2017 ekim anneleri

Amin canım:))

Ben de ikinci bebeğimi bekliyorum. aynı heyecanla bekliyorum resmen, hiçbir fark yok. Oğlum da çok merakla bekliyor kardeşini:))

Merhabalar guzel anneler nasılsınız?

Dün tsh kan tahlıllerımı ve tetanoz aşısını oldum. Haftaya pazartesi de ayrıntılı ultrasona gireceğim.

Merhaba hamişler tetanoz aşısını oldunuzmu ben 5. Ve 6. Aylarda oluyor diye biliyordum dün sağlık ocağından aradılar 6. Ve 7. Ayda dediler kafam karıştı net bir bilgisi olan varmı

Merhaba hamişler tetanoz aşısını oldunuzmu ben 5. Ve 6. Aylarda oluyor diye biliyordum dün sağlık ocağından aradılar 6. Ve 7. Ayda dediler kafam karıştı net bir bilgisi olan varmı
Bende 5 biliyordum ama benide arayan olmadi sanırım 6 7 normali

Canım bildiğim kadarıyla 3. Aydan sonra herhangi bir zaman yapılıyor. Önemli olan 2 dozunun da hamilelik esnasında yapılmıs olması. 3. Dozu doğumdan sonra oluyoruz. Ben de 17. Haftamda ilk dozu oldum

Merhaba Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ortalama kaç dakika sürüyor? Yarın randevum var benim de şimdiden heyecanlanmaya başladım :)

Merhaba Arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıran var mı? Ortalama kaç dakika sürüyor? Yarın randevum var benim de şimdiden heyecanlanmaya başladım :)
Merhabalar

Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim. 20-25 dkk sürüyor canım:)) Çok şükür sağlıklı çıktı herşeyi kujumun:))

Yüz pozunu da vermedi yüzünü kapattı, yarım poz zor olduk

Merhabalar

Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim. 20-25 dkk sürüyor canım:)) Çok şükür sağlıklı çıktı herşeyi kujumun:))

Yüz pozunu da vermedi yüzünü kapattı, yarım poz zor olduk

Merhabalar bizim de yarım saat civarında sürdü. İnatla sırtını döndü kızım sonra doktor biraz yürümemi istedi kalkıp. Yürüdükten sonra pozisyon değiştirmişti öyle gördük yüzünü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…