Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kese kaç mm gözüktü bnm doktorumda 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı içinUltrasona göre 5+4 sat a göre 5+5 doktor karnımdan baktı keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi..
Ultrasona göre 5+4 sat a göre 5+5 doktor karnımdan baktı keseyi gördük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi..
6 dan önce gitmiş miydin doktora?bn tam 6 da keseyi gördüm oda 6.58mm :) kalp atışını duymam için baya beklemem gerekicek biz anlam kargaşası oluşmasın diye sata göre hafta sayıyoruz ama fetüsün haftaları farklı oluo illa ki
kese kaç mm gözüktü bnm doktorumda 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için
biliyorum canım stres yapmamaya çalışıyorum ama 2 ay öncede 5+5teyken düşük olmuştu bugun 5+3teyim ve değerim 1 haftadır hep 2 degil 4 kat artıyordu simdi sadece 3200den 3960 olunca korkuttu gercekten beni elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama elimde degilüzülme canım stres çok kötü biliyosun bebiş annesine sımsıkı tutunsun inşallah lekelenmen fln yok dimi değerin 3000lerdeyse cuma çok geç diil mi
bn dış gebelikten çok korkmuştum nedense yaşamadım da aslında öyle bişey o yüzden kesenin rahimde olduğunu görmek beni bi nebze rahatlattı en azından kalp atışına kadar bebek bana zarar vericek bi yerde diil diyorum
bu arada lekelenmemde yok canımüzülme canım stres çok kötü biliyosun bebiş annesine sımsıkı tutunsun inşallah lekelenmen fln yok dimi değerin 3000lerdeyse cuma çok geç diil mi
bn dış gebelikten çok korkmuştum nedense yaşamadım da aslında öyle bişey o yüzden kesenin rahimde olduğunu görmek beni bi nebze rahatlattı en azından kalp atışına kadar bebek bana zarar vericek bi yerde diil diyorum
Aynen canım ya nasıl sokucam ?
aynen canım ya nasıl sokucam boğazlarım çok fena ama yapamam ki
baya büyükmüş senin bnmkinin 2 katı1.39 cm yazıyo kağıtta canım
çok duygusal bakıyoruz olaya haliyle canım ama erken dönem düşükler sağlıksız gebelikler oluyomuş tabi inşallah sağlıklıdır ve bırakmaz bizi bebişlerimiz doktora ne zaman gidiceksnbiliyorum canım stres yapmamaya çalışıyorum ama 2 ay öncede 5+5teyken düşük olmuştu bugun 5+3teyim ve değerim 1 haftadır hep 2 degil 4 kat artıyordu simdi sadece 3200den 3960 olunca korkuttu gercekten beni elimden geldigince sakin olmaya çalışıyorum ama elimde degil
Canım vajinalden bakıldıgında beta 1500lerde kese gozukuyor hayırlı olsunDoktora gecen hafta pazartesi gitmiştim 185 çıkmıştı haftaya keseyi goruruz dedi ve cumaya randevu verdi yani daha keseyi gormedim canım 5000nin uzerinde olması gerekiyorya
Nerdensiniz kizlaaarrr :)) benim gibi 2. Gebelik olan var mi
Maşallah büyük senin ki :))))Benim 2. Gebeligim 2010 doğumlu bir kızım var
Bı hafta sonra git garantı olsun canım hadi hayırlı olsunTecrübeli anneler benim bu ilk bebeğim adet tarihine göre 4+2 görünüyor kese için ne zaman gideyim doktora
cuma günüydü randevum ama yarın gidicem canım inş görebilirim keseyi ve sağlıklıdır inşçok duygusal bakıyoruz olaya haliyle canım ama erken dönem düşükler sağlıksız gebelikler oluyomuş tabi inşallah sağlıklıdır ve bırakmaz bizi bebişlerimiz doktora ne zaman gidiceksn
Bugün bekleyemeyip kan testi yaptırdım tabi pozitif çıktı..Aile hekimine gitmiştim.Ayy haber ver canım:))
ben vajinadan bakılmasını istemiyordum ama yarin karnımdan gözükmezse bakilmasina izin vericem çünkü keseyi gormeye ihtiyacm var canımCanım vajinalden bakıldıgında beta 1500lerde kese gozukuyor hayırlı olsun
baya büyükmüş senin bnmkinin 2 katı
ayy hayırlı olsun bebısınnBugün bekleyemeyip kan testi yaptırdım tabi pozitif çıktı..Aile hekimine gitmiştim.
Çok teşekkür ederimayy hayırlı olsun bebısınn