- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Normalde adetin duzenli midir? Çok düzenli olanların ya da yumurtlama takıp edenlerın tahmın ettıklerı tarıhlerde yaptıkları test dogru oluyor.hı hamileliğini öğrenen bayanlar bu konuda ikiye ayrılıyor bende hiç 3 senedir hamile kalmadığım için hangi gruptayım bilmiyorum.1- hamileliğini adetten önce öğrenenler 2- hamileliğini adet günü ve sonrasında öğrenenler.
Bilmiyorum ki benim bu gebeligim üçüncü olacak insallah su anda oğlum bir yaşında süpriz bi gebelik oldu acikcasi☺
canım pko, haşimato ve gizli şekerim var.glukofen 1000mg içiyorum ağustostan beri. düzene girdi şu son 2 aydır özellikle.26-32 gün arası dengeesiz gidiyordu. son 28 güne indi.tarihi şaşmadı tek ocak ayında 27 günde oldum.Normalde adetin duzenli midir? Çok düzenli olanların ya da yumurtlama takıp edenlerın tahmın ettıklerı tarıhlerde yaptıkları test dogru oluyor.
Bence bekleyebılırsen haftasonuna kadar bekle derım test ıcın canım.canım pko, haşimato ve gizli şekerim var.glukofen 1000mg içiyorum ağustostan beri. düzene girdi şu son 2 aydır özellikle.26-32 gün arası dengeesiz gidiyordu. son 28 güne indi.tarihi şaşmadı tek ocak ayında 27 günde oldum.
4 5 gün kaldı canımCanım inşallah güzel haberler almana az kalmış son bir hafta galiba di mi? Yumurtlama gunune dikkat etmıs mıydın?
Bende 2015 hazıran:)))Merhaba canımm bnde beklemedeyim buu ay bi hafta kaldı bat a bu arada bnde 2015 haziran annesiyim
Daha öğrenmedim kız beklemedeyimm 2 gün önce idrarda çıkmadı erken gebelik testiydi.4 /5 gün varselam bat 9 şubat benim erken mi öğrendiniz.
Ben ilk gebeliğim adetten bir gün önce bile negatifti. Adettennbir gün sonra pozitif çıktıhı hamileliğini öğrenen bayanlar bu konuda ikiye ayrılıyor bende hiç 3 senedir hamile kalmadığım için hangi gruptayım bilmiyorum.1- hamileliğini adetten önce öğrenenler 2- hamileliğini adet günü ve sonrasında öğrenenler.
Bende diaformin kullanıyorum ara sıra aksatsamda ...canım pko, haşimato ve gizli şekerim var.glukofen 1000mg içiyorum ağustostan beri. düzene girdi şu son 2 aydır özellikle.26-32 gün arası dengeesiz gidiyordu. son 28 güne indi.tarihi şaşmadı tek ocak ayında 27 günde oldum.
Merhaba canım benim adet tarıhımde kahverengi akıntı oldu. başka olmadı.Mrb arkadaşlar bnde 2017 ekim annesiyim inş ben bişey sormak istyrm sizinde kahverengiye yakın sarı yeşil akıntınız oluyr mu
Erken olabilir canım birkaç gün daha beklesen daha güzel olur. Ama beklemesi çok zor , çok iyi anlıyorum:)Yarın tahmini 3 gün kalacak yada 4 bazen değişiyor yapsammı gebelik testi .. Ölcem meraktan yaa. İlk hamileliğimde çıkmamıştı ama yinede merak beni yiyip bitircek
bende de sarı akıntı var.Merhaba canım benim adet tarıhımde kahverengi akıntı oldu. başka olmadı.
benim yarın 27. gün yarın yapsam mı test[/QUOTE
Aslında bir iki gün daha beklesen daha iyi bence ama duramıyorum yapıyım dersen , erken olup çıkmama ihtimali de düşünerek yapabilirsin. Bu arada sabah ilk idrarla yap çok farkediyor
Evet canım kesınlıkle ilk idrarla yap. en saglıklı sonuc oyle alınıyor. kalktıgın gibi yap cok su tuketimi de yapmadanM mehtappathem sabah ilk idrar daha mı iyi diyorsun.
Erken olabilir canım birkaç gün daha beklesen daha güzel olur. Ama beklemesi çok zor , çok iyi anlıyorum:)
benim yarın 27. gün yarın yapsam mı test
5 yaşında kizim var rabbime şükürler olsun isteyen herkese de nasip etsin rabbimooo maasallah, Rabbim kolaylığını verir merak etme:) Büyük çocuğun kaç yaşında ve cinsiyeti ne?
Aynisi bende de oldu canim doktor henuz keseyi goremedigi icin yerleşme falan demedi sana ne dedi ?Merhaba canım benim adet tarıhımde kahverengi akıntı oldu. başka olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?