- Konu Sahibi mehtappathem
-
Son adet tarıhın ne bak geç döllenme olabır bekle .Tamam geç döllenme olabilir ama doktor a göre hcg ikiye katlamıyormuş şuan.ama degerim 6000lerde kesem de 11 mm ve 4+ 6 yazıyor ultrasonda,Alttan baktılar riskli olabilir diye 11 mm de gözükmedi yolk kesesi korktum bende
Sat. 8 ocak fakat 14. Gün yumurtlamadım 26 27 ocak yumurtlama günümdü ve 28 ocakta veya 29 ocak gbi döllenmiş olabilir.Yani ayın sonuna dogru döllenme olmuş Dedi doktorda zaten.Son adet tarıhın ne bak geç döllenme olabır bekle .
Anladım canım bekle ama sen yorumlarda kürtaj dan bahsetmışsın şakın bıraz daha bekle. Benım ılk hamılelıgım de ıkı ay bekledım fakat kendılıgınden duşuk yaptım parça kalmıştı kürtaj oldum benım de değerler 100000 bin den fazlaydı bebek gelişmedı sonra patolojı mol gebelık çıkmıştı .Tam 10 aydan fazla bekledım yanı nasıp.Sat. 8 ocak fakat 14. Gün yumurtlamadım 26 27 ocak yumurtlama günümdü ve 28 ocakta veya 29 ocak gbi döllenmiş olabilir.Yani ayın sonuna dogru döllenme olmuş Dedi doktorda zaten.
Mol gebelikte yüksek çıkıyormuş değerler zaten benim az az büyüyor.Haftamla hcg ve kese uyumlu gidiyor ama az büyüyor diye problem ediyorlarAnladım canım bekle ama sen yorumlarda kürtaj dan bahsetmışsın şakın bıraz daha bekle. Benım ılk hamılelıgım de ıkı ay bekledım fakat kendılıgınden duşuk yaptım parça kalmıştı kürtaj oldum benım de değerler 100000 bin den fazlaydı bebek gelişmedı sonra patolojı mol gebelık çıkmıştı .Tam 10 aydan fazla bekledım yanı nasıp.
Bir sonraki kontrolün ne zaman canım?Mol gebelikte yüksek çıkıyormuş değerler zaten benim az az büyüyor.Haftamla hcg ve kese uyumlu gidiyor ama az büyüyor diye problem ediyorlar
Cuma günü yapıcak doktor.Değerim 2 kat artmıyor şuan ama artıyor yani 4 günde bir 2 kat artıyorBir sonraki kontrolün ne zaman canım?
Çok sevindim canım aman kendini yorma:)Kızlar bende çok şükür duydum kalp atışını kanama alanı var kendini hiç yorma dedi bir de balık hapı verdi galiba hergün al dedi size de önerdi mi
Canım senın son adet tarıhın onemlı ama ultrason ıle beta kan degerlerı daha onemlı ona bakarsan geç döllenmeden dolayı adet tam bıze bılgı vermez. Yanı doktorlar genelde ultrasondan bebegın kaç haftalık olduğu Ve bunu kan tahlili dedıgımız beta hcg ile uyumuna bakarlar.Kızlar iyi akşamlar :) Bilgisi olan var mı?Bu ultrasonda tarih hesaplama neye göre göre oluyor.Yani son adet tarihini katıyor mu
Benim tek merak ettiğim ultrasonda görülen haftanın döllenmeden itibaren olup olmadığı.Zaten hcg ve kese dogru orantılı artıyor hcg ne kadar artarsa Bebek o kadar gelişir.Canım senın son adet tarıhın onemlı ama ultrason ıle beta kan degerlerı daha onemlı ona bakarsan geç döllenmeden dolayı adet tam bıze bılgı vermez. Yanı doktorlar genelde ultrasondan bebegın kaç haftalık olduğu Ve bunu kan tahlili dedıgımız beta hcg ile uyumuna bakarlar.
Çok sevindim canım aman kendini yorma:)
Benim doktorum onermedı dogal olmuyor onlar gerek yok balık ye cevız ye demıstı
Aynı şekilde benim doktorumda müsade etmedi folik asit dışında hiçbir vitamini önermiyoruz.Saglıklı bulmuyoruz.Beslenmeye dikkat edin Dedi.Hımm balık yemeyle ilgili ciddi sıkıntım var dedim ondan verdi demekki :)
Merhaba canımMerhaba Ekim anneleri,
Ben 7 haftalık gebeyim ve 2 haftadır çok ciddi şekilde uykusuzluk yaşıyorum.Uyıyamıyorum uykuya dalamıyorum. midemde yanma var.2 haftadır folic-1 kullanıyorum.acaba bu ilaçmı yaptı diye düşünüyorum.Ne yapacagımı bilemedim.Çok kötüyüm.bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum.Benimle aynı durumda olan anne varmı ?.Düzelirmi bu durum ? ne yapacagımı bilemiyorum. çözümünvarmı acaba ? Yardımlarınıza çol ihtiyacım var :'(
Merhaba Ekim anneleri,
Ben 7 haftalık gebeyim ve 2 haftadır çok ciddi şekilde uykusuzluk yaşıyorum.Uyıyamıyorum uykuya dalamıyorum. midemde yanma var.2 haftadır folic-1 kullanıyorum.acaba bu ilaçmı yaptı diye düşünüyorum.Ne yapacagımı bilemedim.Çok kötüyüm.bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum.Benimle aynı durumda olan anne varmı ?.Düzelirmi bu durum ? ne yapacagımı bilemiyorum. çözümünvarmı acaba ? Yardımlarınıza çol ihtiyacım var :'(
Iki hafta önce mide yanması şişkinlik bulantı gibi sebeplerden uyuyamaz oldum bu hafta itibariyle sakinleşti biraz daha ve uyuyabiliyorumMerhaba Ekim anneleri,
bende de var aynı şikayetler var uyku hiç yok bi de sabah işe gidiyorum ayakta uykum geliyoMerhaba Ekim anneleri,
Bende de 2 haftadir inanilmaz hazimsizlik var ne yesem hemen sisiyor midem hatta dun biraz fazla yedim die cikardim istemsizceMerhaba Ekim anneleri,
Merhaba canım
Genelde başlarda çok uyuma olur ama belki kişiden kişiye değişiyordur.folic asit ben 3 aydır kullanıyorum herhangi bir yan etkisini yaşamadım bildiğim. Mide sıkıntıları gebelikte oluyor , o normaldır canım. Bebeğine birşey olmaz inşallah canım niye kotu dusunuyorsun, ciddi bir sıkıntı gözükmüyor anlattıklarından
kontrolun ne zaman? kese gözüktü mü ve kalp atışını duydun mu
İnşaAllah canım.Allah yardumcın olsun canım çalışırken çok zor..mide bulantısı bende de yokbende de var aynı şikayetler var uyku hiç yok bi de sabah işe gidiyorum ayakta uykum geliyo
bnce düzelir 1 haftadır bugün biraz uyudum bnce senin de düzelir mide bulantım olmasa bile uyku yok bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?