- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
- Konu Sahibi mehtappathem
-
- #1.141
İnşallah yaparsın bende normal istiyorumAyy kızlae güzel sohbetten geri kalmışım keşke bende istanbulda olsam da dedıgın yeri görsem ama malesef bende istanbulda değilim :) bugun kızımın haraketlerini daha bi hissettim maşallahBu arada ben bi terslik olmazsa epidural normal doğum yapıcam
En iyisi normal doğum ya sezaryan sıkıntı bebek sağlıklı olsundaİnşallah yaparsın bende normal istiyorum
Ben de normal istiyorum ama bir taraftan da korkmuyor değilim tabi :) sezaryen daha kolay geliyor sonrasını saymazsak. Bir de bebek iri olursa çok dikiş olabiliyor bir arkadaşımın öyle oldu sonrasında keşke sezaryen olsaydım dedi ama insan bilemiyor işte biraz şans bu anladığım kadarıylaEn iyisi normal doğum ya sezaryan sıkıntı bebek sağlıklı olsunda
Bana sezeryan daha ürkütücü geliyo walla normal Doğumdan korkmuyorum birde eşimde yanımda olcak o anda inşallah onun cok faydası olur:) cok acı çeksem bile güç alırım ondanBen de normal istiyorum ama bir taraftan da korkmuyor değilim tabi :) sezaryen daha kolay geliyor sonrasını saymazsak. Bir de bebek iri olursa çok dikiş olabiliyor bir arkadaşımın öyle oldu sonrasında keşke sezaryen olsaydım dedi ama insan bilemiyor işte biraz şans bu anladığım kadarıyla
Ya evladı oluyo nie uzaklaşsın sonuçta perde olcak alt tarafı görmicek sadece elimizi tutup yüzümüzü görcek hiç oyle düşünmüyorum ben görse bile uzaklaşmaz:)eşim olmazsa cok korkarım benBende yanımda istiyorum çook inşallahta gircek ama etrafımda ki insanlar girmesin doğumuna o anlarını yaşarken korkabılır daha sonra senden uzaklaşabilir diyolarana bu zamana kadar milletin kocası giriyoda uzaklaşmıyo bizimkiler mi uzaklaşcak diyom geçiyom ama içim içimide yemiyo değil
Ben de perde olduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bebeğimizi ilk kez birlikteyken görebilmek paha biçilemez bence.. o anı düşündükçe çok heyecanlanıyorum :)Ya evladı oluyo nie uzaklaşsın sonuçta perde olcak alt tarafı görmicek sadece elimizi tutup yüzümüzü görcek hiç oyle düşünmüyorum ben görse bile uzaklaşmaz:)eşim olmazsa cok korkarım ben
Evet k program bende var çok tatlı yaGebelik haftam die bi program var cok güzel mutlaka indirin size bebeğinizden mesajlar geliyo acayip motive oluyosnz:) vede cok hisli mesajlar
Evet k program bende var çok tatlı yaBende eşimle gircem milletin ne dediği umrumda değil
Tebrikler :)) kaçıncı haftası pekimerhabalar kızlar bende ekimde bir prenses annesi olacammmm :) :) :)
Mide yanması kötü maalesef son aylarda daha cok kötü olcakmış ne yersem yiyeyim yanıyor gaviscon şurup kullanıyorum biraz iyi geliyoSelam kizlar mide yanmalari ile araniz nasil, Allah a sukur tek sıkıntım midem
Canım daha erken dogru pozısyonda olması ıcın, normal yaniMerhaba 25+6 haftaligim ve bugun kontrolde doktor.bebegin ters yani basi yukarda oldugunu syledi. Acaba normal mi ?
Selam kizlar mide yanmalari ile araniz nasil, Allah a sukur tek sıkıntım midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?