- 22 Kasım 2016
- 186
- 183
Abfen sinus rinse kullan geniz akintisi basladigi anda.Ne iyi gelir kızlar ne yapmalıyım sizce ?
kız herkesin midesi bulanıo pamuğu nasıl soksunlarAbfen sinus rinse kullan geniz akintisi basladigi anda.
Ates cikarsa ayak altina soğan koymak lazim corap içine. 1 saate indiriyor. Ayrica bogaz sismesi vs icin bogazi karbonat ve limonlu pamukla gunde iki kez parmagi sokup iyice silmek lazim. Bir daha asla bogazin sismiyor. Annane formulleri.
Hayırlı olsun doktor beni 5+5 te kalp atışı için çağırdı erken değil mi o zaman anlayamadım keseyi de 4+2 de gördükTatlım 6 haftalık suan kese gorundu fakat kalp atışı duymadık bu hafta tekrar kontrolum var ınsallah duyarım ıkıncı melegim olcak Rabbim izin verirse duani zı eksik etmeyın
Can'ım keseyi gördükten sonra hormonun ne kadar arttığı önemli değil sennkafana takma ayrıca ortalama iki kay artar tam iki kat değil kiminde az kiminde çok olur artış.Kızlar moralim çok bozuldu. Bugüne kadar hersey cok duzgun gidiyordu seviniyordum çünkü benim 2ay onceki gebeligim dusukle sonlanmıstı ondan hcg yukselisini 2 gunde bir kontrol ettiriyordum ve 2 kat degil 4 kat artiyordu degerlerim șöyle : 185, 866, 3200dü bugun olcturdugumse 3960 çıktı neden 2 kat bile olsa artmadi acaba cok endiseleniyorum birsey olcak yine diye
Bugün 5+3teyim sizce nasil değerler ? Cuma gününe doktor randevum vardi beklemeyeyip yarin gitsemmi doktora?
Doktora gecen hafta pazartesi gitmiştim 185 çıkmıştı haftaya keseyi goruruz dedi ve cumaya randevu verdi yani daha keseyi gormedim canım 5000nin uzerinde olması gerekiyoryaCan'ım keseyi gördükten sonra hormonun ne kadar arttığı önemli değil sennkafana takma ayrıca ortalama iki kay artar tam iki kat değil kiminde az kiminde çok olur artış.
Canım kese ıcın 1000 olması gerektıgını bıkıyorum 5000 nerden cıktıDoktora gecen hafta pazartesi gitmiştim 185 çıkmıştı haftaya keseyi goruruz dedi ve cumaya randevu verdi yani daha keseyi gormedim canım 5000nin uzerinde olması gerekiyorya
1000lerdeyken vajinal ultrasonla 5000nin uzerindede karından ultrasonla bakiliyor diye biliyorum bende canımCanım kese ıcın 1000 olması gerektıgını bıkıyorum 5000 nerden cıktı
ama adetin 9. günü yumurtladım yaz ıştn yanlış hatırlamıyosam ben 20. gün yumurtladm senin 5 haftanla benim 5 haftam bir olabilir mi öyle düşün :)Hayırlı olsun doktor beni 5+5 te kalp atışı için çağırdı erken değil mi o zaman anlayamadım keseyi de 4+2 de gördük
Ablamın 2009 du karından gozuktu.1000lerdeyken vajinal ultrasonla 5000nin uzerindede karından ultrasonla bakiliyor diye biliyorum bende canım
bnm değerim en son geçen cuma diil ondan önceki cuma 250 idi geçtiğimiz cmt 4000 civarında olması gerekiyodu bakılmadı kaç diye ama kese karından idrara sıkışık olmadığım halde gözüktü1000lerdeyken vajinal ultrasonla 5000nin uzerindede karından ultrasonla bakiliyor diye biliyorum bende canım
Aynen canım ya nasıl sokucam ?Abfen sinus rinse kullan geniz akintisi basladigi anda.
Ates cikarsa ayak altina soğan koymak lazim corap içine. 1 saate indiriyor. Ayrica bogaz sismesi vs icin bogazi karbonat ve limonlu pamukla gunde iki kez parmagi sokup iyice silmek lazim. Bir daha asla bogazin sismiyor. Annane formulleri.
aynen canım ya nasıl sokucamkız herkesin midesi bulanıo pamuğu nasıl soksunlar
İstanbul Anadolu yakasında yaşayan var mi kızlar ?
Oğlumda keseyi gördüğümüzde 1500 civarıydı sen idrara sıkışık git görürsünüzDoktora gecen hafta pazartesi gitmiştim 185 çıkmıştı haftaya keseyi goruruz dedi ve cumaya randevu verdi yani daha keseyi gormedim canım 5000nin uzerinde olması gerekiyorya
üzülme canım stres çok kötü biliyosun bebiş annesine sımsıkı tutunsun inşallah lekelenmen fln yok dimi değerin 3000lerdeyse cuma çok geç diil miKızlar moralim çok bozuldu. Bugüne kadar hersey cok duzgun gidiyordu seviniyordum çünkü benim 2ay onceki gebeligim dusukle sonlanmıstı ondan hcg yukselisini 2 gunde bir kontrol ettiriyordum ve 2 kat degil 4 kat artiyordu degerlerim șöyle : 185, 866, 3200dü bugun olcturdugumse 3960 çıktı neden 2 kat bile olsa artmadi acaba cok endiseleniyorum birsey olcak yine diye
Bugün 5+3teyim sizce nasil değerler ? Cuma gününe doktor randevum vardi beklemeyeyip yarin gitsemmi doktora?
Mantıken öyle aslında biz keseyi de 4+2 de gördük ama bilemedim yine de bana az gibi geldi. Oğlanda 6 nın sonuna doğru kalp duymuştuk.ama adetin 9. günü yumurtladım yaz ıştn yanlış hatırlamıyosam ben 20. gün yumurtladm senin 5 haftanla benim 5 haftam bir olabilir mi öyle düşün :)
sagol canm bende en iyisi yarın bi gideyim doktora çünkü 4 kat artıyor derken bu 2 günde 2 kat dahi artmamış bu korkutuyor beni yine aynı şeyi yasamak istemiyorumAblamın 2009 du karından gozuktu.
sagol canm bende en iyisi yarın bi gideyim doktora çünkü 4 kat artıyor derken bu 2 günde 2 kat dahi artmamış bu korkutuyor beni yine aynı şeyi yasamak istemiyorumAblamın 2009 du karından gozuktu.
bn tam 6 da keseyi gördüm oda 6.58mm :) kalp atışını duymam için baya beklemem gerekicek biz anlam kargaşası oluşmasın diye sata göre hafta sayıyoruz ama fetüsün haftaları farklı oluo illa kiMantıken öyle aslında biz keseyi de 4+2 de gördük ama bilemedim yine de bana az gibi geldi. Oğlanda 6 nın sonuna doğru kalp duymuştuk.