• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Bende bazen oluyor mide yanması yediğim şeylere bağlı olarak sanırım. Bebişler büyüdükçe mide şikayetlerimiz de artar diye düşünüyorum. Benim de en büyük sıkıntım kendimi çok ağır hissetmek, hemen yoruluyorum bir de ödem var vücudumda parmaklarım filan şişti...benzer şikayetleri olan var mı?

Bebeğin erkek mi erkek olunca cok ağır hissediyormuşun kendini doktor oyle dedi bana ben 1 kilo aldım hamilelik boyunda 27 haftam bitiyo aldığım kiloda bebeğin zaten sanki fil var üzerimde yerden zor kalkıyorum cok ağır hissediyorum sandalye koltukla otururken ayakların şişiyo genelde uzatman gerekio bacaklarını ellerimde cok şişiyo sabahları yumruk yapamıyorum stres topuyla egzersiz yaparak acıyorum ellerimi bide yaz sıcağı ödem çok olcak

Valla bu sıcaklar benı yiyip bitirecek napıcaz bilmiyorum artık eylül gelsinler havalar essin istiyorum geceleri sıcaktan ağlayacağım sabahları işe gitmekte zorlanıyorum allahım şimdiden hepımızın yardımcısı olsun

Valla bu sıcaklar benı yiyip bitirecek napıcaz bilmiyorum artık eylül gelsinler havalar essin istiyorum geceleri sıcaktan ağlayacağım sabahları işe gitmekte zorlanıyorum allahım şimdiden hepımızın yardımcısı olsun[/QUOTE
Çalışanlar için daha zor Allah yardım etsın ben evdeyim yine zorlanıyorum cok ağrım sızım olduğu zamanlar şöyle diyorum rabbim bana mucize verdi hadi vermeseydi o yüzden çektiğim acıları sıkıntılara şükür ediyorum öyle rahatlıyorum

Hayır kız bebeğim. Bir de erkek olsa yanmıştım demek ki :) 1 kg süpermiş ya iştah durumun nasıl peki yani kendini tutuyor musun yoksa canın yemek mi istemiyor?

Bebeğin erkek mi erkek olunca cok ağır hissediyormuşun kendini doktor oyle dedi bana ben 1 kilo aldım hamilelik boyunda 27 haftam bitiyo aldığım kiloda bebeğin zaten sanki fil var üzerimde yerden zor kalkıyorum cok ağır hissediyorum sandalye koltukla otururken ayakların şişiyo genelde uzatman gerekio bacaklarını ellerimde cok şişiyo sabahları yumruk yapamıyorum stres topuyla egzersiz yaparak acıyorum ellerimi bide yaz sıcağı ödem çok olcak
Hayır kız bebeğim. Bir de erkek olsa yanmıştım demek ki :) 1 kg süpermiş ya iştah durumun nasıl peki yani kendini tutuyor musun yoksa canın yemek mi istemiyor?

Valla bu sıcaklar benı yiyip bitirecek napıcaz bilmiyorum artık eylül gelsinler havalar essin istiyorum geceleri sıcaktan ağlayacağım sabahları işe gitmekte zorlanıyorum allahım şimdiden hepımızın yardımcısı olsun
Aynen öyle yapış yapış gezmek çok sinir bozucu bazen nefes alamayacak gibi hissedip panikliyorun

Hamilelikten önce kilomu durduramıyodum sürekli yiyip kilo alıyodum bünyemde kilo almaya cok müsait anlayamadım cok canım istemiyo sanırım ama yinede yiyorum yani kilo alımım durdu resmen hatta kontrole gittim bugün 2 kilo vermişim

Hamilelikten önce kilomu durduramıyodum sürekli yiyip kilo alıyodum bünyemde kilo almaya cok müsait anlayamadım cok canım istemiyo sanırım ama yinede yiyorum yani kilo alımım durdu resmen hatta kontrole gittim bugün 2 kilo vermişim
Doktor ne dedi peki bu duruma? Normal bir durum muymuş?

Ben de sürekli nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum ya normal midir acaba :KK43:
Arkadaşlar bu yaşadıklarımız herşey normal gebe takibi programları var hafta hafta ne yaşanacağı yazıyo cok güzel bi program onları indirin uyarılar yazıyo hangi
Haftada vücudunda ne gibi değişiklikler ağrılar olacağı yazıyor

Arkadaşlar bu yaşadıklarımız herşey normal gebe takibi programları var hafta hafta ne yaşanacağı yazıyo cok güzel bi program onları indirin uyarılar yazıyo hangi
Canım sağol cevap için. Sen hangi uygulamayı kullanıyorsun mesela

IMG_2395.PNG
Canım sağol cevap için. Sen hangi uygulamayı kullanıyorsun mesela

IMG_2397.PNG

Burda yazıyo nefes darlığı için bu haftalarda normal die :)

Back