2017 ekim anneleri

Kızlar merhaba herkese
Şimdi doktordan geldim cinsiyet kesinleşti oğluşumuz geliuormuş aslında kızımın yanına bi kız kardeşi olsun çok istedim ama hayırlısı böyleymiş sağlıkla gelsinler inşallah

AA hayırlı olsun bende bugün gıttım 11+5 haftalık doktor çok küçük dedı daha ama tahmın edeyım dedı benım ılk çocuk çok merak edıyorum kız gıbı dedı acaba degışır mı ? Çünkü çok çok küçük dedı;-)

Kızlar nasılsınız? Herkesin hamileliği güzel geçiyordur inşallah :) beni geçen hafta aile hekimliğinden aradılar gebelik için ayrıca kayıt açtırmamız gerekiyormuş çünkü mesela 20.haftadan sonra olmamız gereken aşılar varmış. Sizinle de paylaşmak istedim eğer kaydınız yoksa hemen oluşturun

merhabalar guzel anneler, nasılsınız?

Biz iyiyiz inşallah kontrole son bir hafta kaldı:)) Heyecanla bekliyoruz

Bu arada gecen hafta kapsurma ve oksurmelerımde, anı yatma ve kalkmalarımda bebısın hareketını hıssetmeye basladım. Bugun de pıt pıt baya bir attı biraz once.. Çok mutluyum, hamile olduğumu şimdi anlıyorum resmen:)))

Canim onu bende yaşıyorum ama kimse inanmiyo bagirsak hareketi diyokar ama bagirsak hareketi dolasiyo bu sabit belli bir yerde gidikliyo gibi degil mi hani denizde balik isirir kacar ya

bende oraya gıdıyorum kontrollere,2li testide oraya yaptırayım bari devlette sürünmeye değmez :)

Merhabalar.. Sat a göre kasım başı, doktorun söylediğine göre Ekim sonu annesi olacağım :) Maşallah buradaki gebelikler benden baya ilerde görünüyor. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Aynen canım hiç gerek Yok Oğuz beye gidiyorum ben sen hangi doktora gidiyorsun

ehehe bende oğuz beye gidiyorum :) 3 cocugunuda onu doguran yakın bı arkadasımın ısrarı uzerine 3.doktor olarak ona gıttım cok memnun kaldım diğer 2 acayıp doktorun ustune ılac gıbı geldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…