2017 ekim anneleri

Kizlar sey soracagim ya benim tahlillerde troit 4.85 cikti dr bi ay sonra tahlil yaotir gel bi daha bakalim dedi ilac vermedi okuldan bazi hocalar da iste niye vermedi ilac falan dediler troit onemli falan dediler cok mu riskli bi deger 4.85 yani 1 aya kadar bisey olmaz heralde demi napsam bilemedim

Troid önemli diye biliyorum.. Tahlilde yazar normal olması gereken troid aralığını , sizin ki normalden farklıysa mutlaka bir doktora görünün.. Doktora ilk gittiğimde merak ettiği şeylerden biri troid oldu

Bende de var tiroit ilacı kullanıyorum sürekli.Kilon sınırlarda mı peki?Degerin sınırda çünkü Azcık geçmiş gibi.Kanda pıhtılaşmaya sebep olabilir.

Kadın Doğumcu bunun için bişey yapmıyor sanırım. Benimki de 2,6 çıktı, doktorum sınırda dedi tekrar test istedi. 2.3 çıktı. İlkinden yine yüksek çıkarsa dahiliyeden randevu al dedi direk

Kadın Doğumcu bunun için bişey yapmıyor sanırım. Benimki de 2,6 çıktı, doktorum sınırda dedi tekrar test istedi. 2.3 çıktı. İlkinden yine yüksek çıkarsa dahiliyeden randevu al dedi direk
Doktorum bi dahaki ay troitine bktir tekrar gel dedi saglik ocagindaki dr gorunce neden ilac vermedi acaba dedi anlamadim olmadi hafta ici bwn yine baska bi dr gideyim ya

Doktorum bi dahaki ay troitine bktir tekrar gel dedi saglik ocagindaki dr gorunce neden ilac vermedi acaba dedi anlamadim olmadi hafta ici bwn yine baska bi dr gideyim ya
Standart bir ilaç var onu vermesi lazım.Kilo var mıydı sende hafif

Sağlık ocağında kan ver, çıkan sonuçla dahiliyeden randevu al bence. Troid ciddi bir mesele. Bir an önce ilaca başlar değerini düşürürsün Allah'ın izniyle

Kızlar hayırlı cumalar.Bugün doktordayım.Hcg alıp keseye bakacak.Mide bulantın var mı Dedi.Yok dedim.Neden yok ki Dedi olması mı lazım

Bende de hiç bulantı yok. Oysa ilk hamileligimde 4 ay falan bulantı kusma olmuştu. Çarşamba kontrol var nedense olumsuz gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın. Senin ilk hamileligin mi? Herkeste bulantı olmuyor

Bende de hiç bulantı yok. Oysa ilk hamileligimde 4 ay falan bulantı kusma olmuştu. Çarşamba kontrol var nedense olumsuz gibi hissediyorum. Canım çok sıkkın. Senin ilk hamileligin mi? Herkeste bulantı olmuyor
Benim annemde de yokmuştu.Genetik sanırım.Hala daha yok bende.İnşallah saglıklı devam eder.İlk hamileliğim benim.3. Yıla giriyorduk artık.Geç döllenme dediler.İnşallah öyledir.

Kızlar bir şey soracam kafama takıldı ; Kanama veya leke hiç bir şey olmasa bebek anne karnında sağlıklı büyüyor mu?Yanı duşuk rıskı olmuyor dımı.?

Kızlar bir şey soracam kafama takıldı ; Kanama veya leke hiç bir şey olmasa bebek anne karnında sağlıklı büyüyor mu?Yanı duşuk rıskı olmuyor dımı.?
Doktora gittiysen söylemiştir canım düşük tehliken varsa ilaç veriyor zaten kahverengi çok sık akıntı yada pembemsi kırmızımsı akıntıda düşük tehlikesi işareti oluyor onun haricinde daha bebek görülmemş kese görülmşse boş gebelik olabiliyor bazen

Çok sağol canım YÖK şükür bebek de görüldü yolk kesi falan doktor sıkıntı YÖK dedı .

Çok sağol canım YÖK şükür bebek de görüldü yolk kesi falan doktor sıkıntı YÖK dedı .
Çok şükür canım kafana takma o zaman kesenin yeri iyi düşük riskin yok demşti bana da doktor 12.haftada gel tekrar dedi bide vitamin ve enfeksiyon için ilaç yazdı o kadar sanada söylemedyse bi skntı yok demek ki içini ferah tut

Benim annemde de yokmuştu.Genetik sanırım.Hala daha yok bende.İnşallah saglıklı devam eder.İlk hamileliğim benim.3. Yıla giriyorduk artık.Geç döllenme dediler.İnşallah öyledir.
. Kızlar benim doktorum da aynı şeyi söyledi.. Bundan sonra bulantı olmasını bekliyoruz, bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğuna geliştiğine işaret dedi... Ve benim midem bulanmıyor Resmen midem bulanmadığı için üzülüyorum... Sadece parfüm ve deterjan kokusundan başım ağrıyor, kötü hissettiriyor ve tatlı yemek istemiyorum.. Hepsi bu..

Bende de çok yok bulantı.Ama uyku var hala daha.Genetikle alakalı bu annende de yoktur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…