• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Bende de çok yok bulantı.Ama uyku var hala daha.Genetikle alakalı bu annende de yoktur belki
Annem de sadece bazı şeylerden tiksinmiş tavuk ve çaydan.. onun dışında bir sorunu yokmuş.. Rahat geçirdim diyordu.. Umarım genetikir.. Uyku yorgunluk göğüslerde ağrı karıncalanma tuvalete daha sık çıkma gibi şeyler var ama hayatımın akışını etkileyecek tarzda değil... İnşallah normaldir.. İlk gebeliğim benim bilmeyince herşey takılıyor insanın aklına

Annem de sadece bazı şeylerden tiksinmiş tavuk ve çaydan.. onun dışında bir sorunu yokmuş.. Rahat geçirdim diyordu.. Umarım genetikir.. Uyku yorgunluk göğüslerde ağrı karıncalanma tuvalete daha sık çıkma gibi şeyler var ama hayatımın akışını etkileyecek tarzda değil... İnşallah normaldir.. İlk gebeliğim benim bilmeyince herşey takılıyor insanın aklına
Aynı benim de öyle bir sorun olmaz korkma.Ben de devlette kan verdim referans aralığı çok düşük ya en yüksek 7257 yazıyor en yüksek neden az anlamadım

Aynı benim de öyle bir sorun olmaz korkma.Ben de devlette kan verdim referans aralığı çok düşük ya en yüksek 7257 yazıyor en yüksek neden az anlamadım
Olur mu öyle ya ilerleyen zamanlarda 100binlere bile çıkacak, hatta doktorum bana Bebek var diyebilmek için en az 10 bin beta hcg görmek lazım demişti

Google a hafta hafta beta hcg yaz görsellere bak, acayip referans aralıkları çıkıyor.. Belli devletteki sadece ilk haftalar içindir..
İlk haftalar için degil en fazla 8 Bİnlere çıkıyor.Zaten çok yüksek çıkması beklenemez Devlette.Doktora da soramadım.Korktum neden düşük diye baktım referans aralıgının en üstüne kadar gelmiş yine

tşk ederim. hoşbuldum.
Allah tüm anne adaylarının sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim hepimiz inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Benim gb yoğun bulantı ve kusma yaşayan varmı ve bir çözüm bulabildinizmi acaba

Merhaba arkadaşlar. Hoşbulduk. Hepimize hayırlı olsun. Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

. Kızlar benim doktorum da aynı şeyi söyledi.. Bundan sonra bulantı olmasını bekliyoruz, bulantı olması gebeliğin sağlıklı olduğuna geliştiğine işaret dedi... Ve benim midem bulanmıyor:110: Resmen midem bulanmadığı için üzülüyorum... Sadece parfüm ve deterjan kokusundan başım ağrıyor, kötü hissettiriyor ve tatlı yemek istemiyorum.. Hepsi bu.. :KK12:
Benim de hiç midem bulanmıyor.

Merhaba arkadaşlar bende ekim annesiyim hepimiz inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Benim gb yoğun bulantı ve kusma yaşayan varmı ve bir çözüm bulabildinizmi acaba
Hayırlı olsun canım, ben çok sukur cok fazla mide sıkıntısı yaşamıyorum. Bu konuda yardımcı olamayacağım

Back