- 8 Aralık 2009
- 466
- 356
- 323
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Merhaba canım, benim de keseyi daha görmedik, ben oğlumda da benzer yaşamıstım da ondan tahmin ettim. Bir de hcg degerım hep 4 kat arttı , artmaya devam edınce oyle mıdır dıye dusunmustum.Aynisi bende de oldu canim doktor henuz keseyi goremedigi icin yerleşme falan demedi sana ne dedi ?
Hayırlı olsun canım. Benim de ikinci olacak inşallah, keseyı bır gorebılsem tabıkı:) Yarın ya da cuma doktora gıdcegım bakalım, dua edin bana:)Merhaba arkadaşlar bende nasipse ekimde 2.kez anne olacağım bu hamileliğim geç döllenme kızıma namileyken hiç böyle şeyler yaşamamıştım geç döllenme zormuş henüz beta 450 lerde kasık ve karın ağrım var ahh bi keseyi görseydikk demii öpüyorumm
Hayırlı olsun canım:) Deger kişiden kişiye değişiyor ama bence normal canım:) İnşallah keseyi ve kalp atışlarını da güzelce duyup sağlıkla kavulursun kuzuya:)Kızlar merhaba.Bugün öğrendim ben de Allah tamamına erdirir umarım.SizLerin de benim de.Degerim 96,21 sizce normal mi
Test yapmadım dimi ben unuttum sabah . işe gelince aklıma geldi.inşallah vardır bebişadet günüm yarın dua edin kızlar olsun bebiş adet gelmesin.
inşallah canım.sarı akıntı tam gaz yanımda hamile bi kadın var terliyor ikimizde terliyoruz.diğer insanlarda bişey yok.işte test ile resmileşmeden bi umutTest yapmadım dimi ben unuttum sabah . işe gelince aklıma geldi.inşallah vardır bebiş
Sarı akıntın sulu mu .. Ben hep kuruydum 2 gündür sarı ama kremsi akıntı gördüm ..inşallah canım.sarı akıntı tam gaz yanımda hamile bi kadın var terliyor ikimizde terliyoruz.diğer insanlarda bişey yok.işte test ile resmileşmeden bi umut
benimde krem gibi sarı öyle olup olup adete çeviriyordu aylardır.inşallah bu sefer tutar.Sarı akıntın sulu mu .. Ben hep kuruydum 2 gündür sarı ama kremsi akıntı gördüm ..
Bende de kremsi sulu akıntı yok.Ve karnım şiş hamile gibiSarı akıntın sulu mu .. Ben hep kuruydum 2 gündür sarı ama kremsi akıntı gördüm ..
batma oyulma hissi var mı kimi yeni hamişler diyordu öyleBende de kremsi sulu akıntı yok.Ve karnım şiş hamile gibi
Canım degerın yuksek olup olmaması onemlı degıl. Dogru sekılde artması onemlı. Bir dahaki kontrol ne zaman?Kızlar kontrole gittim.Bugün 4+2 olmam lazım ve 96,21 deger.Ğeogestan kullanıyorum.Faydası olur mu acaba?Düşük bir rakam mı adet günü için bu deger sizce.
Hayır öyle birşey olmuyor.Göğüsucum çok acıyor belirtim o sadece başka hiçbirşey yok.batma oyulma hissi var mı kimi yeni hamişler diyordu öyle
Cuma dediler bakalım inşallah yükselir.Canım degerın yuksek olup olmaması onemlı degıl. Dogru sekılde artması onemlı. Bir dahaki kontrol ne zaman?
İnşallah canım belki keseyi bile gorur, bazılarında erken goruluyormus vajınal, ben de gozukmedı daha ama. Bakalım 5+5 te gozukecek inşallah umıtlıyım:)Cuma dediler bakalım inşallah yükselir.
Ah inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Ben hala şoktayım.O kadar umutsuzdum kiİnşallah canım belki keseyi bile gorur, bazılarında erken goruluyormus vajınal, ben de gozukmedı daha ama. Bakalım 5+5 te gozukecek inşallah umıtlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?