- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 44
- Konu Sahibi mehtappathem
Peki canim hangi test leri yapmamız önemli bu konuda hiç bilgim yoktaBen o testleri oğlumda da yaptırmamıştım , şimdi de yaptırmıycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canim hangi test leri yapmamız önemli bu konuda hiç bilgim yoktaBen o testleri oğlumda da yaptırmamıştım , şimdi de yaptırmıycam
Ben tedavi amacı var mı dıye sormustum2 li 3 lü test için , hayır demıstı sadece bır olasılık. Ben kafamı karıstırmak istemıyorum deyıp yaptırmamıstım. Ayrıntılı test oluyor o onemlı dogum sonrası tedavısı olabılıyor organlara falan bakıyorlar onu yaptırmıstım. Bir de seker yuklemesı yaptırmıstım. Sımdıkınde seker yuklemesı yaptırır mıyım bilmiyorum kafam karısık acıkcası. Ama ayrıntılı kesın yaptırıcam, zaten o da 20 haftalardan sonra oluyordu sankı daha var:)Peki canim hangi test leri yapmamız önemli bu konuda hiç bilgim yokta
Ben ben:) haftaya çarsamba benım de kaldı 7-8 gün. Nasıl geçecekkiiiiGünaydın ekim annelerii :) herkes nasıl bakalım :) dr randevusu için gün sayan bir ben miyim acaba
Bende oyleyım;( migdem sureklı bunalıyor sureklı ıkı gündür kusuyorum;(içim dişima çıkıyor resmen.Hanımlar ben resmen aç dolaşıyorun ya kuru ekmek yiyorum mutfağın kapısından içeri girsem midem bulanıyor. Nasıl geçecek böyle haftalar?
Rabbim nasip ederse sağlıkla doğum tarihimiz aynı görünüyo son adetinin ilk günü 17 ocakmiyditşk ederim. hoşbuldum.
Allah tüm anne adaylarının sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin inşallah
Aynen canım yaa yine seninki yakınmış benim 23 Mart :) bir an önce gidip bebişin kalbini dinlemek istiyorum, duyduğum en güzel en huzur verici ses :))Ben ben:) haftaya çarsamba benım de kaldı 7-8 gün. Nasıl geçecekkiiii
Ben gitmedim canım sağlık ocağında mı oluyorKizlar bulundugunuz yerdeki ebeye gittiniz degil mi ben onceki kimyasalda da gitmistim doktorun demedigi çoğu şeyi onlar söylüyor
Aa bunu ilk defa duyuyorm neden ebeye gdilmesi gerekiyo kiKizlar bulundugunuz yerdeki ebeye gittiniz degil mi ben onceki kimyasalda da gitmistim doktorun demedigi çoğu şeyi onlar söylüyor
Bende hamile oldugumu 4 gun once ogrendim. Ekimin 20 si gibi insaallah. Sanada hayirli olsun cnm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.Merhaba Arkadaşlar,
İnşallah 2017 Ekim'de bebişine kavuşmayı bekleyenler buraya....:))))
Bu güzel Hamilelik sürecinin birlikte yaşayalım ne dersiniz
Valla kakao ve badem yagini oneriyolar amaKızlar günaydın. Hamilelik çatlamalarına karşı şimdiden önlem almaya başladınız mı? Neler yapıyorsunuz?
Badem yağını tüylenme yaptığı için tercih etmeyi düsünmüyorum. Zeytinyağı önerisi var. Ama ne zaman başlamak gerekir?Valla kakao ve badem yagini oneriyolar ama
7. Haftada duyluyo aslinda kalp sesi.Aynen canım yaa yine seninki yakınmış benim 23 Mart :) bir an önce gidip bebişin kalbini dinlemek istiyorum, duyduğum en güzel en huzur verici ses :))