• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Ya kizlar 7. Haftadayim ve 3 gundur midem inanilmaz hazimsiz cok az bisey yiyorum hemen eksiyor midem sisiyor boyle her an kuscakmisim gibi gibi his var sizin dr ilac falan verdi mi mide icin ya ben dr sormayi unuttum inanilmaz keyifsizim ya resmen midem yangin yeri sanki full aci yemisim de midem yaniyormus gibi

Ya kizlar 7. Haftadayim ve 3 gundur midem inanilmaz hazimsiz cok az bisey yiyorum hemen eksiyor midem sisiyor boyle her an kuscakmisim gibi gibi his var sizin dr ilac falan verdi mi mide icin ya ben dr sormayi unuttum inanilmaz keyifsizim ya resmen midem yangin yeri sanki full aci yemisim de midem yaniyormus gibi
Benim de öyle canim bizde8 haftaligiz gerçi hesaplamayada bir türlü aklım ermiyorda benimde ağrı bulantı çok fena birde herşeyden koku almak o en kötüsü ben ilaç kullanmıyorum geçer normale döneriz inşaallah tuzlu yemeye çalış bastirsin icini

Gunaydın kızlar nasılsınız bakalım?

Biz iyiyiz ama hızlı yorulma, uyku halı devam edıyor. Cok merak edıyorum bebısımı ama 15 martta gıtmeyi dusunuyoruz nasıl gececek zaman bılmıyorum:)

Merhaba kızlar, bende dün keseyi ve yolk sakını gördüm... Çok değişik bir duyguymuş, onu görünce gerçekten hamile olduğumu anladım:anneadayı::KK200:

günaydın herkese :)
kızlar ben mide bulantısından çok çekiyorum ve sürekli bşyler bakıyorum ne iyi gelir fln diye dün zencefil içerikli gıdaların bastırdığını okudum :( bunu ben yeni öğrenmiş olabilir belki bilen vardır :) gitti zencefilli şeker buldum ve şimdilik iyi geldi sanki işe yaradı gibi eğer denemek isterseniz adını söylerim :)

Kızlar hayırlı cumalar.Bugün doktordayım.Hcg alıp keseye bakacak.Mide bulantın var mı Dedi.Yok dedim.Neden yok ki Dedi olması mı lazım
erken bnce ya da kişiye göre değişir belki benim çok bulanır senin hiç bulanmaz illa olacak diye bşy olmaz ya

Kızlar hayırlı cumalar.Bugün doktordayım.Hcg alıp keseye bakacak.Mide bulantın var mı Dedi.Yok dedim.Neden yok ki Dedi olması mı lazım
bende de pek mıde bulantısı yok. Bazen ağzımın tadı bozuk gibi oluyor ama o kadar, biraz da midem karısıyor arada ama etkilenmiyor çok

Back