• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Kizlat bugun ilk defa bisey yasadim daha dun doktordan geldik sukur hersey yolunda ama bugun beni bi bastilar okuldan geldim eve giremedim ne yemek yapabikdim ne bisey yiyebildim bi aglayip bi güldüm esimde okuldaydi en son komsuyu aramis abla bi bak diye kadın basimda durdu bebegime gelen hediyelere bakamadim bi diyorum seninle ne guzel hayallerim var bi diyorum, ben korkak biriyim hergu ayri bi beliri sıkıntı nasil geçecek

canım bende zaman zaman çok sinirli oluyorum durduk yere eşime aileme vs. saçma sapan tepkiler verebiliyorum kendimde sonra düşününce çok anlamsız geliyor bazen de aşırı korkuya kapılıyorum sanırım hem hormonlar hemde yaşadığımız şeyin büyüklüğü karşısında endişelerimiz bunları tetikliyor dua etmek iyi geliyor gerçekten ve olumlu düşünmeye çalışmamız lazım sanırım:)

canım bende zaman zaman çok sinirli oluyorum durduk yere eşime aileme vs. saçma sapan tepkiler verebiliyorum kendimde sonra düşününce çok anlamsız geliyor bazen de aşırı korkuya kapılıyorum sanırım hem hormonlar hemde yaşadığımız şeyin büyüklüğü karşısında endişelerimiz bunları tetikliyor dua etmek iyi geliyor gerçekten ve olumlu düşünmeye çalışmamız lazım sanırım:)
Aynen canim sebepsiz boyle hersey ustune geliyo insanin hep iyi dusunmek lazim gececek sonucta :)

merhabalar guzel anneler

Nasılsınız? Kujular nasıl?
Merhaba kızlar 3 gündür misafirler vardı, uykusuzluk ve yorgunluktan bittim.. Dün zonklama şeklinde baş ağrısı başladı, uyudum uyandım hala da geçmedi.. Bebeğe kıyamadığım için ilaç da alamıyorum, bakalım nereye kadar sürecek? :bicak:

günaydınn:) ben lierac aldım doktorum önerdi günde 1 kez onu kullanıyorum. birde internet araştırmalarım sonucu palmers tummy butter çatlak yağı aldım bir kez de onu sürüyorum bitkisel tamamen dokusu da güzel öneririm:)
bana henüz doktorum bşy önermedi ama gebeliği ileri olan arkadaş var ona lierac önermiş bana da onu söyler herlade ama bio oil fln var alsam mı diye düşündüm de bir de internetten almak ne kadar güvenli olur acaba ?
Acaba sen ne kadara aldın ?

bana henüz doktorum bşy önermedi ama gebeliği ileri olan arkadaş var ona lierac önermiş bana da onu söyler herlade ama bio oil fln var alsam mı diye düşündüm de bir de internetten almak ne kadar güvenli olur acaba ?
Acaba sen ne kadara aldın ?

ben n11'den aldım daha önce de ordan alışveriş yaptığım için güveniyorum açıkçası ürünlerim çok güzel geldi tamamen orjinal çok güzel paketlenmiş ve eczaneden çok daha uygun hatta 1 alana ikincisi indirimliydi iki tane 200 ml lierac jeli 169 TL'ye aldım palmers krem zaten çok pahalı değil 45 lira civarı yanlış hatırlamıyorsam bunları joker'de falan da satıyorlar güvenmiyorsan ordan bakabilirsin ama lierac dışarda internete göre baya farklı. bu arada bio oil'i de çok duydum o da başarılı olabilir.

ben n11'den aldım daha önce de ordan alışveriş yaptığım için güveniyorum açıkçası ürünlerim çok güzel geldi tamamen orjinal çok güzel paketlenmiş ve eczaneden çok daha uygun hatta 1 alana ikincisi indirimliydi iki tane 200 ml lierac jeli 169 TL'ye aldım palmers krem zaten çok pahalı değil 45 lira civarı yanlış hatırlamıyorsam bunları joker'de falan da satıyorlar güvenmiyorsan ordan bakabilirsin ama lierac dışarda internete göre baya farklı. bu arada bio oil'i de çok duydum o da başarılı olabilir.
Merhaba,
ben de yaklaşık 2 haftadır lierac kullanıyorum..eczanelerde çok pahalı cidden..ben de gitti gidiyor da 2 tane 200 lük 164,90 TL ye aldım..orjinaldir diye düşünüyorum, ambalajlı, kutulu falandı..genelde bana da lierac ı tavsiye ettiler, umarım faydasını görürüz.

bende trendyoldan baktım ama alsam mı diye düşündüm ayne dediğiniz gib eczane ile çok fiyat farkı var bnde lierac ve bio oil alayım diye düşündüm alırım artık şimdilik bebek yağıyla idare ediyorum :)

bende trendyoldan baktım ama alsam mı diye düşündüm ayne dediğiniz gib eczane ile çok fiyat farkı var bnde lierac ve bio oil alayım diye düşündüm alırım artık şimdilik bebek yağıyla idare ediyorum :)
Merhaba kizlar ben 2017 Şubat annesiyim darısı başınıza sağlıkla .... elimde alıp kullanmaya fırsat bulamadığım 200 ml bir tane hiç açılmamış lierac var hatta yanında 100 ml 3 defa kullandığım bir tane daha var. Eczaneden almıştım zamanında isterseniz uygun bir fiyata gonderebilirim. Bir de ebru maternety den aldigim ve sadece 2 yada 3 defa giymek nasip ola hamile kıyafetimi de uygun fiyata vermek istiyorum. İşinize yararsa ben de mutlu olurum. Hamilelik çok güzel bir dönem tadını çıkartın sevgiler (isteyen özelden yazsin lütfen 2 çocukla forumu takip etmeyebilirim)

merhabalar anneler nasılsınz?

Biz iyice hareketlendik ozellikle birşeyler yedikten bir sure sonra pıt pıt baslıyor:))

Bu arada erkek ısmı aramasına basladım ama hangı lıste ya da sıtelerı baz almalıyım? Tavsıyelerinizi bekliyorum

Merhaba hanimlar sonunda ogrendim icime dogan oldu ve bir prensesim olacagini ogrendimm :) esim simay istiyor adini benimde hosuma gitti sizce nasil ? :)

Merhabalar hanımlar dün bebişimin cinsiyetini öğrendim ilkte göstermemişti elini kapamıştı ve tahmin ettiğim gibi prensesim biraz utangaç Allah gönlüme göre verdi. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah:anneadayı::dua:

Hayırlı olsun canım, bence çok hoş bir isim, anlamı nedir??

Ben de isim araştırmasındayım da Levent nasıl sizce? İlk oğlumun adı Yavuz

Canım güzel bi isim.. bu arada bizimki netleşti eşim emir dedi emir olacak sanırım kızımın ismini ben koymuştum elif olsun demiştim bunu eşime bıraktım o da emir diyo elifle de uyumlu hayırlısı bakalım..

Bu arada ayrıntılı ultrason için tarih verdiler mi? Bana haftaya dedi doktorum

Hayırlı olsun canım, bence çok hoş bir isim, anlamı nedir??

Ben de isim araştırmasındayım da Levent nasıl sizce? İlk oğlumun adı Yavuz
Anlami gumusten ay, parlayan ay demekmis babasi cok istiyor :)
Levent ismini cok severim bebeginizde cok yakiscak eminim adiyla yasasin prens :)

Back