• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Canım ben gemı fleksılı magnet yaptırıyorum oglusumun adıyla "Levent 2017" yazacak, 100 tane. Yanına kucuk kolonya sıselerinden aldım, annem susluycek o da 100 tane. Çikolata sıparısı verecegız. Bir de kutahya nın çikolatalı leblebisi meshurdur rengarenk onlardan tul keseye koyup verıcem.
Ben de kokulu taş magnet ve çikolata düşünmeye başladım. Kolonya da çok popüler bu ara sanırım.

Slm kızlar ya ben 30+4 deyım cuma günü dr kontrol var ama bu ara karın ağrısı bel ağrısı var ve vajinam aşırı ağrıyo yaa bunlar erken doğum belirtisi değildir dimi sizdedr var mı aynı sorunlar korkuyorum cuma günü erken doğum der diye

Slm kızlar ya ben 30+4 deyım cuma günü dr kontrol var ama bu ara karın ağrısı bel ağrısı var ve vajinam aşırı ağrıyo yaa bunlar erken doğum belirtisi değildir dimi sizdedr var mı aynı sorunlar korkuyorum cuma günü erken doğum der diye
Yok erken doğum belirtisi değil bende de oluyor çocuk kendini doğuma hazırlıyor ağrılar ondan bol bol yürüyüş yap

Bende de oluyo. Bikini bölgem ağrıyo ve orası çatı kemiği sanırım. Yatarken sağa sola dönemiyorum ağrıdan. Doktora sormadım ama çok araştırdım normalmiş.

Bende de oluyo. Bikini bölgem ağrıyo ve orası çatı kemiği sanırım. Yatarken sağa sola dönemiyorum ağrıdan. Doktora sormadım ama çok araştırdım normalmiş.
Aynı ağrıdan bende de var. Bebek ters döndüğü için galiba kafası baskı yapıyor :))

Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )
Birde oturdugu sey isimlerini bilmiyorum
900 dolar a bulduk burda bana cok pahali geldi NUNA MIXX2 markası

Kızlar napıyosunuz nasılsınız durumlar ne benim artık aırtım belim çok ağrıyo kızım doğum pozisyonu almış ve 2100 grm olmuş

Merhaba doğum yapan oldumu
Biz 5 ekime gün aldık ogüne kadar bir sıkıntımız olmazsa sabah 11 de sezeryana giricem

Teşekkür ederim kızlar :) bakalım hayırlısı olsun 29 eylülde detaylı ultrasyonum var ona göre doğum tarihi ve şekli belirlenecek

Kızlar kız çocuğu erken gelir diyorlar doğru mu 35+5 günlüğüm 37 de hazır ol heran gelir diyor siz ne diyorsunuz?? ? :anneadayı::anneadayı:

Back