- Konu Sahibi mehtappathem
-
Canım ben yurt dışındayım burda karında bakıyor Ve vajinal ultrason da da bakıyor benım karnımda bakınca dedı gozukmez ve alttan ultrasonda bakıp gördü .
uyuyuşuyordu zaten .Evet benimki de gözÜkmez diye baktı.Ultrasonla sat uyuşuyor muydu sizin peki
Benim malesef uyuşmuyoruyuyuşuyordu zaten .
Ya kizlar 7. Haftadayim ve 3 gundur midem inanilmaz hazimsiz cok az bisey yiyorum hemen eksiyor midem sisiyor boyle her an kuscakmisim gibi gibi his var sizin dr ilac falan verdi mi mide icin ya ben dr sormayi unuttum inanilmaz keyifsizim ya resmen midem yangin yeri sanki full aci yemisim de midem yaniyormus gibi
Benim de öyle canim bizde8 haftaligiz gerçi hesaplamayada bir türlü aklım ermiyorda benimde ağrı bulantı çok fena birde herşeyden koku almak o en kötüsü ben ilaç kullanmıyorum geçer normale döneriz inşaallah tuzlu yemeye çalış bastirsin iciniYa kizlar 7. Haftadayim ve 3 gundur midem inanilmaz hazimsiz cok az bisey yiyorum hemen eksiyor midem sisiyor boyle her an kuscakmisim gibi gibi his var sizin dr ilac falan verdi mi mide icin ya ben dr sormayi unuttum inanilmaz keyifsizim ya resmen midem yangin yeri sanki full aci yemisim de midem yaniyormus gibi
Ne kadarliksiniz canimGunaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz ama hızlı yorulma, uyku halı devam edıyor. Cok merak edıyorum bebısımı ama 15 martta gıtmeyi dusunuyoruz nasıl gececek zaman bılmıyorum:)
8+5 teyim canım. Doktor kalp atışını görmüştü 6. hafta ama ben duyamadım. 10+3 te gittiğimizde ailecek dinlemeyi umuyoruz inşallah:)Ne kadarliksiniz canim
Hayırlı olsun canım darısı pıtpıtlara:) Bir sonrakı kontrolun ne zaman?Merhaba kızlar, bende dün keseyi ve yolk sakını gördüm... Çok değişik bir duyguymuş, onu görünce gerçekten hamile olduğumu anladım
Hemen hemen ayniyiz o zaman son batın ne benim6ocak8+5 teyim canım. Doktor kalp atışını görmüştü 6. hafta ama ben duyamadım. 10+3 te gittiğimizde ailecek dinlemeyi umuyoruz inşallah:)
Benimki de 1 ocak canım:)Hemen hemen ayniyiz o zaman son batın ne benim6ocak
İnşaallah sağlıklı bir şekilde nasip etsin rabbim evlatlarimizi ne kadar da bir gitcen bundan sonra doktoraBenimki de 1 ocak canım:)
15 martta gideyim bir sıkıntı olmazsa 4-5 haftada bir giderim artık.İnşaallah sağlıklı bir şekilde nasip etsin rabbim evlatlarimizi ne kadar da bir gitcen bundan sonra doktora
erken bnce ya da kişiye göre değişir belki benim çok bulanır senin hiç bulanmaz illa olacak diye bşy olmaz yaKızlar hayırlı cumalar.Bugün doktordayım.Hcg alıp keseye bakacak.Mide bulantın var mı Dedi.Yok dedim.Neden yok ki Dedi olması mı lazım
bende de pek mıde bulantısı yok. Bazen ağzımın tadı bozuk gibi oluyor ama o kadar, biraz da midem karısıyor arada ama etkilenmiyor çokKızlar hayırlı cumalar.Bugün doktordayım.Hcg alıp keseye bakacak.Mide bulantın var mı Dedi.Yok dedim.Neden yok ki Dedi olması mı lazım
Doktor da Allahallah Dedi :) Benim annemin bulanmazmıştı.Ben normalde istifa edemeyen midesi bulanamayan bünyeye sahibimerken bnce ya da kişiye göre değişir belki benim çok bulanır senin hiç bulanmaz illa olacak diye bşy olmaz ya
Bende geçen perşembe gittim 3 hafta sonra çağırdı ama iyi olursam iyibir doktor arıyorum bir ay sonra filan giderim15 martta gideyim bir sıkıntı olmazsa 4-5 haftada bir giderim artık.
Sen nasıl gitmeyi dusunuyorsun? en son ne zaman gitmiştik, bir sonraki kontrolun ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?