• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Bayanlar bir sorum var yardım edin bugün ilk gittim doktora yedi haftalık hamilemism direk alttan bkti doktor bu ilk aylarda sakıncalı diye biliyorum ne kadar doğru nolur bilgilerinizi paylaşın huzursuz oldum bebeğe zararı varmı bunun

CAnim bende bundan önce dusuk yaptim öncesindede dis gebelik gecirdim o yüzden çok korkuyorum arada mide bulantısı oluyo ama daha kusma yok bende uyku bozukluğu oldu gece ansızın uyanıyorum uzun süre uyuyamiyorum arada Karnım sirtim agriyo çok ayakta durunca kasiklarimda ara ara batma oluyo eğilip ce agri hissediyorum ve en önemlisi bugün annemle babaneme gittik tam oturdum pantolonumun düğmesi fermuari patladı ben şok o derece şişlik var düşün yarın hastaneye gidicem sana yazarım canim

Yaz kesinlikle bekliyorum iyi haberlerini.. o siskinlik bende de var normalde gobekli deilim ama baya cikti gobegim.. neyden dolayı oldu boyle birden anlamadim.. kask agrisi bende de var senin dedgn gbi arada oluyor normal goruyor doktorlar.. insallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürür :KK54:

Bayanlar bir sorum var yardım edin bugün ilk gittim doktora yedi haftalık hamilemism direk alttan bkti doktor bu ilk aylarda sakıncalı diye biliyorum ne kadar doğru nolur bilgilerinizi paylaşın huzursuz oldum bebeğe zararı varmı bunun[/QUOTE

Drlar bebege hicbir sekilde zarar vermediğini söylüyor için rahat olsun birsey olmaz allahin izniyle ama cok sık kontrol de iyi değildir diye düşünüyorum..

Degil mi ama insanin enerjisini resmen emiyorlar ben bu kadar amacsiz bir ogrenci grubu gormedim... artik bagirmaktan cunku sesimi duyrmam ve susturmam lazim karnim geriliyor oyle olunca da allah sabir versin bize ne diyeyim :sopa:
Çok zor artık şaka maka kızma derken idare ediyoruz

Hemşirenin ne işi var .Bütün herşeyi hemşirelere yükleyip işlerini hafifletiyorlar sanırım.Zarar verebilirdi.Nasıl güvenip de böyle hemşirelere emanet ediyorlar.
Devlet hastanesinde böyle malesef.Nerde işe yaramazlar var almışlar işini iyi yapanlar hariç.Benim 3 doktor da devletteki hamile kalamazsın eşinin degeri kötü Dedi.2 ay içinde hamile kaldım.Gel gör ki kese büyüyor,hcg yükseliyor ama saglıksı görüyorlar şuan daha yolk kesesi gözükmedi.Stresim çoğaldı,eşim yanımda yok
Yok ya devlet hastanesinde isini adam gibi cok azdir tamam cok yogun olabilirler kimse prenses gibi davranmalarini beklemiyor ama insan gibi davransinlar ya yazik dedim bu millete cok yazik bu insafsizlarin elinde iyilesmeye biseyler yapmaya calisiyorlar... insallah senin de icin ferahlar en kisa zamanda allahim dualarini kabul eder esin neden yok yaninda

Bayanlar bir sorum var yardım edin bugün ilk gittim doktora yedi haftalık hamilemism direk alttan bkti doktor bu ilk aylarda sakıncalı diye biliyorum ne kadar doğru nolur bilgilerinizi paylaşın huzursuz oldum bebeğe zararı varmı bunun
Canim benim de tahlil icin dr gittigimde doktor alttan bakti ertesi gun kanamam oldu bugun rapor almaya gittim acile yine alttan baktilar hunharca ins bisey olmaz evet cok tavsiye etmiyorlar alttan baktirmamaya calis bence ben akillandim daha yokkkk

Yok ya devlet hastanesinde isini adam gibi cok azdir tamam cok yogun olabilirler kimse prenses gibi davranmalarini beklemiyor ama insan gibi davransinlar ya yazik dedim bu millete cok yazik bu insafsizlarin elinde iyilesmeye biseyler yapmaya calisiyorlar... insallah senin de icin ferahlar en kisa zamanda allahim dualarini kabul eder esin neden yok yaninda
Göreve gidiyor,korkuyorum kürtajdan tek başımayım

Canım neden alttan bakıyor ki bnde doktora gittiğimde 7 haftalıktım karından muayene etti ve sırf kese ve kalp atışı için alttan muayene edilmesini isteyenlere şaşırıyorum biraz daha bekleyip riske girmemek varken bnm doktorum asla alttan muayene etmiyor ilk 6 ay tabi anormal bi durum yoksa çnkü gerçekten tehlikeli

Bir sıkıntısı yok canım alttan bakmanın. Benim de keseyı alttan muayenede gormustu

Arkadaslar tıbben vajinal muayenenin bebeğe bir zararı yoktur.. olsa zaten hic bir dr bakmaz.. ama biz içimiz rahat etsin en ufak da risk olmasn diye tercih etmeyebiliyoruz.. extrem durum dışında baktirmamak lazim bence de.. ama bakildiysa da bundan dolayi bi zarar gelecek demek deildir.. gorunmese bile biraz bekleyelimm sabirli olalim dusuncesindeyimm..bunlar şahsi düşüncelerimdir tabi ki.. :KK16:

Oo uyku hali halsizlik bende de çok ta, vakit bulup uyuyamıyorum ki. İş için sabah 6:30 da kalkıyorum akşam da en erken 22:30 olabılıyor oglum da olunca anca oluyor.
Ama çok şükür , bebişler sağlıklı olsun da inşallah biz dayanırız:) Bu arada hafta sonu ailelerimize söyledik, herkes şimdiden cinsiyet merakına düştü , kız mı ki diye:KK70:
bende sabah erkenden işe gidip akşam dönünce dinlenmeye vakit olmuyor ki hiç :oops:

gec dollenme olmus olabılır canım. Benım de oglumda adet tarıhımde ultrasonda gozuken tarıh arasında nerdeyse bır ay vardı. Bekle bence canım inşallah seninledir.
Tamam geç döllenme olabilir ama doktor a göre hcg ikiye katlamıyormuş şuan.ama degerim 6000lerde kesem de 11 mm ve 4+ 6 yazıyor ultrasonda,Alttan baktılar riskli olabilir diye 11 mm de gözükmedi yolk kesesi korktum bende

Tamam geç döllenme olabilir ama doktor a göre hcg ikiye katlamıyormuş şuan.ama degerim 6000lerde kesem de 11 mm ve 4+ 6 yazıyor ultrasonda,Alttan baktılar riskli olabilir diye 11 mm de gözükmedi yolk kesesi korktum bende
Ben dün 6517 degerınde bebegı gördüm çok çok küçük dedı doktor zaten 22 ocak son adet tarıhıydı. Ve Altan ultrasonda baktı yurt dışında ılk Altan bakıyorlar çünkü doktorlar daha ıyı gorduklerını söylüyorlar.Başta bana da garıp geldı fakat bır tehlıke olmaz olsay dı bız tercıh eder mıyız demişti.

Back