- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
- Konu Sahibi mehtappathem
-
- #1.081
Amin canım:))merhaba güzel anne adayları bende 2016 ekim anneleri grubundanım bebeğim şu anda 8 aylık ve hiç durmuyor sürünmeye konuşmaya tutunarak yürümeye başladık ama evlat çok güzel birşeymiş hamileliğin anneliğin tadını çıkarın , biz grupda çok güzel arkadaşlıklar kurduk yüzyüze buluşmalarımız oldu her anını bildiğimiz bebişlere dokunmak fotoğraflarını görmek videolarını izlemek çok güzel bir duygu umarım sizlerde bizler gibi güzel dostluklar kurarsınız :) sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanız dileğiyle
Hayırlı olsun canım, cinsiyetii nedir? İlk çocuk mu?Selam kızlar inşallah ben de Ekimin ilk haftası bebeğimi kucağıma alıcam :)
Teşekkür ederim :) evet ilk çocuk oğlum olacak inşallahHayırlı olsun canım, cinsiyetii nedir? İlk çocuk mu?
Bende 5 biliyordum ama benide arayan olmadi sanırım 6 7 normaliMerhaba hamişler tetanoz aşısını oldunuzmu ben 5. Ve 6. Aylarda oluyor diye biliyordum dün sağlık ocağından aradılar 6. Ve 7. Ayda dediler kafam karıştı net bir bilgisi olan varmı
Merhaba ben 20. Haftamda oldumMerhaba hamişler tetanoz aşısını oldunuzmu ben 5. Ve 6. Aylarda oluyor diye biliyordum dün sağlık ocağından aradılar 6. Ve 7. Ayda dediler kafam karıştı net bir bilgisi olan varmı
Oyy maşallahCinsiyeti ne bebişinizin :)
Canım bildiğim kadarıyla 3. Aydan sonra herhangi bir zaman yapılıyor. Önemli olan 2 dozunun da hamilelik esnasında yapılmıs olması. 3. Dozu doğumdan sonra oluyoruz. Ben de 17. Haftamda ilk dozu oldumMerhaba hamişler tetanoz aşısını oldunuzmu ben 5. Ve 6. Aylarda oluyor diye biliyordum dün sağlık ocağından aradılar 6. Ve 7. Ayda dediler kafam karıştı net bir bilgisi olan varmı
MerhabalarMerhaba Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ortalama kaç dakika sürüyor? Yarın randevum var benim de şimdiden heyecanlanmaya başladım :)
Merhabalar benimki 1.5 saate yakın sürmüştü.Merhaba Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ortalama kaç dakika sürüyor? Yarın randevum var benim de şimdiden heyecanlanmaya başladım :)
Merhabalar
Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim. 20-25 dkk sürüyor canım:)) Çok şükür sağlıklı çıktı herşeyi kujumun:))
Yüz pozunu da vermedi yüzünü kapattı, yarım poz zor olduk
Bayağı uzun sürmüş sizin göstermediği için mi acaba?Merhabalar benimki 1.5 saate yakın sürmüştü.
Doktorun söylediğine göre ilk başlarda rahmim kasılmış o yüzden çok net göremedi. Sonra rahat rahat baktı. Ben nasılsa yattığım için benim için rahattı :)Bayağı uzun sürmüş sizin göstermediği için mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?