hamile arkadaşlarımın hepsininki de kız ben tam tersi bu sene kız yılı mı acaba diye düşünüyordum :)
Benim çevremdede erkekgeneli kız olanlar şanslı olmuyor sadece hamile olan herkes şanslı oluyorBende o kadar kişiden erkek duyunca bir benim mi kızım oluyor dedim acabaşanslı anneyiz biz
Tabi ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Cinsiyet önemli değil Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin herkese...Benim çevremdede erkekgeneli kız olanlar şanslı olmuyor sadece hamile olan herkes şanslı oluyor
Inşallah atlatiriz hemen çok heyecanlı ya onu beklemekAmin amin artık daha heyecanlı zamanlarımız olacak sanırım alışverişler odası hazırlıklar derken su 3 ayı hızlı bi
Şekilde atlatırız umarım
İlk mi bebeğiminInşallah atlatiriz hemen çok heyecanlı ya onu beklemek
İlk bebeğin miİlk mi bebeğimin
Benimde ilk olunca vakit hiç geçmez diyorlar :)) resmen Şafak sayıyorumEvet ilk bebegim
Benimkide kız :)Meraba arkadaşlar bebeklerin iz cinsiyeti ne acaba merak ettim de kaç topik te arkadaşlar var hepsinin oğlu oluyor belki 30 kişi sadece ben ve bir arkadaşın daha kızı olacakbu yıl erkek yılı diyorlar merak ettim gerçekten
Canım merak etme yakınımdaki çoğu işi asıl son 8 hafta kala çok kilo aldıklarını söylüyorlar :)Kızlar merhaba, ben 29. Haftamın içindeyim daha 4,5 kilo aldım çok üzülüyorum. Başlarda mide bulantısı yüzünden zayıflamıştım. Sonra da gebelik şekeri çıktı diyetisyen desteği alıyorum. Dr bebeğin kilosu çok iyi diyor ama çok korkuyorum besleyemiyorum bebeğimi diyeVarmı benim durumumda olanlar
Hadi inşallahCanım merak etme yakınımdaki çoğu işi asıl son 8 hafta kala çok kilo aldıklarını söylüyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?