• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Canım güzel bi isim.. bu arada bizimki netleşti eşim emir dedi emir olacak sanırım kızımın ismini ben koymuştum elif olsun demiştim bunu eşime bıraktım o da emir diyo elifle de uyumlu hayırlısı bakalım..

Bu arada ayrıntılı ultrason için tarih verdiler mi? Bana haftaya dedi doktorum
Hayırlı olsun ismi canım, gayet hos ve uyumlu olmuş ablasıyla:)
Ayrıntılıya 22 23. haftaya kadar gidilebiliyor, ben 20. haftada kendi kontrolüm var, ayrıntılıya olabildiğince geç gitmek istiyorum. Bebek çok sık cihaza girmesin diye öyle dusunuyorum. sonrasında da bir ay sonra giderim 27-28 de kendi doktoruma

Mrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı

Mrb arkadaşlar 4,5 aylık hamileyim. 1 hafta önce tansiyonum düştü ve baş dönmrsinden sırtüstü düştüm bebeğim iyi çok şükür şimdi sırt Ağrı'sından boyun Ağrı'sından duramıyorum ilaç kullanamıyorum doktorlarda bişey yapamıyor geçer mi sizce bu ağrı
Canım çok geçmiş olsun. Tansiyon onemli canım dikkat et. Agrı ıcın de fizij tedavi hareketleri falan vermedıler mı rahatlatsın dıye? Yattıgın yastıgı falan da ona uygun secmen lazım , uyku pozısyonu cok etkılıyor.

Merhabalar. kaç gündür karnım yumuşak hep kabızlık sorunum vardı şimdi İshal oldum ondan mı öyle geliyor bana acaba bilgisi olan var mı

Günaydın anneler :)
palmer's krem kullanan var mı ?
Ben kullanıyorum. Kakao yağını ama kremini değil. Margarin gibi çok etkili acayip nemli tutuyor karın bölgesini. Ama alerji oldum baya kullanamadım. Küçük küçük içi su dolu sivilceler çıktı karnında bıraktım şimdi tekrar başladım. Az miktarda sürüyorum artık.

Bende 13 haftalıkken gıttım kız dedı artık gıtmedım ama herkes çok erken o dönem dıye kafamı karıştırıyor açaba degışır mı cınsıyetı:KK66: ılk çocuk fark etmıyor merak ettım:KK66:
benimde 13de söyledi herkes bu kadar erken nasıl belli oluyor diyip benımde kafamı karıstırdı ama oluyor işte:)) muhtemelen görülen dogrudur seninde:)

Bende 13 haftalıkken gıttım kız dedı artık gıtmedım ama herkes çok erken o dönem dıye kafamı karıştırıyor açaba degışır mı cınsıyetı:KK66: ılk çocuk fark etmıyor merak ettım:KK66:
Bana da 13 hafta da kız dedi hala kız :KK70: Şaka bir yana sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil

buyuk ıhtımal dogrudur bana da 12. haftada erkek demıstı, bir oglusum olacak, aynı sekılde devam ettı

Merhabalar

Bizim dun kontrolumuz vardı. Oglusumu cok ozlemısım ızlemelere doyamadım. Buyuk oglum da heyecanla, şaşkınlıkla izledi:)) Oglusum 20 cm 338 gram olmus. Plesantasını yatak yapmıs ustune yuz ustu yatmıs , keyfe bak dedı d0ktor da;)))

Ayrıntılı ultrason ıcın 3 hafta sonra 13 hazırana randevu aldım. 12 sinde de tetanoz asımı olacagım ınsallah

Merhabalar

Bizim dun kontrolumuz vardı. Oglusumu cok ozlemısım ızlemelere doyamadım. Buyuk oglum da heyecanla, şaşkınlıkla izledi:)) Oglusum 20 cm 338 gram olmus. Plesantasını yatak yapmıs ustune yuz ustu yatmıs , keyfe bak dedı d0ktor da:KK66:))

Ayrıntılı ultrason ıcın 3 hafta sonra 13 hazırana randevu aldım. 12 sinde de tetanoz asımı olacagım ınsallah
Maşallah oğluşa:KK200: Benim karnım çok açtı son kontrolde zavallı bebeğim sakin sakin yatıyordu, bir dahakine kesinlikle yiyip gideceğim :emir_bebek:

Ben kullanıyorum. Kakao yağını ama kremini değil. Margarin gibi çok etkili acayip nemli tutuyor karın bölgesini. Ama alerji oldum baya kullanamadım. Küçük küçük içi su dolu sivilceler çıktı karnında bıraktım şimdi tekrar başladım. Az miktarda sürüyorum artık.
benim kullandığımda margarin gibi ama basmalı krem kutusunda bi de yağı var baya güzel şimdilik:)
lierac da kullanıyorum bakalım şimdilik iyi ileriki zamanda faydasının olup olmadığı belli olur :)
benim de kızım olcak :) Allahım sağlıklı kucağmıza almayı nasip etsin inşallah :)

merhaba güzel anne adayları bende 2016 ekim anneleri grubundanım bebeğim şu anda 8 aylık ve hiç durmuyor sürünmeye konuşmaya tutunarak yürümeye başladık ama evlat çok güzel birşeymiş hamileliğin anneliğin tadını çıkarın , biz grupda çok güzel arkadaşlıklar kurduk yüzyüze buluşmalarımız oldu her anını bildiğimiz bebişlere dokunmak fotoğraflarını görmek videolarını izlemek çok güzel bir duygu umarım sizlerde bizler gibi güzel dostluklar kurarsınız :) sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almanız dileğiyle

Back