• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

İnşallah Can'ım.Geç döllenmedir bence ama Progestan al mutlaka bende kanama olmamasına rağmen alıyorum doktorum kesinlikle bırakma Dedi.Devlet hastanesine gidenlere vermiyor doktorlar genelde
Yarın alayım reçetesiz alabilir miyim acaba

Senin adet 16 ocak mı en son canım benim 14 ocakti kan tahlili yaptırdım mı bende yarın alacağım
Canim benim 29 aralik son adet ama benim gec dollenme:) pko luyum yumurtam gec olusur zaten hep onun da disinda ocak ayinda tek iliskim oldu 22 ocakta ordan biliyorum tam zamanini:)

Keseyi gorduk cuma gunu rabbim hayirlisiyla kalp atisini almayi da nasip etsin insallah

Sende sonucunu paylas insallah guzel haberler aliriz senden de

Kızlar dua edelim birbirimize...Çok heyecan yapıyorum.Halsizim uykuluyum hep.Sınavım var ve çalışamıyorum yeterki sağlıklı olsun ve kalplatışını duyayım ben de inşallah.Degerim yükselmiştşr ama 3,5 gün için 193 den 525 E çıkması normal mi ki :KK43:(
Bence normal canım gönlünü ferah tut:)
Bende de hep uyuma yatma hali var. Bir de ağzımın tadı hiç yok

Canim benim 29 aralik son adet ama benim gec dollenme:) pko luyum yumurtam gec olusur zaten hep onun da disinda ocak ayinda tek iliskim oldu 22 ocakta ordan biliyorum tam zamanini:)

Keseyi gorduk cuma gunu rabbim hayirlisiyla kalp atisini almayi da nasip etsin insallah

ben de bu cuma kalp atısı için gideceğim canım, inşallah duyarız güzelce:)

Merhaba arkadaşım maşallah kuzuna sağlıkla kucağında da görürsün inşallah evladını

yarın dr gideceğim bende lekelenme bitti gibi inşallah devamı gelmez kan değerimde ikiye katlar

yarın dr sonra yazırım gelişmeleri

Bende Aşerme bulantı baş dönmesi hiç yok.Sadece halsizim bir de başağrısı var:KK43:
bende de aynı durum var canım sabah progestran aldım senin dediğin gibi yaptım içim rahatladı neden salı günü ben bunu düşünmedim diye kızdım kendime
Yarın dr ne diyecek dr merak içindeyim

bende de aynı durum var canım sabah progestran aldım senin dediğin gibi yaptım içim rahatladı neden salı günü ben bunu düşünmedim diye kızdım kendime
Yarın dr ne diyecek dr merak içindeyim
İyi oluş.Devlet hastanesine gidenlere vermiyorlarmış genelde nedendir bilmem.2 ay önce kontrole gittiğimde doktor beni dogum kontrol hapına yönlendirdi hamile kalamazsın böyle.Değerlerini dengeleyelim 2 ay sonra gel adet günü Dedi.Hamile olarak gittim şaşırdı.Şükür şaşırttık doktoru.Bir daha da tövbe ettim devlete.Değerin düşük sevinme hemen öyle Dedi.Sonra özele gittim arttı.Ve Progestan verdi 3 ay devan sakın bırakma Dedi.Düşük riskim yok şükür ama mutlaka kullan Dedi.Sabah 1 akşam 2 tane.

İyi oluş.Devlet hastanesine gidenlere vermiyorlarmış genelde nedendir bilmem.2 ay önce kontrole gittiğimde doktor beni dogum kontrol hapına yönlendirdi hamile kalamazsın böyle.Değerlerini dengeleyelim 2 ay sonra gel adet günü Dedi.Hamile olarak gittim şaşırdı.Şükür şaşırttık doktoru.Bir daha da tövbe ettim devlete.Değerin düşük sevinme hemen öyle Dedi.Sonra özele gittim arttı.Ve Progestan verdi 3 ay devan sakın bırakma Dedi.Düşük riskim yok şükür ama mutlaka kullan Dedi.Sabah 1 akşam 2 tane.

Dr. şaşırtmana sevindim Rabbim ol desin oluyor işte şükürler olsun

bende miyon vardı drlar bana rahim alınmalı dahim damara yakın dediler en son tıp fakültesindeki druma rast geldim allah onun tuttuğunu altın eylesin bebek istediğimi rahmin bende kalması gerek dedim oda bana iki kerede operasyonu kabul edersem bunu deneyebileceğimi söyledi, iki kerede olmasının nedeni rahime zarar vermemek içindi. Geçen Temmuz ve Kasım aylarında operasyonlar oldu şükür dr ocak ayını bekle olmazsa gel aşılama tüp bebek deneyelim dedi şükürler olsunki yavrum son anda ben geliyorum dedi adeti bekliyordum tedaviye başlamak için

Bende öyle alacağım arkadaşım progestranı

Dr. şaşırtmana sevindim Rabbim ol desin oluyor işte şükürler olsun

bende miyon vardı drlar bana rahim alınmalı dahim damara yakın dediler en son tıp fakültesindeki druma rast geldim allah onun tuttuğunu altın eylesin bebek istediğimi rahmin bende kalması gerek dedim oda bana iki kerede operasyonu kabul edersem bunu deneyebileceğimi söyledi, iki kerede olmasının nedeni rahime zarar vermemek içindi. Geçen Temmuz ve Kasım aylarında operasyonlar oldu şükür dr ocak ayını bekle olmazsa gel aşılama tüp bebek deneyelim dedi şükürler olsunki yavrum son anda ben geliyorum dedi adeti bekliyordum tedaviye başlamak için

Bende öyle alacağım arkadaşım progestranı
Moral bozuyorlar işte.Bana devlet Klomen bile uygulamak istemedi.Boşuna uğraşmayın tüpe yönlenin aşılama tutmaz Dedi.Şükür oldun.Allah tamamına erdirsin inşallah.

Back