• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Ayy kızlae güzel sohbetten geri kalmışım keşke bende istanbulda olsam da dedıgın yeri görsem ama malesef bende istanbulda değilim :) bugun kızımın haraketlerini daha bi hissettim maşallah ☺️☺️ Bu arada ben bi terslik olmazsa epidural normal doğum yapıcam

Ayy kızlae güzel sohbetten geri kalmışım keşke bende istanbulda olsam da dedıgın yeri görsem ama malesef bende istanbulda değilim :) bugun kızımın haraketlerini daha bi hissettim maşallah ☺️☺️ Bu arada ben bi terslik olmazsa epidural normal doğum yapıcam
İnşallah yaparsın bende normal istiyorum

En iyisi normal doğum ya sezaryan sıkıntı bebek sağlıklı olsunda
Ben de normal istiyorum ama bir taraftan da korkmuyor değilim tabi :) sezaryen daha kolay geliyor sonrasını saymazsak. Bir de bebek iri olursa çok dikiş olabiliyor bir arkadaşımın öyle oldu sonrasında keşke sezaryen olsaydım dedi ama insan bilemiyor işte biraz şans bu anladığım kadarıyla

Ben de normal istiyorum ama bir taraftan da korkmuyor değilim tabi :) sezaryen daha kolay geliyor sonrasını saymazsak. Bir de bebek iri olursa çok dikiş olabiliyor bir arkadaşımın öyle oldu sonrasında keşke sezaryen olsaydım dedi ama insan bilemiyor işte biraz şans bu anladığım kadarıyla
Bana sezeryan daha ürkütücü geliyo walla normal Doğumdan korkmuyorum birde eşimde yanımda olcak o anda inşallah onun cok faydası olur:) cok acı çeksem bile güç alırım ondan

Bende yanımda istiyorum çook inşallahta gircek ama etrafımda ki insanlar girmesin doğumuna o anlarını yaşarken korkabılır daha sonra senden uzaklaşabilir diyolar :63: ana bu zamana kadar milletin kocası giriyoda uzaklaşmıyo bizimkiler mi uzaklaşcak diyom geçiyom ama içim içimide yemiyo değil :halay:

Bende yanımda istiyorum çook inşallahta gircek ama etrafımda ki insanlar girmesin doğumuna o anlarını yaşarken korkabılır daha sonra senden uzaklaşabilir diyolar :63: ana bu zamana kadar milletin kocası giriyoda uzaklaşmıyo bizimkiler mi uzaklaşcak diyom geçiyom ama içim içimide yemiyo değil :halay:
Ya evladı oluyo nie uzaklaşsın sonuçta perde olcak alt tarafı görmicek sadece elimizi tutup yüzümüzü görcek hiç oyle düşünmüyorum ben görse bile uzaklaşmaz:)eşim olmazsa cok korkarım ben

Ya evladı oluyo nie uzaklaşsın sonuçta perde olcak alt tarafı görmicek sadece elimizi tutup yüzümüzü görcek hiç oyle düşünmüyorum ben görse bile uzaklaşmaz:)eşim olmazsa cok korkarım ben
Ben de perde olduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bebeğimizi ilk kez birlikteyken görebilmek paha biçilemez bence.. o anı düşündükçe çok heyecanlanıyorum :)

Evet k program bende var çok tatlı ya ☺️☺️ Bende eşimle gircem milletin ne dediği umrumda değil

İnsanlara takılma içinden ne geliyorsa onu yap bugün kontrolümüz vardı bizim oğlum cok sağlıklı maşallah :) 35 cm olmuş boyu kilosu 962 gram daha 3 ayım var ne kdr uzayacak acaba:) cok güzel bi duygu ya Allah olmayan herkese nasip etsin sezeryan doğumlara eşleri almıyorlarmış inşallah normal yaparız

Bende bazen oluyor mide yanması yediğim şeylere bağlı olarak sanırım. Bebişler büyüdükçe mide şikayetlerimiz de artar diye düşünüyorum. Benim de en büyük sıkıntım kendimi çok ağır hissetmek, hemen yoruluyorum bir de ödem var vücudumda parmaklarım filan şişti...benzer şikayetleri olan var mı?

Merhabalar nasılsınız bakalım?

Biz çok iyiyiz , ıkıncı cocuk oldugu için büyük oğluşumla ugrasmaktan, küçükle ilgilenemiyorum gibi geliyor. O hareketlenip kendini hissettiriyor çok şükür:))) Karnım çok büyüdü, doktor 2. lerde daha hızlı büyür yeri daha rahat büyütür dedi.

Bu hafta ya da haftaya kontrolümüz var bakalım. Nasıl kujum merak ediyorum:))

Back