- 14 Mart 2017
- 19
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi mehtappathem
-
- #1.001
merhabalar guzel anneler, nasılsınız?
Biz iyiyiz inşallah kontrole son bir hafta kaldı:)) Heyecanla bekliyoruz
Bu arada gecen hafta kapsurma ve oksurmelerımde, anı yatma ve kalkmalarımda bebısın hareketını hıssetmeye basladım. Bugun de pıt pıt baya bir attı biraz once.. Çok mutluyum, hamile olduğumu şimdi anlıyorum resmen:)))
ben hareket hissetmiyorum ama bazen sağda bazen solda ağırlık hissediyorum o tarafa doğru gidiyor sanırım hareketlerini de sabırsızlıkla bekliyorum ama :):)
bu arada belki çok erken ama bebişlere isim düşünmeye başladınız mı kızlar? ben henüz hiçbir erkek ismini bebişe uygun bulamadım kızlar için çok güzel isimler var ama erkek biraz zor olcak galibaa
Hoşbuldum çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım:)) Aramıza hosgeldın:))
Kız olursa Zeynep, erkek olursa Ali Eren olacak inşallah. Daha yokken ismi hazırdı :)ben hareket hissetmiyorum ama bazen sağda bazen solda ağırlık hissediyorum o tarafa doğru gidiyor sanırım hareketlerini de sabırsızlıkla bekliyorum ama :):)
bu arada belki çok erken ama bebişlere isim düşünmeye başladınız mı kızlar? ben henüz hiçbir erkek ismini bebişe uygun bulamadım kızlar için çok güzel isimler var ama erkek biraz zor olcak galibaa
Canım benım ikinci gebeliğim. Oğlumdayken 16 dan sonraydı tam zamanını hatırlamasam da , bu gebelıgımde gecen hafta yanı 14+ lardayken oksurup hapsururken arkadan gelen tepkılerını hıssetmeye basladım. Şimdi biraz daha arttı. Ne yaptığını anlamasam da hareketlendiği zamanları artık anlıyorum:)Burada ikinci veya üçüncü gebeligi olanlara bişey sormak istiyorum. Bebeğinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz? Kaçıncı haftadan itibaren hissetmeye başladınız?
Darısı başıma inşallah canım :) Ben de yakında net olarak hissederim inşallah.Canım benım ikinci gebeliğim. Oğlumdayken 16 dan sonraydı tam zamanını hatırlamasam da , bu gebelıgımde gecen hafta yanı 14+ lardayken oksurup hapsururken arkadan gelen tepkılerını hıssetmeye basladım. Şimdi biraz daha arttı. Ne yaptığını anlamasam da hareketlendiği zamanları artık anlıyorum:)
Kızlar merhaba geldik şimdi dr dan öncelikle bizim "pipişli" geliyor şükür...
adet olacakmışım gibi bi ağrıda da değil aslında his var dedim dr a . İyi değil dedi o . Vücut istemiyor gibi birsey dedi düşük önlem amaçlı
clexane 6000 iğne yazdı . Kullananlar vardı galiba burada az evvel eczanede vurdurdum bi tane yaktı fena ya :/ Doğuma kadar bile kullanabilirmisim. Yanlız kanamam yada gebelikte bi sıkıntım YOk . Tedbir alalım biz yine dedi... birde burun tıkanıklığı var 10-15 gündür sinüsler dolu olduğu içinde alerji ilacı yazdı
clarinase diye onunda gebelik kategorisi C o da kafama takıldı ayy ne bilimmm bi yandan sağlıklı suanda görünür bi sıkıntı YOk ama iste canım sıkıldı
Canım benim ki tıpkı adet öncesi bi belirti olurda hani gelmeden önce böyle ığıl ığıl ağrı gibi de değil hani adet olacakmışın hissi öyle bilirsin Zaten . Ama leke falan YOk şükür . Tedbirimizi alalım biz yine de dedi . Ama direk iğne başlanması ne bilim neyse şifa olsun inşallah ...şükür bebek iyi Allahtan ...canım hayırlısı olsun öncelikle dediğin gibi önlem amaçlıymış bence kafana takma bu haftalarda düşük riski yok gibi az diye biliyorum önlem için vermiştir sadece. benim de 3 gündür kasıklarımda sancı var dün doktorumu aradım gaz sancısına benziyor dedi. seninkisi tam olarak nasıl bi his?
Canım benim ki tıpkı adet öncesi bi belirti olurda hani gelmeden önce böyle ığıl ığıl ağrı gibi de değil hani adet olacakmışın hissi öyle bilirsin Zaten . Ama leke falan YOk şükür . Tedbirimizi alalım biz yine de dedi . Ama direk iğne başlanması ne bilim neyse şifa olsun inşallah ...şükür bebek iyi Allahtan ...
Canım her ayın adet gunune yaklasınca bende de oluyor. Şimdi de biraz var. Sonra gunu gecınce rahatlıyor. Tedbır amaclıdırKızlar merhaba geldik şimdi dr dan öncelikle bizim "pipişli" geliyor şükür...
adet olacakmışım gibi bi ağrıda da değil aslında his var dedim dr a . İyi değil dedi o . Vücut istemiyor gibi birsey dedi düşük önlem amaçlı
clexane 6000 iğne yazdı . Kullananlar vardı galiba burada az evvel eczanede vurdurdum bi tane yaktı fena ya :/ Doğuma kadar bile kullanabilirmisim. Yanlız kanamam yada gebelikte bi sıkıntım YOk . Tedbir alalım biz yine dedi... birde burun tıkanıklığı var 10-15 gündür sinüsler dolu olduğu içinde alerji ilacı yazdı
clarinase diye onunda gebelik kategorisi C o da kafama takıldı ayy ne bilimmm bi yandan sağlıklı suanda görünür bi sıkıntı YOk ama iste canım sıkıldı
Bu arada hayırlı olsun paşan:) Şimdi isim düşünme kısmına geçtin:)) Ben de pazartesi öğreneceğim inşallah gösterirse. Bizim tarihlerimiz çok yakın, ultrason da uyumlu gözüküyor mu senin? Benim 2-3 gün büyük gözüküyor genelde , bakalım pazartesi nasıl gösterecek?Kızlar merhaba geldik şimdi dr dan öncelikle bizim "pipişli" geliyor şükür...
Sagolasin canım . Sorma isim telaşina girdik herkesin bir fikri var :)Bu arada hayırlı olsun paşan:) Şimdi isim düşünme kısmına geçtin:)) Ben de pazartesi öğreneceğim inşallah gösterirse. Bizim tarihlerimiz çok yakın, ultrason da uyumlu gözüküyor mu senin? Benim 2-3 gün büyük gözüküyor genelde , bakalım pazartesi nasıl gösterecek?
Sağol canım rahatladım biraz herkes oluyor diyinceAdet olacakmis gibi agrilarin olacak diye oluyorda bana doktorum en basinda demisti rahim adetteki gibi kasılıyor yalniz adette atmak icin gebelikte genişlemek icin. O yuzden hayra yor bebis kendine yer açıyor
Öyle gözüküyor vallahi . Benimde etrafımda erkek annesi doldu :)bu sene erkek senesiymiş kızlar duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?