• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Arkadaşlar alışverişlere başladınız mı? Özellikle tecrübeli anneler neler alınmasını tavsiye edersiniz? Piyasada o kadar fazla çeşit ürün ve marka var ki insanın aklı karışıyor. Beğenilen ve en çok işe yarayacak şeyleri konuşursak alışveriş yaparken faydalı olabilir diye düşünüyorum.

Arkadaşlar alışverişlere başladınız mı? Özellikle tecrübeli anneler neler alınmasını tavsiye edersiniz? Piyasada o kadar fazla çeşit ürün ve marka var ki insanın aklı karışıyor. Beğenilen ve en çok işe yarayacak şeyleri konuşursak alışveriş yaparken faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Alış verişe bayram sonu başlamayı düşünüyorum ben :)
Yatağını falan ayarlarım diye planladım çok fazla kıyafet alma taraftarı değilim çok hoşuma giden ve lazım olacaklardan alcam inşallah :)
son 1 aya da mama ve biberonla kapanış yapacağim bakalım :)

Alış verişe bayram sonu başlamayı düşünüyorum ben :)
Yatağını falan ayarlarım diye planladım çok fazla kıyafet alma taraftarı değilim çok hoşuma giden ve lazım olacaklardan alcam inşallah :)
son 1 aya da mama ve biberonla kapanış yapacağim bakalım :)
Ben de ilk hevesle birkaç parça birşeyler aldım ama 15 gün sonra taşınacağım için yatak vs 1 ay sonra almaya karar verdim. Kalanları da sonra tamamlayacağım inşallah

Muhtemelen Doğum tarihim 14 ekim inşallah 16 ekimde benim dogumgunum belkide oğlum doğduğumgün gelir ve dünyanın en güzel anlamlı hediyesini almış olurum 6 ayımız bitti tekmeleri cok güzel hissediyorum rabbim olmayan herkese versın

sıcaklarla şuanlık aram iyi. benim tek sıkıntım şişkinlik hissetmem. protein dışında aldığım herşey bana gaz yapıyor. bakliyat türlerini hiç yiyemez oldum. yiyince akşamları yanıma bile zor dönüyorum. allah yardımcımız olsun.

sıcaklarla şuanlık aram iyi. benim tek sıkıntım şişkinlik hissetmem. protein dışında aldığım herşey bana gaz yapıyor. bakliyat türlerini hiç yiyemez oldum. yiyince akşamları yanıma bile zor dönüyorum. allah yardımcımız olsun.
Gaz problemi için prebiyotik ürünlerin faydalı olduğunu duymuştum. Prebiyotik katkılı yoğurt veya meyve sularından deneyebilirsiniz belki işe yarar

Slm kızlar bende yeniyim aranızda :) allah nasıp ederse ekim sonu doğu. Olacak 23+3 deyim ve kızım olacak siz neler yaptınız isme karar verdiniz mi alışveriş yapmaya başladınız mı sıcaklarla aranız nasıl :dondurma::anne::anne:

Slm kızlar bende yeniyim aranızda :) allah nasıp ederse ekim sonu doğu. Olacak 23+3 deyim ve kızım olacak siz neler yaptınız isme karar verdiniz mi alışveriş yapmaya başladınız mı sıcaklarla aranız nasıl :dondurma::anne::anne:[/QUOTE

Tebrikler :)aramızda az fark var bende 25.4 sıcaklar fena ödem başladı ayaklar ellerde isim bulamadık daha eşimle anlaşmıştık kız olursa ben erkek olursa o koycaktı daha karar veremedi daha hiç birşey almadım alışveriş olarak oda falan yapmıycam zaten yapanların çoğu gereksiz dio oğlum 3 yada 4 yaşındayken oda yapacağım şimdi sadece parkyatak şifonyer alcam prkyatağı herkes tavsiye ediyo 3 yasına kadar rahatça kullanabiliyorum tatile vs gittiğinde götürebileceğimiz bişey o yüzden yerde yadırgamaz bakalım 3 haftaya kdr alışveriş yapıcaz hepsini aynı anda yapcam

Aynen bende park yatak aldım telsizi sterilizesini aldım vs... onun dışımda bi kaç parça kıyafeti var işte biraz daha kıyafet ve kendim için lohusa takımı felan alıcam biborununu felan alıcam :) sıcaklarla benım aramada çok fena :) allah sonumuzu hayretsin :) benımde allah nasıp olursa kızımın adı erva başak olacak :) ilk bebek mi sizin

Aynen bende park yatak aldım telsizi sterilizesini aldım vs... onun dışımda bi kaç parça kıyafeti var işte biraz daha kıyafet ve kendim için lohusa takımı felan alıcam biborununu felan alıcam :) sıcaklarla benım aramada çok fena :) allah sonumuzu hayretsin :) benımde allah nasıp olursa kızımın adı erva başak olacak :) ilk bebek mi sizin
Güzel isim hayırlısıyla kucağına al inşallah ilk Bebek Eminönü'nü tavsiye ediyo herkes kuzenimde ordan almış herşeyi 1 günde halletmiş havuzluhan Şen'de duymuşundur kapalı bi yermiş sıcaklarda kolay olur kapalı yerde alışveriş herşeyini alsaydım daha cok heyecanlanırdım vakit geçmezdi kıyafetleri falan gördükçe o yüzden bekleyebildiğim kdr bekliyim diyorum

Güzel isim hayırlısıyla kucağına al inşallah ilk Bebek Eminönü'nü tavsiye ediyo herkes kuzenimde ordan almış herşeyi 1 günde halletmiş havuzluhan Şen'de duymuşundur kapalı bi yermiş sıcaklarda kolay olur kapalı yerde alışveriş herşeyini alsaydım daha cok heyecanlanırdım vakit geçmezdi kıyafetleri falan gördükçe o yüzden bekleyebildiğim kdr bekliyim diyorum

Merhaba arkadaşlar aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı acaba? Önümüzdeki ay yapalım dedi doktorum merak ediyorum sizler yaptırdınız mı nasıl bir şey sonuçlar nasıl...

Back