- 21 Eylül 2016
- 74
- 24
- 88
- 41
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Iki hafta önce mide yanması şişkinlik bulantı gibi sebeplerden uyuyamaz oldum bu hafta itibariyle sakinleşti biraz daha ve uyuyabiliyorum
Doktoruna danış bence bana bulantı için zencefil ve dondurma önerdi ayrıca hergün ayva ve elma yiyorum midem rahatladı sakın telaş yapma herkes bu evreyi farklı yaşıyor olabilecek şeyler.[/QUOT
Doktorum mide bulantısı için ilaç verdi.fakat midem çok bulanmoyor.yanma ve şişkinlik var.Herkes çok uyududugunu söylerken benim uyuyamama farklı geldi çok telaşlandım canım. inşaallah düzelir.içimi rahatlattınız
amin canım çok zor oluyo bana ama tabiki düzelir inşallah iyi düşünelim iyi olsun :)İnşaAllah canım.Allah yardumcın olsun canım çalışırken çok zor..mide bulantısı bende de yok
İçime su serpiyosunuz inşaallah düzelir.
amin canım çok zor oluyo bana ama tabiki düzelir inşallah iyi düşünelim iyi olsun :)
mide bulantısı yüzünden haftalarca hastanede yatanlar var biz onlara göre şükürlüyüz
aynen :)Çok şükür Eylülcüm..İyi düşünelim inşaallah
CAnim bende dün doktora gittim aynı şeyi söyledi banada haftaya salı kalp sesi için çağırdı bendede aynı belirtiler var mide bulantısı hiç yok senin son adet tarihin neydi bide kese boyu kaç ultrasyön kagidindaMerhabaa hanımlar. Biz şükür keseyi gördük ama sat 6 haftalıkken kese boyutu 5 haftalıktı. Sağlıklı dedi dr. İnşallah ilerleyen hftalarda gelişimi gününü yakalar. 15 gün snra kalp atışı için çağırdı :)
Bende aşırı uyku hali ve gögüs şişmesi dışında bir değişiklik yok henüz. Arada bir kasık batmalarım devam ediyor birde.
Sağol canim cumlemizinkini korusun Rabbim bizi gec cagirdi oncesinde de duyariz ama siz iki hafta durun dedi ben cok paniğim doktor biraz bekle bakalim diye bilerek 7+4 de cagirdi duyduk darisi sana canim karindan bakti alttan hiç bakmıyorMasallah :) kac arti kacta duyuldu ? Bde vajinal mi abdominal mi ?
Kese ve sonra da bebek boyuna gore benim ilk gun 6.3mm cikmisti uzerine 30 ekliyoruz 7 ye boluyoruz o zaman 5+4 tym 5+1 cikmisti ultrasonla ve bu hesaplaKızlar iyi akşamlar :) Bilgisi olan var mı?Bu ultrasonda tarih hesaplama neye göre göre oluyor.Yani son adet tarihini katıyor mu
Sağol canim cumlemizinkini korusun Rabbim bizi gec cagirdi oncesinde de duyariz ama siz iki hafta durun dedi ben cok paniğim doktor biraz bekle bakalim diye bilerek 7+4 de cagirdi duyduk darisi sana canim karindan bakti alttan hiç bakmıyor
Benim 11 mm ve 4+6 gözüküyor.demek ultrason buna göre ölçülmüyormuş.Kese ve sonra da bebek boyuna gore benim ilk gun 6.3mm cikmisti uzerine 30 ekliyoruz 7 ye boluyoruz o zaman 5+4 tym 5+1 cikmisti ultrasonla ve bu hesapla
CAnim bende dün doktora gittim aynı şeyi söyledi banada haftaya salı kalp sesi için çağırdı bendede aynı belirtiler var mide bulantısı hiç yok senin son adet tarihin neydi bide kese boyu kaç ultrasyön kagidinda
Canım çok normal stres yapma ben de 5+1 de yolk kesesı gördüm.Kızlar giremedim ne zamandır araştıra araştıra beynim döndü.Sata göre kesem ufak çıktı yolk kesesini göremedik.Ve 6+ 4 olmam lazımken 4+6 çıktı ve yolk kesesi. Yoktu henüz normal mi.
Ultrasona göremi pekiCanım çok normal stres yapma ben de 5+1 de yolk kesesı gördüm.
Canım ben yurt dışındayım burda karında bakıyor Ve vajinal ultrason da da bakıyor benım katirnımda bakınca dedı gozukmez ve alttan ultrasonda bakıp gördü .Ultrasona göremi pekiEşim gidiyor ben de yalnızım yarın gidiyorum kontrole.İnşallah görürüm
Evet benimki de gözÜkmez diye baktı.Ultrasonla sat uyuşuyor muydu sizin pekiCanım ben yurt dışındayım burda karında bakıyor Ve vajinal ultrason da da bakıyor benım katirnımda bakınca dedı gozukmez ve alttan ultrasonda bakıp gördü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?