2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar moralim çok bozuldu. Bugüne kadar hersey cok duzgun gidiyordu seviniyordum çünkü benim 2ay onceki gebeligim dusukle sonlanmıstı ondan hcg yukselisini 2 gunde bir kontrol ettiriyordum ve 2 kat degil 4 kat artiyordu degerlerim șöyle : 185, 866, 3200dü bugun olcturdugumse 3960 çıktı neden 2 kat bile olsa artmadi acaba cok endiseleniyorum birsey olcak yine diye
Bugün 5+3teyim sizce nasil değerler ? Cuma gününe doktor randevum vardi beklemeyeyip yarin gitsemmi doktora?

Ne iyi gelir kızlar ne yapmalıyım sizce ?
Abfen sinus rinse kullan geniz akintisi basladigi anda.
Ates cikarsa ayak altina soğan koymak lazim corap içine. 1 saate indiriyor. Ayrica bogaz sismesi vs icin bogazi karbonat ve limonlu pamukla gunde iki kez parmagi sokup iyice silmek lazim. Bir daha asla bogazin sismiyor. Annane formulleri.

kız herkesin midesi bulanıo pamuğu nasıl soksunlar

Tatlım 6 haftalık suan kese gorundu fakat kalp atışı duymadık bu hafta tekrar kontrolum var ınsallah duyarım ıkıncı melegim olcak Rabbim izin verirse duani zı eksik etmeyın
Hayırlı olsun doktor beni 5+5 te kalp atışı için çağırdı erken değil mi o zaman anlayamadım keseyi de 4+2 de gördük

Can'ım keseyi gördükten sonra hormonun ne kadar arttığı önemli değil sennkafana takma ayrıca ortalama iki kay artar tam iki kat değil kiminde az kiminde çok olur artış.

Can'ım keseyi gördükten sonra hormonun ne kadar arttığı önemli değil sennkafana takma ayrıca ortalama iki kay artar tam iki kat değil kiminde az kiminde çok olur artış.
Doktora gecen hafta pazartesi gitmiştim 185 çıkmıştı haftaya keseyi goruruz dedi ve cumaya randevu verdi yani daha keseyi gormedim canım 5000nin uzerinde olması gerekiyorya

1000lerdeyken vajinal ultrasonla 5000nin uzerindede karından ultrasonla bakiliyor diye biliyorum bende canım
bnm değerim en son geçen cuma diil ondan önceki cuma 250 idi geçtiğimiz cmt 4000 civarında olması gerekiyodu bakılmadı kaç diye ama kese karından idrara sıkışık olmadığım halde gözüktü

Aynen canım ya nasıl sokucam ?
kız herkesin midesi bulanıo pamuğu nasıl soksunlar
aynen canım ya nasıl sokucam boğazlarım çok fena ama yapamam ki

Kızlar bu akşam yeniden test yaptırdım degerim 588.06 geçen hafta çarşamba yaptırmıştım o 42.08 di.sizce nasıl degerim bata bir günüm kaldı

üzülme canım stres çok kötü biliyosun bebiş annesine sımsıkı tutunsun inşallah lekelenmen fln yok dimi değerin 3000lerdeyse cuma çok geç diil mi
bn dış gebelikten çok korkmuştum nedense yaşamadım da aslında öyle bişey o yüzden kesenin rahimde olduğunu görmek beni bi nebze rahatlattı en azından kalp atışına kadar bebek bana zarar vericek bi yerde diil diyorum

Mantıken öyle aslında biz keseyi de 4+2 de gördük ama bilemedim yine de bana az gibi geldi. Oğlanda 6 nın sonuna doğru kalp duymuştuk.
bn tam 6 da keseyi gördüm oda 6.58mm :) kalp atışını duymam için baya beklemem gerekicek biz anlam kargaşası oluşmasın diye sata göre hafta sayıyoruz ama fetüsün haftaları farklı oluo illa ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…