- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
- Konu Sahibi mehtappathem
-
- #1.061
Hayırlı olsun ismi canım, gayet hos ve uyumlu olmuş ablasıyla:)Canım güzel bi isim.. bu arada bizimki netleşti eşim emir dedi emir olacak sanırım kızımın ismini ben koymuştum elif olsun demiştim bunu eşime bıraktım o da emir diyo elifle de uyumlu hayırlısı bakalım..
Bu arada ayrıntılı ultrason için tarih verdiler mi? Bana haftaya dedi doktorum
ben hiç duymadım canım, kullanmadımGünaydın anneler :)
palmer's krem kullanan var mı ?
günaydın :=)Merhabalar
Haftaya kontrolumuz var çok ozledım paşamı:)))
Canım çok geçmiş olsun. Tansiyon onemli canım dikkat et. Agrı ıcın de fizij tedavi hareketleri falan vermedıler mı rahatlatsın dıye? Yattıgın yastıgı falan da ona uygun secmen lazım , uyku pozısyonu cok etkılıyor.Mrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı
Ben kullanıyorum. Kakao yağını ama kremini değil. Margarin gibi çok etkili acayip nemli tutuyor karın bölgesini. Ama alerji oldum baya kullanamadım. Küçük küçük içi su dolu sivilceler çıktı karnında bıraktım şimdi tekrar başladım. Az miktarda sürüyorum artık.Günaydın anneler :)
palmer's krem kullanan var mı ?
Bende 13 haftalıkken gıttım kız dedı artık gıtmedım ama herkes çok erken o dönem dıye kafamı karıştırıyor açaba degışır mı cınsıyetıBenim bebişte kız bu arada
benimde 13de söyledi herkes bu kadar erken nasıl belli oluyor diyip benımde kafamı karıstırdı ama oluyor işte:)) muhtemelen görülen dogrudur seninde:)Bende 13 haftalıkken gıttım kız dedı artık gıtmedım ama herkes çok erken o dönem dıye kafamı karıştırıyor açaba degışır mı cınsıyetıılk çocuk fark etmıyor merak ettım
Bana da 13 hafta da kız dedi hala kızBende 13 haftalıkken gıttım kız dedı artık gıtmedım ama herkes çok erken o dönem dıye kafamı karıştırıyor açaba degışır mı cınsıyetıılk çocuk fark etmıyor merak ettım
hayırlı olsun canımBenim bebişte kız bu arada
buyuk ıhtımal dogrudur bana da 12. haftada erkek demıstı, bir oglusum olacak, aynı sekılde devam ettıBende 13 haftalıkken gıttım kız dedı artık gıtmedım ama herkes çok erken o dönem dıye kafamı karıştırıyor açaba degışır mı cınsıyetıılk çocuk fark etmıyor merak ettım
Maşallah oğluşaMerhabalar
Bizim dun kontrolumuz vardı. Oglusumu cok ozlemısım ızlemelere doyamadım. Buyuk oglum da heyecanla, şaşkınlıkla izledi:)) Oglusum 20 cm 338 gram olmus. Plesantasını yatak yapmıs ustune yuz ustu yatmıs , keyfe bak dedı d0ktor da))
Ayrıntılı ultrason ıcın 3 hafta sonra 13 hazırana randevu aldım. 12 sinde de tetanoz asımı olacagım ınsallah
benim kullandığımda margarin gibi ama basmalı krem kutusunda bi de yağı var baya güzel şimdilik:)Ben kullanıyorum. Kakao yağını ama kremini değil. Margarin gibi çok etkili acayip nemli tutuyor karın bölgesini. Ama alerji oldum baya kullanamadım. Küçük küçük içi su dolu sivilceler çıktı karnında bıraktım şimdi tekrar başladım. Az miktarda sürüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?