• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Merhaba kızlar benim de oğlan geliyor :anneadayı: İlk önce büyük ihtimalle oğlan dedi, sonra bizimki bir güzel açtı bacaklarını resmen gördük pipiyi artık hiç şüphe yok kesin oğlan dedi doktorumuz :KK200: Kız istiyordum aslında hayırlısı olsun, hayırlı evlat olur inşallah:nazar: 4 hafta sonraya randevu aldık, beklemek çok zor :KK46:

Merhaba kızlar benim de oğlan geliyor :anneadayı: İlk önce büyük ihtimalle oğlan dedi, sonra bizimki bir güzel açtı bacaklarını resmen gördük pipiyi artık hiç şüphe yok kesin oğlan dedi doktorumuz :KK200: Kız istiyordum aslında hayırlısı olsun, hayırlı evlat olur inşallah:nazar: 4 hafta sonraya randevu aldık, beklemek çok zor :KK46:
Canım hayırlı olsun tam olarak kaç haftasın ogrendın benım randevum haftaya o zaman 13+6 olacam acaba ogrenır mıyım?

Merhabalar kızlar

benim kuju bır haftadır gun ıcınde belırlı saatlerde kıpır kıpır. Dun sabah hareketi azdı yok gıbıydı. Abisini okuldan alınca cocuk seslerıyle 10 dkk boyunca kıpır kıpır durmadı. Abısının , cocukların sesıne resmen duydukca hareketlendı:)) Sımdıden nasıl anlıyorlar yaaa cocukları:)

Sagolasin canım . Sorma isim telaşina girdik herkesin bir fikri var :)
15+4 canım uyumlu ultrasonla şükür . Sende güzel haberlerle gel inşallah ozlmlvnt ozlmlvnt yapıştır benim oğlusuda listeye canım sana zahmet :)

hayırlı olsun cnm ....oğluşum demesi güzel oluyor ama daha isim belirleyemedik bizde erkek ismi zor ya

Hayırlı olsun canım:))) Hosgelsın kucuk paşa;)

Bizim ailede de herkesin gönlü kızdan yana , bir abimiz olduğu için. Ama doktor 11. hafta da erkek olabilir demişti, herkese soyledık kı beklenti kalmasın. Artık kesınlesmesını bekliyoruz pazartsı ınsallah:))

Hayırlı olsun canım:))) Hosgelsın kucuk paşa:KK66:

Bizim ailede de herkesin gönlü kızdan yana , bir abimiz olduğu için. Ama doktor 11. hafta da erkek olabilir demişti, herkese soyledık kı beklenti kalmasın. Artık kesınlesmesını bekliyoruz pazartsı ınsallah:))
İnşallah gönlünüze göre olsun.. Herşeyden önce hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar inşallah :dua: Ben ilk duyduğumda resmen üzüldüm sonra kendime kızdım, isteyipte olmayan var , Rabbim nasip etti ya çok şükür :KK46:İnşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız :anne:

İnşallah gönlünüze göre olsun.. Herşeyden önce hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar inşallah :dua: Ben ilk duyduğumda resmen üzüldüm sonra kendime kızdım, isteyipte olmayan var , Rabbim nasip etti ya çok şükür :KK46:İnşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız :anne:

sanırım her kadında bir kız çocuk isteği var içten içe bende hep kız hayal etmiştim neden bilmiyorum erkeği duyunca çok şaşırdım ama ilk çocuğum kız veya erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli olan bu :KK16:

ehehe bende oğuz beye gidiyorum :) 3 cocugunuda onu doguran yakın bı arkadasımın ısrarı uzerine 3.doktor olarak ona gıttım cok memnun kaldım diğer 2 acayıp doktorun ustune ılac gıbı geldı :)
aynen vallah bende öyle yengemler ablam hepsi Oğuz beyde Doğum yaptı randevu alamadığım için başla 2 doktora gittim ama Oğuz beyi zaten biliyordum daha önce yengemle girmiştim gerçekten çok iyi bir doktor diğerlerimi görünce hemen randevu alıp ona gittim

Benimde oğluşum olacak ohh gelsin gelinler kizlar birde ben kendi doktorum disinda bazen devlette de gidiyorum bugunki adam daha ayaktayken kendini sezeryana hazirla dedi neden dedim hiic içime doğdu dedi :D hic bisey anlamadım

Merhabalar kızlar

benim kuju bır haftadır gun ıcınde belırlı saatlerde kıpır kıpır. Dun sabah hareketi azdı yok gıbıydı. Abisini okuldan alınca cocuk seslerıyle 10 dkk boyunca kıpır kıpır durmadı. Abısının , cocukların sesıne resmen duydukca hareketlendı:)) Sımdıden nasıl anlıyorlar yaaa cocukları:)
Canim ben öğretmenim hem de anasinifi acaba hisseder mi kuzum yaziik icerde ne kadar basi agriyodur :D

sanırım her kadında bir kız çocuk isteği var içten içe bende hep kız hayal etmiştim neden bilmiyorum erkeği duyunca çok şaşırdım ama ilk çocuğum kız veya erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli olan bu :KK16:
Benim de ilk bebiş olacak Allah nasip ederse.. Belki ikinciler kız olur :anneadayı:

Benimde oğluşum olacak ohh gelsin gelinler kizlar birde ben kendi doktorum disinda bazen devlette de gidiyorum bugunki adam daha ayaktayken kendini sezeryana hazirla dedi neden dedim hiic içime doğdu dedi :KK70: hic bisey anlamadım
Nasıl doktormuş o içinden gelene göre hastaya bakıyorsa yandı hastalar :bicak: Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah..

gunaydınlar güzel anneler nasılsınız?

Bebişim erkekmiş. 2. paşam olacak:) oğlum bir tüh çekti duyunca ama doğana kadar alışacak artık:D

Bu arada geçen hafta birkaç gün hiç hareket etmemişti , korkmuştum. 20. haftaya kadar ara ara hareket hissetmek normalmış, ara ara hissetmemek te:) Aklınızda olsun, yaşarsanız böyle bir durum korkmayın benım gıbı..

Oğluşum 14 cm 150 gr olmuş bu arada 16+1:))

Kizlat bugun ilk defa bisey yasadim daha dun doktordan geldik sukur hersey yolunda ama bugun beni bi bastilar okuldan geldim eve giremedim ne yemek yapabikdim ne bisey yiyebildim bi aglayip bi güldüm esimde okuldaydi en son komsuyu aramis abla bi bak diye kadın basimda durdu bebegime gelen hediyelere bakamadim bi diyorum seninle ne guzel hayallerim var bi diyorum, ben korkak biriyim hergu ayri bi beliri sıkıntı nasil geçecek

Kizlat bugun ilk defa bisey yasadim daha dun doktordan geldik sukur hersey yolunda ama bugun beni bi bastilar okuldan geldim eve giremedim ne yemek yapabikdim ne bisey yiyebildim bi aglayip bi güldüm esimde okuldaydi en son komsuyu aramis abla bi bak diye kadın basimda durdu bebegime gelen hediyelere bakamadim bi diyorum seninle ne guzel hayallerim var bi diyorum, ben korkak biriyim hergu ayri bi beliri sıkıntı nasil geçecek
Canım olabılır arada oyle seyler, ferahlamak için dua et. sevdiğin şeyleri yapmaya çalış. Emin ol doğunca rabbim o gücü veriyor, hızla öğrenip , alışıyorsun

Mrb benım bu cuma randevum var acaba ogrenebılır mıyım cinsiyet o zaman 13+5 gün olacak.Erken mı acaba?
Canım bızım oglan 11. haftada bıle gostermıstı. Doktor yuzde 60-70 erkek demıstı. 16. haftada yanı bu pazartesi erkek olacağı kesinleşti:) Bebişin uygun pozisyonda olursa tahmini olur büyük ihtimal. Haberlerini vekliyoruz

Back