- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
- 333
- Konu Sahibi mehtappathem
-
- #1.021
Canım hayırlı olsun tam olarak kaç haftasın ogrendın benım randevum haftaya o zaman 13+6 olacam acaba ogrenır mıyım?Merhaba kızlar benim de oğlan geliyorİlk önce büyük ihtimalle oğlan dedi, sonra bizimki bir güzel açtı bacaklarını resmen gördük pipiyi artık hiç şüphe yok kesin oğlan dedi doktorumuz Kız istiyordum aslında hayırlısı olsun, hayırlı evlat olur inşallah 4 hafta sonraya randevu aldık, beklemek çok zor
Sagolasin canım . Sorma isim telaşina girdik herkesin bir fikri var :)
15+4 canım uyumlu ultrasonla şükür . Sende güzel haberlerle gel inşallahozlmlvnt yapıştır benim oğlusuda listeye canım sana zahmet :)
Hayırlı olsun canım:))) Hosgelsın kucuk paşaMerhaba kızlar benim de oğlan geliyorİlk önce büyük ihtimalle oğlan dedi, sonra bizimki bir güzel açtı bacaklarını resmen gördük pipiyi artık hiç şüphe yok kesin oğlan dedi doktorumuz Kız istiyordum aslında hayırlısı olsun, hayırlı evlat olur inşallah 4 hafta sonraya randevu aldık, beklemek çok zor
İnşallah gönlünüze göre olsun.. Herşeyden önce hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar inşallahHayırlı olsun canım:))) Hosgelsın kucuk paşa
Bizim ailede de herkesin gönlü kızdan yana , bir abimiz olduğu için. Ama doktor 11. hafta da erkek olabilir demişti, herkese soyledık kı beklenti kalmasın. Artık kesınlesmesını bekliyoruz pazartsı ınsallah:))
İnşallah gönlünüze göre olsun.. Herşeyden önce hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar inşallahBen ilk duyduğumda resmen üzüldüm sonra kendime kızdım, isteyipte olmayan var , Rabbim nasip etti ya çok şükür İnşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız
aynen vallah bende öyle yengemler ablam hepsi Oğuz beyde Doğum yaptı randevu alamadığım için başla 2 doktora gittim ama Oğuz beyi zaten biliyordum daha önce yengemle girmiştim gerçekten çok iyi bir doktor diğerlerimi görünce hemen randevu alıp ona gittimehehe bende oğuz beye gidiyorum :) 3 cocugunuda onu doguran yakın bı arkadasımın ısrarı uzerine 3.doktor olarak ona gıttım cok memnun kaldım diğer 2 acayıp doktorun ustune ılac gıbı geldı :)
Canim ben öğretmenim hem de anasinifi acaba hisseder mi kuzum yaziik icerde ne kadar basi agriyodurMerhabalar kızlar
benim kuju bır haftadır gun ıcınde belırlı saatlerde kıpır kıpır. Dun sabah hareketi azdı yok gıbıydı. Abisini okuldan alınca cocuk seslerıyle 10 dkk boyunca kıpır kıpır durmadı. Abısının , cocukların sesıne resmen duydukca hareketlendı:)) Sımdıden nasıl anlıyorlar yaaa cocukları:)
Benim de ilk bebiş olacak Allah nasip ederse.. Belki ikinciler kız olursanırım her kadında bir kız çocuk isteği var içten içe bende hep kız hayal etmiştim neden bilmiyorum erkeği duyunca çok şaşırdım ama ilk çocuğum kız veya erkek farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli olan bu
Nasıl doktormuş o içinden gelene göre hastaya bakıyorsa yandı hastalarBenimde oğluşum olacak ohh gelsin gelinler kizlar birde ben kendi doktorum disinda bazen devlette de gidiyorum bugunki adam daha ayaktayken kendini sezeryana hazirla dedi neden dedim hiic içime doğdu dedihic bisey anlamadım
Canım olabılır arada oyle seyler, ferahlamak için dua et. sevdiğin şeyleri yapmaya çalış. Emin ol doğunca rabbim o gücü veriyor, hızla öğrenip , alışıyorsunKizlat bugun ilk defa bisey yasadim daha dun doktordan geldik sukur hersey yolunda ama bugun beni bi bastilar okuldan geldim eve giremedim ne yemek yapabikdim ne bisey yiyebildim bi aglayip bi güldüm esimde okuldaydi en son komsuyu aramis abla bi bak diye kadın basimda durdu bebegime gelen hediyelere bakamadim bi diyorum seninle ne guzel hayallerim var bi diyorum, ben korkak biriyim hergu ayri bi beliri sıkıntı nasil geçecek
Canım bızım oglan 11. haftada bıle gostermıstı. Doktor yuzde 60-70 erkek demıstı. 16. haftada yanı bu pazartesi erkek olacağı kesinleşti:) Bebişin uygun pozisyonda olursa tahmini olur büyük ihtimal. Haberlerini vekliyoruzMrb benım bu cuma randevum var acaba ogrenebılır mıyım cinsiyet o zaman 13+5 gün olacak.Erken mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?