- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
- Konu Sahibi mehtappathem
- #1.121
Bakalım bugun 2 de tekrar kontrolum var pozisyon değiştirmiş mi merak ediyorumYok sylemedi
Tsk ederm bilgi canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bugun 2 de tekrar kontrolum var pozisyon değiştirmiş mi merak ediyorumYok sylemedi
Tsk ederm bilgi canm
Ben daha yeni yaptırdım maalesef biraz yüksek çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi Doğuma kdar diyet yapcam ekmek makarna tuz şeker pilav tatlı bu tarz şeyler asla olmayacak şeker ölçüm cihazı verdi her gün 6 kere parmağımdan kan alıp ölçüp yazıyorum tok karna aç karna değerini kontrol altında olmamız gerekirmiş yani cok yüksek değil ama normal Doğum için bide evladımız şişman olmasın die dikkat etmek zorundayız genelde hamilelerde şeker cıkıyomuş amaMerhaba arkadaşlar aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı acaba? Önümüzdeki ay yapalım dedi doktorum merak ediyorum sizler yaptırdınız mı nasıl bir şey sonuçlar nasıl...
vetBen daha yeni yaptırdım maalesef biraz yüksek çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi Doğuma kdar diyet yapcam ekmek makarna tuz şeker pilav tatlı bu tarz şeyler asla olmayacak şeker ölçüm cihazı verdi her gün 6 kere parmağımdan kan alıp ölçüp yazıyorum tok karna aç karna değerini kontrol altında olmamız gerekirmiş yani cok yüksek değil ama normal Doğum için bide evladımız şişman olmasın die dikkat etmek zorundayız genelde hamilelerde şeker cıkıyomuş ama
Bir de meyve için birşey dedi mi diyetisyen? Günde 1 porsiyon gibi filan?Ben daha yeni yaptırdım maalesef biraz yüksek çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi Doğuma kdar diyet yapcam ekmek makarna tuz şeker pilav tatlı bu tarz şeyler asla olmayacak şeker ölçüm cihazı verdi her gün 6 kere parmağımdan kan alıp ölçüp yazıyorum tok karna aç karna değerini kontrol altında olmamız gerekirmiş yani cok yüksek değil ama normal Doğum için bide evladımız şişman olmasın die dikkat etmek zorundayız genelde hamilelerde şeker cıkıyomuş ama
Bir de meyve için birşey dedi mi diyetisyen? Günde 1 porsiyon gibi filan?[/QUOT
Ben 27. Haftaya giriyorum daha 3 kilo aldım normalde balık etliyim aslında hamilelikten önce ay ay alıyodum kilo hamilelikte kilo almama rekoru kırdım dikkat etmememe rağmen evet meyve 1 porsiyon salatalık domates sınırsız sadece
Süpermiş maşallah :) ben de normalde zayıfım ama hamilelikte baya dengem bozuldu 22+5 deyim ve 10 kilo aldım şimdiden malesef
Bende 23+5 oldum 58 le hamile kaldım 68 oldum doğumdan sonra gider inşallah bugun doktora gittim bebeğimin pozisyonu tersmiş ayaklar aşağıda kafası yukarda normal oldugunu söyledi kilosunda 635 grm olmuş sizinkiler ne alemde :)Süpermiş maşallah :) ben de normalde zayıfım ama hamilelikte baya dengem bozuldu 22+5 deyim ve 10 kilo aldım şimdiden malesef
Pozisyon şimdilik önemli değil sanırım daha değişir bence doğuma kadar çok zaman var. Değişmezse de sezaryen oluyor sanırım önemli olan sağlıklı olması normal veya sezaryen olması önemli değil bence. Siz ne düşünüyorsunuz normal veya sezaryen fark eder mi? Çarşamba güün doktor randevum vardı 22+3 de 570 gr civarı dedi..bundan sonra daha hızlı kilo alacaklar sanırım minnoşlar :))Bende 23+5 oldum 58 le hamile kaldım 68 oldum doğumdan sonra gider inşallah bugun doktora gittim bebeğimin pozisyonu tersmiş ayaklar aşağıda kafası yukarda normal oldugunu söyledi kilosunda 635 grm olmuş sizinkiler ne alemde :)
Süpermiş maşallah :) ben de normalde zayıfım ama hamilelikte baya dengem bozuldu 22+5 deyim ve 10 kilo aldım şimdiden malesef[/QUOTE
Daha 18 haftan var almışın baya kontrol etmen lazım böyle gidersen 20 kiloya yaklaşır çünkü su an basladı kilo evren aslında
Evet yürüyüş filan yapıyorum tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum ama iştah maşallah yani hayatımda hiç bu kadar iştahla yediğimi hatırlamıyorum kendimden geçiyorum resmen yemek yerken :) normalde hiç bu kadar keyifle yemek yediğimi bilmem yani çok ilginç gerçekten derlerdi de inanmazdım kapris yapıyorlar sanırdım :)
hamile kalmadan önce ondan gelen herşeye razıyım diyodum ve de razıyım zor geçirdim denebilir her hafta değişik evre geçiriyosun cok garip ilk zamanlar cok uyuyodum ilk 3 ay şimdi uyumayı özledim her hafta uyumak zor geliyo karnım büyüdükçe rahat edemiyosun normalde bu saatte asla ayakta olmazdım mesela:) gezmeyi çök severdim artık gezemiyorum ayaklarım cok agrıyo 6 ay boyunca sayılıdır dışarı cıkmam oda mecbur hamile kıyafeti almak için falan hala oğluma alışveriş yapmadık kendimi güç olarak hazır hısstetmıyırum nede olsa 3 ay var diyorumEvet yürüyüş filan yapıyorum tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum ama iştah maşallah yani hayatımda hiç bu kadar iştahla yediğimi hatırlamıyorum kendimden geçiyorum resmen yemek yerken :) normalde hiç bu kadar keyifle yemek yediğimi bilmem yani çok ilginç gerçekten derlerdi de inanmazdım kapris yapıyorlar sanırdım :)
Alışveriş işinin çoğunu internetten yapmayı düşünüyorum ben de beğenmediklerimi geri yollarım beğendiklerim kalır diyorum. Ben de dükkan dükkan gezme işini sevmiyorum hiç internette hem daha çok çeşit var hem de daha ucuz mağazalara görehamile kalmadan önce ondan gelen herşeye razıyım diyodum ve de razıyım zor geçirdim denebilir her hafta değişik evre geçiriyosun cok garip ilk zamanlar cok uyuyodum ilk 3 ay şimdi uyumayı özledim her hafta uyumak zor geliyo karnım büyüdükçe rahat edemiyosun normalde bu saatte asla ayakta olmazdım mesela:) gezmeyi çök severdim artık gezemiyorum ayaklarım cok agrıyo 6 ay boyunca sayılıdır dışarı cıkmam oda mecbur hamile kıyafeti almak için falan hala oğluma alışveriş yapmadık kendimi güç olarak hazır hısstetmıyırum nede olsa 3 ay var diyorum
İstanbulda yasıyorsan havuzluhan var Eminönü'nde herkes ordan alıyo avm gibi kapalı gibi sürü mağaza beşikten aklına gelebilecek herşey var uygunmuşta girişte büyük alışveriş sepetini alıp rahat rahat yapıyormuşun bizde oraya gideceğiz sıcakta olsa etkilemez kapalı oldu içinAlışveriş işinin çoğunu internetten yapmayı düşünüyorum ben de beğenmediklerimi geri yollarım beğendiklerim kalır diyorum. Ben de dükkan dükkan gezme işini sevmiyorum hiç internette hem daha çok çeşit var hem de daha ucuz mağazalara göre
Malesef istanbulda değilim ben havuzluhanı okudum burada güzel bir seçenek yakından görerek almak daha iyi tabi kiİstanbulda yasıyorsan havuzluhan var Eminönü'nde herkes ordan alıyo avm gibi kapalı gibi sürü mağaza beşikten aklına gelebilecek herşey var uygunmuşta girişte büyük alışveriş sepetini alıp rahat rahat yapıyormuşun bizde oraya gideceğiz sıcakta olsa etkilemez kapalı oldu için
Malesef istanbulda değilim ben havuzluhanı okudum burada güzel bir seçenek yakından görerek almak daha iyi tabi ki
Evet ben de biraz daha beklemeyi düşünüyorum ağustos sonuna doğru başlarım sanırım :)Ben oraya güvendiğim için bekliyorum hepsini aynı gunde halledebilirim die düşünüyorum kuzenlerim falan ordan yaptı Buradada cok tavsiye eden var erken alırsam cok heyecan yaparım die düşündüm odasını esyalarını hazırlasaydım vakit geçmezdi sanırım sürekli o minik esyalarını severdim şimdiden geçmiyo vakit sabırsızlıkla bekliyorum
Aslında beklemek en mantıklısı ama cok ağırlaşırsak zor olabilir çabuk yoruluruz alışveriş anı en güzel anımız olcak ama işkenceye dönüşmemesi Laz'ım benim doktorum erken alışverişleri hiç önermiyor Bebek kendini kurtarabileceği ayda yapın kendini daha iyi hissedersin dio doktorlar herşeyi düşünüyo tabi evlatlarımız karnımızda 7 ayı doldurduktan snra kendini kurtarabiliyor cok şükür doktorum o zaman yap dioEvet ben de biraz daha beklemeyi düşünüyorum ağustos sonuna doğru başlarım sanırım :)